...Η τάρτα με μαύρη σοκολάτα είναι ένα νόστιμο γλυκό που μαγεύει τις αισθήσεις, ιδανικό για τους λάτρεις της σοκολάτας. Αυτή η λιχουδιά αποτελείται από μια τραγανή βάση από ζύμη, ψημένη στην τελειότητα για να προσφέρει εκείνη την βουτυρώδη και αφράτη υφή που λιώνει στο στόμα. Η καρδιά της τάρτας είναι μια πλούσια και βελούδινη γέμιση από μαύρη σοκολάτα, έντονη και βαθιά, που δημιουργεί μια υπέροχη...
... πληροφορίες μία μόνο φορά στη μνήμη (προδιαγραφές), μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνεχώς.
Η εξωτερική επένδυση είναι από 304 Χρώμιο, οι επιφάνειες με τις οποίες έρχεται σε επαφή η ζύμη είναι από 304 Χρώμιο, η επικάλυψη από Χρώμιο και τα υλικά είναι κατάλληλα για την υγεία.
Η κοπή της ζύμης είναι μεταξύ 30 και 200gr.
Η μέση ικανότητα είναι 11.000 κομμάτια σε 1 ώρα.
www.damsmachine.com
DAMS
Σε όλο τον κόσμο
Προσφορά που αγγίζει την τελειότητα...
... προσφέρουμε «Τη γεύση επιπλέον», αυτή των αυθεντικών γεύσεων, στη σειρά προϊόντων μας χωρίς γλουτένη.
Ασφάλεια και ηρεμία:
Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή και την ασφάλιση των πρώτων υλών μας, προκειμένου να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που εγγυώνται ότι είναι χωρίς γλουτένη.
Εξατομικευμένη φόρμουλα χωρίς γλουτένη
Παρασκευή γιαψωμί, ζύμη τάρτας, μπισκότο, κρέπα, ψωμί του τοστ ή γλυκά, προσαρμοζόμαστε στις προδιαγραφές των πελατών μας για να διαμορφώσουμε τη λύση χωρίς γλουτένη που να ανταποκρίνεται στις ειδικές τους ανάγκες.
...Ο Ρότζερ προετοιμάζει το Ψωμί Ειδικής Τοστιέρας με ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή όλων των συστατικών. Οι αλεύρες επιλέγονται για τις οργανοληπτικές και γευστικές τους ποιότητες, αλλά το μυστικό των Μπισκότων Ρότζερ προέρχεται επίσης από το ψήσιμο. Στη φόρμα του, η ζύμη μπορεί να φουσκώσει ελεύθερα, επιτρέποντας έτσι στους σπόρους να απελευθερώσουν όλη τη γεύση του τοστιού από το παρελθόν.
Ψωμί...
... ελαστική ζύμη, ιδανική για παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές σχηματισμού.
Με την MAGRI FREE Napoletana, μπορείτε να φτιάξετε πίτσες και ψωμί με ελαφριά και αέρινη κρούστα και αρωματική γεύση, συγκρίσιμη με τα ψημένα προϊόντα που παρασκευάζονται με αλεύρι μαλακού σίτου αλλά 100% χωρίς γλουτένη.
Διαθέσιμο σε σακούλα με τετράγωνη βάση 1 κιλού, κουτί των 12 τεμαχίων.
...Ένα γαλλικού στυλ ψημένο ψωμί με προζύμι συνδυασμένο με το αυθεντικό τυρί σαφράν από το αγρόκτημα.
Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια νόστιμη μπάρα ψωμιού με εντελώς παραδοσιακή προέλευση.
Για να φτιάξει το Pain fromager safrané, ο αρτοποιός αναμειγνύει το τυρί σαφράν κομμένο σε μικρά κομμάτια με τη ζύμη που έχει φουσκώσει για 24 ώρες.
Στη συνέχεια, ο αρτοποιός σχηματίζει τα ραβδιά τυριού σαφράν...
... καρυκεύσει σάλτσες, πιάτα με πουλερικά, σούπες κρέμας και ομελέτες. Ταιριάζει με πιάτα που περιέχουν όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές, σόγια). Είναι υποχρεωτικό συστατικό σε όλα τα πιάτα τύπου κάρυ και σε άλλα πιάτα της ινδικής κουζίνας. Προσθέτοντας τον σε ζύμηγιαψωμί, κέικ ή παντεσπάνι, θα τους δώσει όμορφο κίτρινο χρώμα.
... από θερμότητα το πολύ 0,2%, το σιτάρι Durum έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των πελατών του. Είτε χρησιμοποιείται σε ζυμαρικά, ψωμί ή άλλες μαγειρικές δημιουργίες, το σιτάρι Durum είναι μια αξιόπιστη και θρεπτική επιλογή για τους καταναλωτές και τους κατασκευαστές.
...Σπόροι Sacha Inchi χωρίς φλούδα, πιστοποιημένη βιολογική ποιότητα, βιολογικό αλάτι και βιολογική ζάχαρη
Πρωτογενής συσκευασία
200 γρ, γυάλινο δοχείο με βιδωτό καπάκι.
Δευτερογενής συσκευασία
Κουτί από κυματοειδές χαρτόνι x 24 μονάδες
Χρήση και προετοιμασία από τον πελάτη / καταναλωτή
Άμεση κατανάλωση, να καταναλώνεται με ψωμί ή μπισκότα.
Για την αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική.
Γενικοί όροι...
... διττανθρακικού νατρίου και πού μπορείτε να το βρείτε προς αγορά.
Χρήσεις του Διττανθρακικού Νατρίου:
1. Πρώτον, το διττανθρακικό νάτριο είναι ένα διογκωτικό μέσο που χρησιμοποιείται στο ψήσιμο για να βοηθήσει τη ζύμη και το μείγμα να φουσκώσουν. Δημιουργεί ελαφρές, αφράτες υφές σε κέικ, μπισκότα και ψωμί.
2. Δεύτερον, η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό και αποτελεσματικό καθαριστικό. Μπορεί να...
... "τη γεύση των καλών παλιών καιρών". Αυτό το ψωμί που η γιαγιά συνήθιζε να ζυμώνει σε ξύλινο μπολ και να το αφήνει να φουσκώσει κάτω από ένα κομμάτι βαμβακερού υφάσματος.
Η UNICA BUL - δημιουργήθηκε για να επιστρέψει ακριβώς αυτή τη ξεπερασμένη γεύση. Η ζύμη ψωμιού UNICA BUL περιέχει έναν συνδυασμό μεσοφιλικών και θερμόφιλικών καλλιεργειών με τον Lactobacillus bulgaricus ως κύριο. Το όνομα αυτής της...
...Οι βελτιωτές ψωμιού (μείγματα ενζύμων) έχουν αναπτυχθεί ειδικά για διάφορους τύπους ψωμιού.
Στο ψωμί: προσφέρει καλύτερο όγκο, ομοιογενή δομή, κρούστα και τραγανότητα.
Εξασφαλίζει μια εύκολη διαδικασία ζύμης, αυξάνει τη σταθερότητα της ζύμης, την ελαστικότητα της γλουτένης και την ικανότητα συγκράτησης αερίων.
Δίνει τη δυνατότητα στον αρτοποιό να επεξεργάζεται εύκολα τη στεγνή ζύμη με το χέρι ή με μηχανή.
... σοκολάτα, 18 συνταγές για τις βάσεις της ζαχαροπλαστικής (ζύμη choux, dacquoise...)
Κάθε συνταγή συνοδεύεται από τη φωτογραφία της, σχέδιο κοπής και παρουσιάζεται βήμα προς βήμα.
Αναφορά: BEL20
Σε απόθεμα: 4 Προϊόντα
Διαστάσεις: 243 Σελίδες - Γαλλικά & Αγγλικά
Γλώσσα: Γαλλικά και Αγγλικά...
... δημιουργήσει πίεση. Ικανή πίεση!
Ανακάλυψε πάνω από 25 τρόπους να χορέψεις τον οριζόντιο τάνγκο, να ανακατέψεις βούτυρο και να φυτέψεις παστινάκες. Όχι μόνο ο Sven έχει ανάγκες μετά από τόσο καιρό: και τα προβατάκια περιμένουν ανυπόμονα να ξαναπαρασυρθούν. Όσο πιο δυσαρεστημένα είναι, τόσο πιο απογοητευμένα γίνονται. Έτσι, ο Sven είναι διπλά παρακινημένος να ζυμώσει τη ζύμη και να βάλει το ψωμί στο φούρνο...
...Τύπος: Γενικής Χρήσης Αλεύρι
Λεπτότητα (%): 100
Τύπος Επεξεργασίας: Άλεση
Φτιαγμένο Από: Σιτάρι
Πρόσθετα: Όχι
Χωρίς συντηρητικά, χημικά ή λευκαντικά
Αυτό το αλεύρι σίτου είναι πολύ λεπτοαλεσμένο
Ιδανικό για ψωμιά, κέικ, ζύμη πίτσας και άλλα
Απαράμιλλη γεύση και υφή...
...– Αλεύρι με καλή σύσταση και υψηλή ικανότητα ενυδάτωσης, διορθωμένο με αντιοξειδωτικό παράγοντα και ένζυμα.
– Ενδείκνυται για διαδικασίες υψηλής καταπόνησης για τη ζύμη, ειδικά για την παρασκευή ψωμιού μικρού όγκου (bijou, μωρά, vianinhas και καρακάξα) και κατεψυγμένων και ψυγμένων ζυμών.
...Αλεύρι σίτου τύπου 65.
Αυτό το αλεύρι είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στην κουζίνα, όπως γιαψωμί ή ζύμη τάρτας.
Παράγεται με ελεγχόμενη γεωργία CRC (Ελεγχόμενη Στρατηγική Καλλιέργειας). Αυτή η επίσημη ετικέτα προσφέρει πολλές εγγυήσεις:
- οι καλλιέργειες βρίσκονται τουλάχιστον 250 μ. μακριά από κάθε πηγή ρύπανσης.
- καμία χημική επεξεργασία δεν επιτρέπεται, το σιτάρι διατηρείται φυσικά...
...Η μηχανή IntelleStamp είναι μια εγκατάσταση εξώθησης βιδών δύο συστατικών για το σχηματισμό προϊόντων, όπως καραμέλες, νουγκά, ερματογόνο - μια ρωσική ενεργειακή μπάρα - , ζύμη τζίντζερ, ψυχρή μάζα τυριού cottage, κρέας μέντας με γέμιση, όπως μάζες με υγρή ιξώδη.
Χαρακτηρίζεται από ένα ισχυρό σύστημα βίδας εξώθησης με τρία σύγχρονα συστήματα κοπής: κοπή διαφράγματος, κοπή νήματος και κοπή...
...25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στην επιφάνεια εργασίας) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
...Η Easymac σχεδιάζει, παράγει και εγκαθιστά μηχανές και συστήματα για τη βιομηχανία τροφίμων. Γραμμές και μηχανές για πίτσα, κρουασάν, μάφιν, τάρτες κ.λπ.
...Μαρινάδα Hela για ψήσιμο BBQ, πικάντικη, καπνιστή και με μέλι σε κουβά 3 κιλών.
Ανακαλύψτε τη μαρινάδα Hela Bread Marinade BBQ με βάση το νερό για την προετοιμασία ψωμιού και μπισκότων. Αρωματικά μπαχαρικά όπως σκόρδο και κρεμμύδι, σε συνδυασμό με μια αποκλειστική γεύση καπνού, δίνουν στη ζύμη μια ιδιαίτερη γεύση BBQ.
Έχουμε αναπτύξει περαιτέρω υγρές καρυκεύσεις ειδικά για προϊόντα αρτοποιίας...
...Παρέχουμε γραμμές ζύμης πίτσας με σύστημα καλουπιών. Η γραμμή μπορεί να παράγει ζύμη πίτσας σε διάφορα μεγέθη. Αυτή η γραμμή είναι η καλύτερη λύση για πολλούς τύπους επίπεδου ψωμιού, όπως πίτα, τορτίγια, ψωμί λαβάς κ.λπ.
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.
... σταφύλια, ψωμί Carasau και εποχιακά λαχανικά. Η ευελιξία του το καθιστά εξαιρετικό τυρί για ψήσιμο και μια εξαιρετική επιλογή για τη διατροφή των παιδιών.
Ένα τυρί που ενσωματώνει τη γλυκύτητα και την απλότητα, το Novello Sardo είναι μια απόλαυση για τον ουρανίσκο, κατάλληλη για κάθε περίσταση, από ένα ελαφρύ γεύμα έως ένα εκλεπτυσμένο επιδόρπιο.
...Οι λευκοί σπόροι σουσαμιού της εταιρείας είναι βιολογικοί και αποφλοιωμένοι, γεγονός που τους καθιστά πολύ κατάλληλους όχι μόνο για να υποστηρίζουν τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, αλλά και για να είναι εύπεπτοι. Εκτός από το ότι είναι εξαιρετικοί σε κάθε είδους ζύμη, είτε γλυκιά είτε αλμυρή, αλλά κυρίως στο ψωμί, είναι επίσης υπέροχοι για να εμπλουτίζουν τις σαλάτες και να προσθέτουν γεύση...
...Μπορούν να πασπαλιστούν σε σαλάτες, δημητριακά για πρωινό, να ενσωματωθούν σε ζύμη ψωμιού ή τάρτας, ή μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν με γιαούρτι ή σάλτσα. Μπορούμε επίσης να τους προσθέσουμε σε κιμά, σε ψωμί φούρνου, σε κρούστα και κρούμπλ, σε μάφιν, κέικ, κέικ…
Συμβουλές γεύσης
Να καταναλώνονται πασπαλισμένοι σε πιάτα ή ενσωματωμένοι σε αλμυρές ή γλυκές παρασκευές.
Να φυλάσσονται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φως.
Συστατικά
Καφέ σπόροι λιναριού από Βιολογική Γεωργία...
...Χάρη σε αυτόν τον επαγγελματικό ζυμωτή, η ζύμη σας γιαψωμί είναι «ζυμωμένη», δηλαδή αναμειγμένη για να αποκτήσει μια ομοιογενή και ελαστική δομή. Έχει χωρητικότητα 42 λίτρων και παραγωγή 38 κιλών. Ο επαγγελματικός ζυμωτής σπειροειδούς τύπου είναι ιδανικός για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες.
Ζυμωτής σπειροειδούς τύπου 38 κιλά / 42 λίτρα:
Πολύ κατάλληλος για σφιχτές ζύμες όπως ζύμες πίτσας ή...
...Το μείγμα "Φουσκωτές Τηγανίτες" σας επιτρέπει να φέρετε χαρά σε εσάς και την οικογένειά σας σε κάθε πρωινό. Η συνταγή του μείγματος είναι πολύ απλή ακόμη και για αρχάριους μάγειρες. Για να φτιάξετε τη ζύμη, απλώς προσθέστε νερό ή γάλα σε αυτό το μείγμα. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε αντικαθιστώντας το σιτάρι με αυτό το μείγμα στις συνταγές φουσκωτών τηγανιτών από το διαδίκτυο. Αυτό το προϊόν...
...Πρωινό, σνακ ή επιδόρπιο… κάθε ευκαιρία είναι καλή για μια φέτα από μαλακό plum cake.
Φτιάχνουμε το αφράτο plumcake μας (200γρ) σε κλασική ορθογώνια φόρμα, που του δίνει μια πρακτική μορφή για να κόβεται σε φέτες για το πρωινό και το σνακ. Η ζύμη είναι βασισμένη σε αυγά, βούτυρο, με αλεύρι ρυζιού και φαγόπυρου, άμυλο ρυζιού και καλαμποκιού, που γίνεται πιο ελαφριά χάρη στην προσθήκη ηλιέλαιου. Το κλασικό αφράτο γλυκό που προσφέρεται ευχάριστα στους μικρούς και που θυμίζει τόσο τις γεύσεις του σπιτιού. Δοκίμασέ το εμπλουτισμένο με μια ελαφριά σιρόπι και γεμισμένο με μαρμελάδες ή αλείμματα.