...Ο θερμαντήρας μαρμελάδας KASAG χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές γραμμές ψησίματος για την παρασκευή μαρμελάδας και ζελέ. Η μαρμελάδα ή το ζελέ μεταφέρεται μέσω αντλίας σε θερμαινόμενες σκληρές σωληνώσεις. Στατικοί αναμικτήρες εξασφαλίζουν εξαιρετική μεταφορά θερμότητας και πολύ σύντομους χρόνους διαδικασίας.
Συσκευή θέρμανσης για σοκολάτα
Η συσκευή θέρμανσης KASAG χρησιμοποιείται για τη θέρμανση, την ψύξη, τη διατήρηση της ομοιογένειας της σοκολάτας και για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής που περιλαμβάνουν σοκολάτα.