...
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ:
Αυτός ο τύπος μπύρας με καβουρδισμένες νότες ταιριάζει τέλεια με πιο έντονες γεύσεις όπως μπάρμπεκιου, ωριμασμένα τυριά, ξηρούς καρπούς, μανιτάρια…
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Νερό, κριθάρι, λυκίσκος και μαγιά.
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:
Κριθάρι
ΙΣΤΟΡΙΑ:
Θεωρούμε αυτή την Mediterranean Märzen μία από τις Απαραίτητες. Ιδανική ως εισαγωγή στην μπύρα χειροποίητης παραγωγής. Η πρωταγωνίστρια αυτής της...
... / ΜΠΛΕ" κ.λπ. χρησιμοποιούνται για διάφορες εφαρμογές, όπως Ποτά Κοκτέιλ, Σαμπάνιες και Λικέρ, λευκά αλκοολούχα ποτά, Βότκα, Τζιν κ.λπ. και στον τομέα Μαύρης Μπύρας. Ζητήστε πληροφορίες από τη SEIMEX και την εταιρεία σας PROCONA www.colorantesnaturales.com...
... Προέλευσης στα ΚΡΑΣΙΑ (Συμπεριλαμβανομένων Βιολογικών, Οικολογικών και Βιοδυναμικών): Ριόχα, Ριμπέρα ντελ Ντούερο, Χουμίγια, Πενέντες, Ρίας Μπάιξας, Ριμπέιρο, Μάλαγα, Χερέθ & Αλεντέζ (Πορτογαλία) Αρωματισμένα Τζιν: εμπλουτισμένα με βιολογικό κρασί, πορτοκάλι, λάιμ ή φράουλα. Χωρίς γλουτένη, χωρίς αλκοόλ και μπύρα χειροποίητης παραγωγής Extra Virgin Ελαιόλαδο Λουκάνικα και Ιβηρικό Ζαμπόν με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης από την Κοιλάδα των Πέδροκες (Κόρδοβα)...
Τύπος Μπύρας: PALE ALE AMBAR (Υψηλή ζύμωση), με προσθήκη πορτοκαλιού Βαλένθια. Με καλή ισορροπία μεταξύ βύνης και λυκίσκου, προσθέτοντας πορτοκάλι για να δώσει μια ειδική και διαφοροποιημένη νότα από την περιοχή μας και από τις υπόλοιπες μπύρες της αγοράς. Μπύρα χωρίς παστερίωση ή φιλτράρισμα και ζύμωση σε δεύτερη φιάλη. Αλκοόλ: 5% Vol. Όψη: Χρώμα κεχριμπαρένιο, έντονο και με αφρό. Γεύση: Γεύση...