...Το ,,Dodo Cukrus” Dark Muscovado είναι μια μαλακή υγρή ζάχαρη με λεπτούς σκούρους καφέ κρυστάλλους, πλούσια σε φυσική μελάσα που της δίνει την κολλώδη υφή, την ιδιαίτερη γεύση και το άρωμά της. Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, στο ψήσιμο, πιο συγκεκριμένα σε πικάντικα φρουτένια κέικ και μπισκότα τζίντζερ, καθώς και στην προετοιμασία αλμυρών πιάτων και γλυκών και ξινών σαλτσών.
...Η καστανή ζάχαρη είναι μια ποικιλία ζάχαρης που περιέχει μια ορισμένη ποσότητα μελάσας, η οποία της δίνει το καστανό χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση της. Μπορεί να παραχθεί με δύο κύριους τρόπους: προσθέτοντας μελάσα στη λευκή επεξεργασμένη ζάχαρη ή λιγότερο επεξεργάζοντας τη ζάχαρη ώστε να διατηρήσει ένα μέρος της φυσικής της μελάσας.
... καστανής ζάχαρης: η ανοιχτόχρωμη καστανή ζάχαρη και η σκούρα καστανή ζάχαρη. Η ανοιχτόχρωμη καστανή ζάχαρη έχει πιο ήπια γεύση και χρησιμοποιείται συχνά σε συνταγές όπου επιθυμείται μια διακριτική γλυκύτητα. Η σκούρα καστανή ζάχαρη έχει πιο έντονη γεύση μελάσας και προτιμάται για συνταγές που απαιτούν μια πιο έντονη γεύση καραμέλας.
...Περιγραφή
Η οργανική καλιούχος που προέρχεται από την επεξεργασία παντζαριών χρησιμοποιείται για όλες τις φυτεύσεις: φρούτα, λαχανικά και λουλούδια;
Τα λαχανικά και τα φρούτα σας είναι λιγοστά, λείπουν από ζάχαρη και γεύση;
Η καλιούχος είναι απαραίτητη για την παραγωγή φρούτων και λαχανικών: ο αριθμός τους και η ποιότητα των φρούτων σε συγκέντρωση ζάχαρης (ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, φασόλια...
...Η καστανή ακατέργαστη ζάχαρη είναι ένα προϊόν ζάχαρης σακχαρόζης που χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο καστανό χρώμα της, το οποίο προέρχεται από την παρουσία μελάσας. Είναι μια ακατέργαστη ή μερικώς επεξεργασμένη μαλακή ζάχαρη που αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης με κάποια υπολειμματική περιεκτικότητα σε μελάσα. Αντίθετα, η εμπορική καστανή ζάχαρη παράγεται προσθέτοντας μελάσα σε επεξεργασμένη...
... ζάχαρη : κυρίως προορισμένη για εξαγωγή, επεξεργάζεται σε άλλες χώρες.
2) Κρυσταλλική ζάχαρη : εκτιμάται για την κοκκώδη υφή της, χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική και για ποτά.
3) Λευκή επεξεργασμένη ζάχαρη : επεξεργασμένο προϊόν, χωρίς μελάσα και ακαθαρσίες, συχνά χρησιμοποιείται ως ζάχαρη τραπέζης.
4) Demerara και καστανή ζάχαρη : μερικώς επεξεργασμένες ζάχαρες, διατηρώντας ίχνη μελάσας για...
...Η Ζάχαρη Μη Κεντραρισμένη (azúcar no centrifugado) είναι ένας τύπος ζάχαρης που παράγεται χωρίς τη διαδικασία της φυγοκέντρησης για την αφαίρεση της μελάσας. Είναι μια μη επεξεργασμένη ζάχαρη, που διατηρεί πολλά από τα θρεπτικά συστατικά και τα μέταλλα που υπάρχουν στον χυμό ζαχαροκάλαμου. Ορισμένα κοινά παραδείγματα μη κεντραρισμένης ζάχαρης είναι η panela, η jaggery και η gur. Αυτός ο τύπος ζάχαρης χρησιμοποιείται σε διάφορα μέρη του κόσμου για να γλυκάνει τρόφιμα και ποτά και θεωρείται πιο φυσικός από τη λευκή ζάχαρη.
...Panela de Colombie – Ζάχαρη καστανής ζάχαρης μη επεξεργασμένη – 1 Kg
Η Panela είναι μια μη επεξεργασμένη καστανή ζάχαρη, που παράγεται μετά από ψυχρή πίεση του χυμού ζαχαροκάλαμου, μαγείρεμα του χυμού και στη συνέχεια φυσική κρυστάλλωση μέσω αποξήρανσης της μελάσας. Αναγνωρισμένη για τις γευστικές και θρεπτικές της ιδιότητες, η panela είναι φυσικά πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (κάλιο...
.../χρυσή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, υπάρχουν και άλλοι διάφοροι τύποι: λευκή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σκούρα καφέ ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Το χρώμα εξαρτάται από την ποσότητα της προστιθέμενης μελάσας. Στον Μεσαίωνα, η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο ανήκε στα ακριβά και σπάνια μπαχαρικά. Η ακατέργαστη ζάχαρη μεταφερόταν σε μορφή ζαχαροκοπτικών στην Δυτική Ευρώπη και εκεί καθαριζόταν σε ζαχαροπλαστεία. Χρήση Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης από τεύτλα. Είναι νόστιμη σε διάφορα πιάτα και ποτά.
...Η καστανή ζάχαρη είναι μια μορφή ζάχαρης που ξεχωρίζει για το καφέ χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση της. Παράγεται με την προσθήκη μελάσας σε εκλεπτυσμένη λευκή ζάχαρη, γεγονός που της δίνει τη πλούσια, καραμελένια γεύση. Η μελάσα προσφέρει επίσης υγρασία στη ζάχαρη, με αποτέλεσμα μια ελαφρώς πιο μαλακή υφή σε σύγκριση με τη λευκή ζάχαρη.
Η καστανή ζάχαρη χρησιμοποιείται συχνά στο ψήσιμο και το...
...Γνωστό για τη πλούσια γεύση μελάσας, την υγρή υφή και την ανώτερη ποιότητά του, η καστανή ζάχαρη μας είναι διαθέσιμη σε διάφορους βαθμούς για να καλύψει τις ποικιλόμορφες γαστρονομικές ανάγκες. Είναι ένα βασικό συστατικό στη ζαχαροπλαστική, τη ζαχαροκοπτική και την εξειδικευμένη παραγωγή τροφίμων, προσθέτοντας μια διακριτική γεύση και χρώμα σε μια ποικιλία προϊόντων. Ως κορυφαίος προμηθευτής στη...
...Η μαύρη μελάσα, το παραπροϊόν του τρίτου και τελευταίου βρασμού του χυμού ζαχαροκάλαμου, διακρίνεται για τη γεμάτη γεύση της και την παχύρρευστη, σκούρα σύστασή της. Αυτή η παραλλαγή μελάσας έχει την χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη από όλες τις κατηγορίες, καθιστώντας την σημαντικά λιγότερο γλυκιά αλλά πλούσια σε μέταλλα όπως σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο.
Στην TP-Exports, η μαύρη μελάσα μας είναι διαθέσιμη για παράδοση σε χύδην συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων IBC και βαρελιών, ή σε συσκευασία προσανατολισμένη στον καταναλωτή για χρήση και επανασφράγιση.
...Ο κλασικός Πολυαιθυλένιο παράγεται από την διύλιση του πετρελαίου, μιας μη ανανεώσιμης ορυκτής ύλης.
Ο φυτικός Πολυαιθυλένιο παράγεται από απορρίμματα ζαχαροκάλαμου, μιας ανανεώσιμης φυτικής ύλης.
Η ζαχαροκάλαμος θρυμματίζεται για να παραχθεί τόσο ζάχαρη όσο και ένα ιξώδες υπόλειμμα: η μελάσα.
Η ζύμωση αυτής της μελάσας επιτρέπει την παραγωγή αιθανόλης, η οποία, αφού αφυδατωθεί, μετατρέπεται...
...παραγόταν από τον συνδυασμό μελάσας ή μελιού και αλευριού. Αργότερα, άρχισε να παράγεται χρησιμοποιώντας εκλεπτυσμένη ζάχαρη και άμυλο.
Κατηγορία: Τουρκικό Λουκούμι
Κωδικός προϊόντος: G.141
Barcode: 8692134777792
Καθαρό βάρος: 454 γρ
Μικτό βάρος: 510 γρ
Εξωτερική συσκευασία: Σακούλα συρρίκνωσης
Διαστάσεις Κουτιού: 41 x 25 x 12 εκ
Βάρος Κουτιού: 6.120 γρ
Προϊόντα σε Κουτί: 12
Κουτιά σε Παλέτα: 96 πακέτα
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Συνθήκες αποθήκευσης: Να φυλάσσεται μακριά από τον ήλιο και σε δροσερά και ξηρά μέρη.