Η KASAG είναι μια μεσαίου μεγέθους βιομηχανική επιχείρηση στο Langnau στην ελβετική περιοχή Emmental. Από το 1929, η εταιρεία προσφέρει θέσεις εργασίας για εξειδικευμένους επαγγελματίες στην περιοχή. Σε αυτή την γραφική λοφώδη περιοχή του καντονιού Bern, δεν παράγεται μόνο το πασίγνωστο τυρί με τις τρύπες, αλλά δραστηριοποιούνται επίσης πολλές καινοτόμες εταιρείες που απολαμβάνουν παγκόσμια εξαιρε...
...Το WICOFLEXCAN® έχει σχεδιαστεί ως ευέλικτη εναλλακτική λύση σε μια κλασική κονσέρβα.
Η έννοια προσφέρει τη μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής για προμαγειρεμένα προϊόντα και ταυτόχρονα μειώνει τον όγκο της συσκευασίας στο ελάχιστο. Μέσω της βαθιάς έλξης, η κάτω μεμβράνη διαμορφώνεται για κομμάτια γεμιστικών προϊόντων κάθε είδους. Στη συνέχεια, το καπάκι σφραγίζεται, καλύπτοντας το προϊόν όπως ένα...
... πιεσμένη χάρτινη ροδέλα.
Εσωτερικά, οι κονσέρβες μπορούν να καλυφθούν σπειροειδώς με τα πρότυπα χρώματά μας. Ως επικάλυψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια ποικιλία από διαθέσιμα στην αγορά δημιουργικά χαρτιά, ουδέτερα ή εκτυπωμένα, που καλύπτονται παράλληλα στην κονσέρβα. Οι δυνατότητες χρήσης τους ως δοχεία είναι σχεδόν ατελείωτες. Για παράδειγμα, ως συσκευασία δώρου για χειροποίητες φιάλες, γεμάτες με εκλεκτά αποστάγματα, φιάλες με επιλεγμένα κρασιά ή υψηλής ποιότητας ελαιόλαδα, μεταξωτά φουλάρια, μείγματα τσαγιού, βότανα, σκόνες ή πιστοποιητικά και διπλώματα.
...Στη διαδικασία ήπιας ξήρανσης, το παστεριωμένο γάλα κατσίκας αποξηραίνεται και στη συνέχεια συσκευάζεται. Έτσι διατηρούνται ενεργά τα πολλά πολύτιμα συστατικά και οι βιταμίνες του γάλακτος κατσίκας.
Αποθήκευση: Διατηρείτε σε ξηρό και δροσερό μέρος (όχι στο ψυγείο). Μετά το άνοιγμα, κλείστε καλά. Σημείωση: Χρησιμοποιήστε την ανοιγμένη κονσέρβα εντός 3 μηνών.
Εκτύπωση κουτιών για λανσάρισμα προϊόντων, η δική σας κονσέρβα ποτού σε προσιτές τιμές, μοναδικά θερμοχρωμικά χρώματα που επιτρέπουν αλλαγές χρώματος στην κονσέρβα.