...Η αμυγδαλιά είναι ένα από τα πρώτα υλικά γέμισης ελιάς. Η υφή και η γεύση της ελιάς συνδυάζονται τέλεια με την τραγανότητα της αμυγδάλου. Μετά από τόσα χρόνια, παραμένει ένα από τα κορυφαία και αναγνωρισμένα υλικά για τη γέμιση των πράσινων ελιών. Μπορείτε να απολαύσετε τις ελιές Χαλκιδικής με αμύγδαλο ως σνακ ή ως επιπλέον υλικό στις σαλάτες ή να συνοδεύσετε ένα ποτήρι κρασί.
Η εταιρεία Exagon εξάγει ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα στον κλάδο της διατροφής. Χαρακτηριζόμαστε απο το έντονο πάθος για την δουλειά μας και στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία. Η εμπορία μας περιλαμβάνει λάδι, κρασί,φρούτα, λαχανικά και φέτα. ...