... τοποθετηθεί τόσο πριν όσο και μετά τη διαδικασίααποφλοίωσης. Το ευέλικτο σύστημα επιτρέπει απλή και γρήγορη μετατροπή κατά την αλλαγή διαμέτρων.
Πλεονεκτήματα
Συνεχής παραγωγή: δυνατότητα αποθήκευσης πριν και μετά τη διαδικασίααποφλοίωσης
Η συσκευασία παραμένει σε μη υψηλού κινδύνου περιοχή, αυξημένη ασφάλεια για το αποφλοιωμένο προϊόν
Ασφαλές: σταθερός έλεγχος της διαδικασίας αποφλοίωσης
Προαιρετικό...
...Διαθέτει σύντομη διαδικασία παραγωγής και ευέλικτη τοποθέτηση εξοπλισμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του ή σε συνδυασμό με έναν μύλο, μια μηχανή συσκευασίας τελικού προϊόντος και έναν τροφοδότη κοχλία. Μόνο ένα άτομο μπορεί να ολοκληρώσει την παραγωγή ολόκληρης της μικρής γραμμής συναρμολόγησης, γεγονός που μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά το κόστος εργασίας.
Τέλεια ποσοστό πυρήνα *Το μισό του...
... περιεκτικότητα σε υγρασία των σπόρων διεισδύει και τροφοδοτεί επαρκώς τον σπόρο. Φέρνει τον σπόρο σε επεξεργασία με νερό και παρέχει ένα ομοιογενές μείγμα. Ταυτόχρονα, διασφαλίζεται μια σημαντική ποσότητα αποφλοίωσης στο κέλυφος του σπόρου ως αποτέλεσμα της τριβής που προκαλείται από τον ρότορα που περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα.
Τομείς Εφαρμογής
◾ Στη βιομηχανία τροφίμων
◾ Στις μονάδες στεγνού καθαρισμού των μύλων αλεύρου και σιμιγδαλιού
◾ Σε εργοστάσια επεξεργασίας σπόρων όπου απαιτείται διαδικασία υγρασίας...
... του κάσιους, ένα φρούτο σε σχήμα αχλαδιού που αναπτύσσεται στο ανακαρδιο. Μετά τη συγκομιδή, οι καρύδες περνούν από μια διαδικασία ξηρανσης, αποφλοίωσης και καβουρδίσματος για να είναι έτοιμες προς κατανάλωση. Οι καρύδες κάσιους από τη Γουινέα έχουν χαρακτηριστικό σχήμα νεφρού, ανοιχτό μπεζ έως χρυσό χρώμα και λεία επιφάνεια.
Όσον αφορά τη γεύση, αυτές οι καρύδες προσφέρουν μια ελαφρώς γλυκιά, κρεμώδη και υπο subtly βουτυρώδη γεύση, με μια τραγανή υφή που τις καθιστά ιδανικές για άμεση κατανάλωση, ως σνακ ή ως συστατικό σε διάφορες συνταγές μαγειρικής.
... ιδανικά στις ατομικές σας ανάγκες.
Η μηχανή διακρίνεται για τη φιλική προς τον χρήστη λειτουργία της, όπως η άνετη χειριστήρια με πεντάλ κατά τη διαδικασία απογύμνωσης, η γρήγορη αλλαγή εργαλείων και η ταχεία ρύθμιση των παραμέτρων απογύμνωσης.
USM 10 Η μηχανή απογύμνωσης για το εργαστήριο. Για εσωτερική και εξωτερική απογύμνωση σωλήνων έως 2". Ικανότητα 0,37 kW
USM 10 ecoline Παραλλαγή 1...
...Η διαδικασία πραγματοποιείται σε μια ειδική μηχανή – γραμμή αποφλοίωσης. Η περιστρεφόμενη κεφαλή, εξοπλισμένη με μαχαίρια από καρβίδιο, εξασφαλίζει την αφαίρεση της επιφανειακής στρώσης με κοινές μεταλλουργικές ατέλειες. Ως αποτέλεσμα της αποφλοίωσης, αποκτάται ένα προϊόν με άψογη επιφάνεια και με υψηλή ακρίβεια διαμέτρου - κλάση IT9. Οι μηχανικές ιδιότητες δεν αλλάζουν κατά τη διάρκεια της αποφλοίωσης.
...κεχρί, σόργο, βρώμη κ.λπ.) χρησιμοποιώντας διάφορες μηχανές αποφλοίωσης, κατά προτίμηση με ελάχιστη παραγωγή αλεύρου και υπολειμμάτων. Από τον έτσι αποκτηθέντα πυρήνα, παράγεται ένα αποφλοιωμένο προϊόν κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση με επιπλέον επεξεργασία επιφάνειας και διαδικασίες διύλισης.
...Στη Snijpunt προσφέρουμε αποφλοιωμένα σαλάτα εκτός από κρεμμύδια. Αυτή η διαδικασίααποφλοίωσης σας εξοικονομεί πολύ χρόνο, ώστε να μπορείτε αμέσως να αρχίσετε να τα προετοιμάζετε μόνοι σας.
Περιεχόμενο: ποικιλία
Συσκευασία: EPS-H...
...Οι ράβδοι εμβόλου μας χρησιμοποιούνται πάντα όταν πρέπει να μετακινηθούν μεγάλες φορτίσεις – π.χ. ως εξάρτημα για υδραυλικούς κυλίνδρους μεγάλων κατασκευαστικών, γεωργικών και βιομηχανικών οχημάτων, στην τεχνολογία ανύψωσης, στη μηχανική και την κατασκευή εγκαταστάσεων.
Διαδικασία παραγωγής
Οι ράβδοι εμβόλου κατασκευάζονται σε ισχυρές εγκαταστάσεις αποφλοίωσης, ελέγχου, λείανσης και γυαλίσματος...
...Οι πατάτες συλλέγονται και επιλέγονται προσεκτικά στα χωράφια της Σοριά (Ισπανία). Στη συνέχεια, υποβάλλονται σε μια παραδοσιακή διαδικασίααποφλοίωσης και κοπής. Τέλος, τηγανίζονται με ελαιόλαδο και με λίγο αλάτι.
...Οι αμυγδαλές από την Πuglia προέρχονται από τον σπόρο του αμυγδάλου (prunus dulcis) και υποβάλλονται σε διαδικασίααποφλοίωσης, προσεκτικής επιλογής και καλιμπραρίσματος. Οι αμυγδαλές χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή γλυκών όπως: τορρόν, κονφίτι, τούρτες, μπισκότα, αμαρέτι.
Είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες (κυρίως της ομάδας B και βιταμίνη E), απαραίτητα αμινοξέα, ακόρεστα λιπαρά...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Η Υπηρεσία Αφαίρεσης Κέλυφους Φουντουκιού μας χρησιμοποιεί προηγμένο εξοπλισμό από την εκλεκτή μάρκα "Nunci" για να διαχωρίσει με ακρίβεια το κέλυφος από τον καρπό. Αυτή η διαδικασία εκτελείται με ακρίβεια για να διασφαλιστεί ότι τα φουντούκια παραμένουν άθικτα και διατηρούν την φυσική τους ποιότητα. Η υπηρεσία αφαίρεσης κελύφους είναι απαραίτητη για την προετοιμασία των φουντουκιών για περαιτέρω...
...εφαρμόζουμε τη μέθοδο "ευαίσθητου καθαρισμού", η οποία επιτρέπει να λευκαίνουμε το καρύδι όσο το δυνατόν πιο ακριβώς και με ασφάλεια για την ποιότητα του καρυδιού. Ένα τέτοιο προϊόν χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής και τροφίμων λόγω της πιο απαλής και ευχάριστης γεύσης του. Επίσης, μετά τη διαδικασίααποφλοίωσης, το αποφλοιωμένο καρύδι αποκτά μια σειρά από χρήσιμες ιδιότητες:...
...Οι αμυγδαλές από την Πούλια προέρχονται από τον σπόρο του αμυγδάλου (Prunus dulcis), υποβάλλονται σε διαδικασίααποφλοίωσης, προσεκτικής επιλογής και καλιμπραρίσματος. Οι αμυγδαλές χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή γλυκών όπως: τορρόν, κονφίτ, τούρτες, μπισκότα, αμαρέτι.
Είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες (κυρίως της ομάδας Β και βιταμίνη Ε), απαραίτητα αμινοξέα, ακόρεστα λιπαρά οξέα...
Αγαπητοί κύριοι,
η εταιρεία μας είναι η BIOPIÑÓN S.L.., βρισκόμαστε στη γη των πεύκων, στην Πετραχάς ντε Σαν Εστεμπάν, επαρχία Βαγιαδολίδ.
Εργαζόμαστε με Ξηρούς Καρπούς, ειδικότερα με Πυρήνες, Καρύδια και Φιστίκια.
Στον τομέα του Πυρήνα, είμαστε η τρίτη γενιά, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για τη διαδικασία αποσπασμάτων του κώνου και αποφλοίωσης του πυρήνα...
Από το 1939, η εταιρεία μας ειδικεύεται στην αποφλοίωση αμυγδάλων. Προσφέρουμε Marcona, Largueta, Valencias (ισπανικοί ωμοί πυρήνες) και κατασκευάζουμε επίσης βιολογικά αμύγδαλα. Παρέχουμε ποιοτικά αμύγδαλα σε χύμα ποσότητες στο εξωτερικό. Μπορούμε να προσφέρουμε διάφορα μεγέθη. Η εταιρεία μας αγοράζει αμύγδαλα απευθείας από τον αγρότη και μετά τη διαδικασίααποφλοίωσης, πουλάμε φρέσκα και καθαρά αμύγδαλα, φυσικά ή λευκασμένα. Η Frutos Secos Gil S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τεσσάρων γενεών. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για εμάς.