...Το αλεύρι από σπόρους χαρουπιού (E410) προέρχεται από τους σπόρους του δέντρου χαρουπιάς. Είναι πλήρως διαλυτό σε ζεστό νερό και σχηματίζει ζελέ σε κρύο νερό. Για αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιείται ως πυκνωτικό μέσο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σταθεροποιητής. Το αλεύρι από σπόρους χαρουπιού είναι γενικά εγκεκριμένο για τρόφιμα και συναντάται συχνά σε μαρμελάδες, ζελέ, αρτοσκευάσματα, κονσέρβες φρούτων και λαχανικών, καθώς και σε παγωτά και γαλακτοκομικά ποτά.
...Το βάζο μας για φράουλες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαρμελάδα, ζελέ, chutneys, κονσέρβες και τουρσί κάθε είδους.
Επιτέλους υπάρχει το κατάλληλο βάζο για τη δημοφιλή μαρμελάδα της Γερμανίας! Σε αυτό το βάζο, κάθε μαρμελάδα φράουλας γίνεται κάτι πολύ ιδιαίτερο - είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για δώρο και giveaway. Η ποσότητα είναι ούτε πολύ ούτε λίγο - και είναι κατάλληλο και για μαρμελάδες με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, οι οποίες θα πρέπει να καταναλωθούν σχετικά γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Στόμιο: TO 63
Άνοιγμα: 52 mm
Ύψος: 85,8 mm...
Η εταιρεία Ehenbachtaler Spezialitäten ασχολείται εδώ και πάνω από 15 χρόνια με την παραγωγή σπιτικών ειδών. Σε αυτά περιλαμβάνονται νόστιμες μαρμελάδες, αλείμματα και πέστο, διάφοροι τύποι σιρόπια, καραμέλες, ζελέκαι βότανα.
Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σύμφωνα με οικογενειακές συνταγές, την προσωπική μας εμπειρία και τη γνώση από όλο τον κόσμο, την οποία αποκτήσαμε από κορυφαίους σεφ, ειδικούς στα βότανα και σαμάνους κατά τις παγκόσμιες ταξιδιωτικές μας περιπέτειες.
Με αγάπη και φροντίδα, μικρές λιχουδιές παρασκευάζονται για εσάς στο εργοστάσιο Engelwurz. Μαρμελάδες, ζελέ, μαρμελάδες, σιρόπια, chutneys, αλείμματα, αλάτι λουλουδιών και αλάτι βοτάνων.