Η προέλευση αυτής της εταιρείας χρονολογείται το 1923, όταν ο Vicente Llopis Espinos ξεκινά μια επιχείρηση με ισπανικά αμύγδαλα στην Αλικάντε.
"Almendras Llopis", όπως είναι γνωστή σήμερα, ιδρύθηκε το 1974, όταν μεταφέρθηκε στο Βιομηχανικό Πάρκο Canastell στο Σαν Βισέντε ντελ Ράσπεϊγκ.
Στη δεκαετία του '80 αρχίζει η εξαγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που διατηρείται μέχρι σήμερα.
Και αυτό γιατί...
... - επεξεργασμένα σε εργοστάσιο χωρίς φιστίκια -, φιστίκια και άλλα συστατικά σε διάφορες μορφές, που κυμαίνονται από πάστες μέχρι κύβους, νιφάδες και φέτες.
Ειδικευόμαστε στα αμύγδαλα και τα φιστίκια και φροντίζουμε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια στην επεξεργασία τους, από τη στιγμή που συγκομίζονται στο χωράφι και επεξεργάζονται στο εργοστάσιο, μέχρι να παραδοθούν στους πελάτες μας με βάση τις...
... σοκολάτεςμε και χωρίς παραδοσιακή ζάχαρη, με ή χωρίς ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα και φουντούκια) και επίσης με χωρίς γλουτένη μπισκότο και με φρούτα (πορτοκάλι, λεμόνι, μούρα).
Οι σκόνες κακάο μας είναι έτοιμες για παρασκευή ζεστής σοκολάτας, με ή χωρίς ζάχαρη.
Επιπλέον, οι επικάλυψές μας από σοκολάτα και οι νιφάδες και οι βιδούλες μας χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες για τομέα όπως ο τομέας του τουρρόν και...