• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Ηνωμένο ΒασίλειοΒορειοδυτική περιοχή
  1. EPRINT DIGITAL

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία EPRINT DIGITAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτυπωτές λέιζερ. Έχει έδρα σε Stockport, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. ACCRAPLY EUROPE LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Ανεξάρτητα από το πως συσκευάζεται το προϊόν σας, φιάλη, κονσέρβα, κουτί, εύκαμπτη συσκευασία κ.λπ. η Accraply κατέχει την βιομηχανική ετικετέζα που σας αντιστοιχεί. Είμαστε μια εταιρεία της Barry-Wehmiller Packaging Systems και παρέχουμε εξοπλισμό ετικετοποίησης και συρρίκνωσης, ειδικευόμαστε σε ετικετογράφους που ανταποκρίνονται στην πίεση, στα συστήματα ετικετοποίησης σε ρολό και στην τεχνολογία της εφαρμογής ετικετοποίησης σε συρρικνωμένο κύλινδρο. Τα εμπορικά μας αναγνωρισμένα σήματα ετικετέζων, Accraply, Harland, Trine και Graham & Sleevit – εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών, συμπ. την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, την φαρμακοβιομηχανία, οικιακά και καταναλωτικά αγαθά ή ακόμα την βιομηχανία υγείας και ομορφιάς. Ο εξοπλισμός μας μετατροπής σε συρρικνώμενο κύλινδρο Stanford μας επιτρέπει να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας με εμπιστοσύνη σε όλες τις τεχνολογικές μορφές της ετικετοποίησης συρρικνωμένων κυλίνδρων. Οι λύσεις Accraply έχουν σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες διαφόρων αγορών προσφέροντας συμβατότητα κατά URS, δυνατότητα σειριοποίησης, τεκμηρίωση/ έγκριση, συμβατότητα CFR21 και αποτελούν λύσεις εντοπισμού και απόρριψης/ ιχνηλάτησης.

  3. CLASSIC SCREEN MANUFACTURING LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία CLASSIC SCREEN MANUFACTURING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι εκτυπωσεων μεταξοτυπιας, εκτυπωσεις μεταξοτυπιας, και εφαρμογες μεταξοτυπιας. Έχει έδρα σε Runcorn, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. ABLE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία ABLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Northwich, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. C-TEC SYSTEMS

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία C-TEC SYSTEMS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεργασια σε δεξαμενες, και συσκευασιες απο κυματοειδες χαρτονι. Έχει έδρα σε Macclesfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BOOKCRAFT SUPPLIES

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BOOKCRAFT SUPPLIES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Stockport, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. FIBER MARK

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία FIBER MARK, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bolton, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. PRODE LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία PRODE LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, και Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Colne, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. DEANPRINT LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία DEANPRINT LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Stockport, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. PETER DOYLE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία PETER DOYLE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Leyland, Ηνωμένο Βασίλειο.

  1. PHILIP N BROOK

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία PHILIP N BROOK, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Grange-Over-Sands, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. VOITH PAPER LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία VOITH PAPER LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικές μηχανές χάρτου, και Διατρητικές μηχανές χάρτου. Έχει έδρα σε Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο.

  1. THE THESIS MAN

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία THE THESIS MAN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Buckley, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. MARTIN MULLIGAN (U.K.) LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία MARTIN MULLIGAN (U.K.) LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Solihull, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. NAZDAR LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  4. SABRE TRIAD LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  5. LABEL SYMBOLOGY LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  6. FORMBYS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  7. JOHN L FENTON

    Ηνωμένο Βασίλειο

  8. RATCHFORD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  1. F J RATCHFORD LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  2. HEIMBACH U K LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  3. DAVIES MACHINERY

    Ηνωμένο Βασίλειο