Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προέρχεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του καφεόδεντρου, ενός τροπικού θάμνου που ανήκει στο γένος Coffea. Οι δύο πι...
Ο καθαρός καφές Arabica από την Γουατεμάλα είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Προερχόμενος από βιολογικές φυτείες, αυτός ο καθαρός Arabica αποκαλύπ...
Ο Caffè Espresso είναι ένα εικονίδιο της ιταλικής κουλτούρας, γνωστό για τη πλούσια γεύση του και την κρεμώδη υφή του. Παρασκευάζεται με κόκκους καφέ ...
Αφεψήματα εσπρέσο χωρίς καφεΐνη, φτιαγμένα από αρμονικά Αραβικά σε συνδυασμό με πικάντικα Ρομπούστα. Εκφραστική και έντονη γεύση, προσφέροντας ανέμελη...
Επίγευση: νότες κακάου με ελαφριά αρωματική καπνού
Εντατική γεύση
ΜΕΙΓΜΑ
ΟΥΦΙΤΖΙ, ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ
Ένα μείγμα με έντονο άρωμα και γεμάτο σώμα, για όσου...
100% Αραβικά Μείγμα – ένα ειδικό μείγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες τ...
100% ΜΕΙΓΜΑ ΕΚΟΥΑΤΟΡΙΑΛ. Μια συλλογή από Μείγματα που έχουν παρασκευαστεί με καφέδες 100% Αραβικά προερχόμενα από διάφορες περιοχές. Κάθε μία από τις ...
Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προέρχεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του καφεόδεντρου, ενός τροπικού θάμνου που ανήκει στο γένος Coffea. Οι δύο πι...
100% Αραβικά Μείγμα – ένα ειδικό μείγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες τ...
Για καφέ με στρογγυλή γεύση, ισχυρό άρωμα και ευχάριστα μακρά γεύση. Ένα κλασικό προϊόν για όλους.
Διαθέσιμο σε:
250γρ αλεσμένο για moka και espresso ...
Ο καφές μας παρασκευάζεται με μείγματα κόκκων από διάφορες ποικιλίες και προελεύσεις, επεξεργασμένα με τη μέθοδο πλυσίματος: οι καρποί μετά τη συγκομι...
Η αληθινή έκφραση του καφέ Espresso Italiano, ένα μείγμα που αποτελείται από Αραβικές ποικιλίες από τις καλύτερες καλλιέργειες έξι διαφορετικών χωρών:...
Ακριβώς όπως επιθυμούν οι Ιταλοί μπαρίστα, έντονη γεύση με πυκνή σκούρα καφέ κρέμα, χαρακτηριστική ενός αυθεντικού ιταλικού εσπρέσο. Η έντονη παρουσία...
Εδώ δεν αστειευόμαστε. Υπάρχει η περηφάνια των ανθρώπων του Πιεμόντε, των Αμπρούτζο, της Ούμπρια και της Τοσκάνης, αληθινών γνώστες των τροφίμων. Αυτο...