• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τουρκια

Αποτελέσματα για

Τουρκια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BRIDGE SPRACHAAKADEMIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRIDGE SPRACHAAKADEMIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικές μεταφράσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχολες ξενων γλωσσων για επιχειρησεις, τεχνικες μεταφρασεις, μεταφρασεις προς τα γερμανικα, και μεταφρασεις απο/προς τα τουρκικα. Έχει έδρα σε Satteldorf, Γερμανία.

  2. TURK-TEXT TÜRKISCH DOLMETSCHER & ÜBERSETZER

    Γερμανία

    Η εταιρεία TURK-TEXT TÜRKISCH DOLMETSCHER & ÜBERSETZER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διερμηνεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διερμηνεις, και μεταφρασεις απο/προς τα τουρκικα. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  3. FRAMO MORAT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της Franz Morat GmbH το 1912, μετεξελίσσουμε συνεχώς την τεχνολογία γραναζιών και μηχανισμών μετάδοσης κίνησης από την έδρα μας στο Eisenbach. Με θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Πολωνία, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομέων, η Framo Morat είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος κατασκευαστής προϊόντων μετάδοσης κίνησης υψηλής ποιότητας για πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Η βασική εξειδίκευση της Framo Morat είναι η τεχνολογία γραναζιών. Όλες οι τεχνολογίες κατασκευής οι οποίες καθορίζουν την ποιότητα πραγματοποιούνται στις δικές μας εγκαταστάσεις. Ιδιαίτερα στον τομέα των σετ ατέρμονων κοχλιών, η Framo Morat συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παρόχους της Ευρώπης. Η Framo Morat θεωρεί τον εαυτό της μια συμβουλευτική εταιρεία, που συνδυάζει την αυτοματοποιημένη παραγωγή με τις υπηρεσίες ενός μηχανολογικού γραφείου. Χάρη στην πολυετή μας πείρα, η Framo Morat είναι ο ιδανικός συνεργάτης από τον καθορισμό των προδιαγραφών του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης που σκεφτήκατε, ως την ανάπτυξη και κατασκευή του, τη δημιουργία του πρωτοτύπου, τη δοκιμή, τη συναρμολόγηση και την παραγωγή του.

  4. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  5. AKS COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η AKS Coatings GmbH είναι κατασκευαστής ειδικών χημικών κατασκευαστικών προϊόντων και έχει εξειδικευτεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συστημάτων επιφανειακής προστασίας με βάση πυριτικά πολυμερή. Η έδρα μας στο Altlußheim της Γερμανίας είναι η βάση της επιχείρησής μας. Εδώ διεξάγονται η έρευνα, η ανάπτυξη και η μικρή παραγωγή. Από εκεί υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες μας στην Ιρλανδία, στη Φινλανδία, στην Τουρκία, στη Σλοβενία, στην Κίνα, στη Ρωσία και στο Ιράν, καθώς και τους πελάτες μας στη Νότια και στην Ανατολική Ευρώπη. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούνται σε υψηλής καταπόνησης ορυκτές και μεταλλικές επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτική προστασία ή ως μέτρο εξυγίανσης. Τα συστήματά μας παρέχουν προστασία έναντι διαβρωτικών μέσων στον οργανικό και στον ανόργανο τομέα και χρησιμοποιούνται για προστασία από βαριά επιβάρυνση και διάβρωση από άλατα. Στο πλαίσιο της έρευνάς μας αναπτύσσουμε νέα, καινοτομικά προϊόντα με βάση τη δική μας τεχνολογία πυριτικών πολυμερών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INOVA TECHNOLOGY GMBH DISTRIBUTION OF MEDICAL TECHNOLOGY

    Γερμανία

    Η Inova Technology GmbH έχει εδώ και 11 χρόνια την έδρα της στο Friedrichshafen και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση προσανατολισμένη στην ικανοποίηση των πελατών της. Μα άνω των 25 ετών εμπειρία στα μηχανήματα γραφείου διαθέτουμε μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 600 μοντέλα 11 διαφορετικών κατασκευαστών. Και στον τομέα της διαχείρισης περιβάλλοντος είμαστε εξαιρετικά επιτυχημένοι με τις πωλήσεις κατακόρυφων πρεσών και μηχανημάτων επενδύσεων συσκευασίας. Για το οικιακό γραφείο, μικρά γραφεία, μεγάλα γραφεία, τη βιομηχανία ή απλώς για παρελκόμενα, είμαστε ο συνεργάτης σας για τη διαχείριση εγκαταστάσεων! Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO και σάς παρέχουμε υποστήριξη σε διάφορες ξένες γλώσσες, όπως αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, αραβικά και τουρκικά. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στο καλό εργασιακό κλίμα, στην ευελιξία, στην καινοτομία, στην ποιότητα αλλά και στη χαρά κατά την εργασία. Η εταιρεία μας αποτελείται από μια νεανική και διεθνή ομάδα. Θα επικοινωνήσουμε ευχαρίστως μαζί σας για προσωπική παροχή συμβουλών!

  2. TIS INDUSTRIESERVICE

    Γερμανία

    Με άνω των 20 ετών εμπειρία συμβάλλουμε σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησης των βιομηχανικών πελατών μας. Όλοι σχεδόν οι κλάδοι της βιομηχανίας εμπιστεύονται την αποδοτικότητά μας και αξιοποιούν επίσης το εξατομικευμένο για κάθε πελάτη σέρβις μας. Και όλα αυτά για την ποιότητα, την ευελιξία, αλλά και το κόστος. Χάρη στη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες (π.χ., πλήρης μετεγκατάσταση εργοστασίων εντός 5 μηνών στην Τουρκία). Οι καλές επαφές στο εξωτερικό σάς διασφαλίζουν επίσης την απρόσκοπτη και από νομική άποψη άψογη διεκπεραίωση. Συναρμολόγηση μηχανημάτων/εγκαταστάσεων, έλεγχος ραφιών κατά DIN EN 15635, εξειδικευμένη επιχείρηση για των έλεγχο εγκαταστάσεων ραφιών, αποσυναρμολόγηση/επανασυναρμολόγηση, μετακόμιση μηχανημάτων/μετεγκατάσταση παραγωγής, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση συστημάτων γερανών KBK, σχεδιασμός/διαχείριση έργων, συντήρηση/σέρβις, βιομηχανικός καθαρισμός, καθαρισμός κτιρίων, Facility Management (εξειδικευμένη επιχείρηση κατά WHG)