...Η οργανική σκόνηντομάτας από την ΕΕ είναι μια λεπτή σκόνη που αποτυπώνει τη πλούσια γεύση των ώριμων ντοματών. Ιδανική για σάλτσες, σούπες και ως βάση για διάφορες συνταγές με βάση την ντομάτα.
... έχει εγκριθεί από την ΕΕ και χρησιμοποιείται ως συνδετικό, πυκνωτικό και σταθεροποιητικό στην τεχνολογία τροφίμων.
Στη δημιουργική κουζίνα, η Ξανθάνη χρησιμοποιείται σε ντρέσινγκ και σάλτσες, λόγω της ικανότητάς της να σταθεροποιεί εμοσυλλογές λαδιού/ξυδιού. Είτε πρόκειται για μαγιονέζα, κέτσαπ ντομάτας, μουστάρδα ή ξηρές μίξεις μπαχαρικών, σχεδόν οτιδήποτε περιέχει λάδι μπορεί να σταθεροποιηθεί...