Η BARCELONESA παράγει:
1.- Αλάτια με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο υπό την επωνυμία Na-REDUKTEAN.
Από -20% έως -100% νάτριο.
Για όλες τις κατηγορίες: Αρτοποιία, Κρέας, Σνακ, Έτοιμα Γεύματα, Ψάρι, Γαλακτοκομικά, Σάλτσες.
Καθαρή Ετικέτα, επίσης ΒΙΟ.
2.- Λύσεις με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη υπό την επωνυμία FIBREAN.
Από -10% έως -100% ζάχαρη.
Για όλες τις κατηγορίες: Αρτοποιία, Σνακ, Έτοιμα ...
...Διορθωτής αλατότητας με ασβέστιο και αποκλειστική οργανική ύλη από βόρεια ευρωπαϊκά κωνοφόρα.:
- Αυξάνει τη μικροβιακή δραστηριότητα του εδάφους
- Βελτιώνει τις φυσικοχημικές ιδιότητες
- Περισσότερη ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων (CEC)
- Απομακρύνει τα ιόντα νατρίου (Na) από το σύνθετο άργιλου-χούμου
- Διευκολύνει την αφομοίωση άλλων θρεπτικών συστατικών του εδάφους που χρειάζεται το φυτό
http://www.artal.net/en/productos/mejoradores-de-suelos/fertiorgan-calcio/...
Ο Καταρτιστικός Τομέας Γαστρονομίας και Διαχείρισης Κουζίνας Στην Gasma εκπαιδεύουμε επαγγελματίες που μετατρέπουν την αβεβαιότητα σε ευκαιρία. Γνωρίζουμε ότι δεν έχει νόημα να είσαι σπουδαίος σεφ αν αυτή η τεχνική αριστεία δεν συνοδεύεται από μια ισχυρή βάση διαχείρισης και εδώ θα την αποκτήσεις, καθώς εργαζόμαστε καθημερινά για να εκπαιδεύσουμε επαγγελματίες ικανούς να προσαρμόζονται στις αλλαγέ...