• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προμήθεια

Αποτελέσματα για

Προμήθεια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. INTEXA TECHNOLOGIESERVICE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η INTEXA είναι ο αξιόπιστος αγοραστής και συνεπώς το σημείο επαφής μεταξύ προμηθευτή και της δικής σας παραγωγής. Φροντίζουμε για τις δικές σας εξατομικευμένες απαιτήσεις, σάς απαλλάσσουμε από την αγορά και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ολόκληρη την αλυσίδα προμηθειών. Από το μεμονωμένο εξάρτημα βάσει σχεδίου, τα συγκροτήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και τα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής έως την ολοκληρωμένη εγκατάσταση. Η INTEXA απαλλάσσει τη δική σας διαχείριση προμηθειών από το φόρτο εργασίας και επικεντρώνεται στη δική σας ροή προμήθειας προϊόντων. Οι συνεργάτες σας αποκτούν χρόνο για άλλες εργασίες. Αυξανόμενη πίεση κόστους, πιο σύνθετα προϊόντα, πιο σύντομοι κύκλοι καινοτομίας – οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σήμερα υψηλές απαιτήσεις. Η INTEXA είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια εξειδικευμένη στα βιομηχανικά προϊόντα εμπορική επιχείρηση με την οποία μπορείτε να επιτύχετε αισθητά αποτελέσματα εξοικονόμησης στο πλαίσιο της δικής διαδικασίας προμηθειών. Η αποθήκευση πραγματοποιείται προαιρετικά στο δικό μας κέντρο διοικητικής μέριμνας, ενώ η αποστολή μπορεί να διευθετηθεί με το δικό μας στόλο οχημάτων.

  2. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWS ιδρύθηκε το 1960. Η σημερινή βασική δραστηριότητα αφορά στον τομέα των συστημάτων εργαλείων για μηχανές τόρνου CNC (στατικά και μηχανοκίνητα εργαλεία) και διευρύνεται με την EWS Κορέας με συστήματα Revolver και συστήματα βάσης Revolver. Περισσότεροι από 300 συνεργάτες του ομίλου EWS χαρακτηρίζουν με το προσωπικό τους ταλέντο το προφίλ του σημερινού ομίλου επιχειρήσεων. Τα προϊόντα EWS είναι made in Germany. Οι συστημικές συνεργασίες με την DMG-Mori Seiki (Trifix και MSQP), την INDEX (οδόντωση W και ράβδος V), την Sandvik (EWS Capto), την Iscar ή την Arno (συστήματα βάσεων εργαλείων) αντανακλούν την εξειδίκευσή μας. Με το σύστημα ταχείας αντικατάστασης (δομοστοιχειωτό σύστημα) EWS Varia (που συχνά συγχέεται με την ονομασία Vario), η επιχείρηση θέτει τα πρότυπα στον τομέα της βελτιστοποίησης του χρόνου εξοπλισμού. Το σύστημα έχει βραβευθεί με το βραβείο καινοτομίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

  3. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή και διάθεση εύκαμπτων αξόνων για: κατασκευή μηχανημάτων, συστήματα αεροσκαφών, ιατρική τεχνολογία, κηπουρική, κατασκευή αυτοκινήτων. Παράδοση αποκλειστικά προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, από μεμονωμένο τεμάχιο έως μεγάλες σειρές. Η BIAX Flexwellen είναι η δική σας μάρκα όταν χρειάζεστε εύκαμπτους άξονες υψηλής απόδοσης για διάφορα πεδία εφαρμογής. Εξατομικευμένη κατασκευή και παραγωγή ακριβείας με βάση υψηλά πρότυπα ποιότητα – από εμάς θα λάβετε μια μακροπρόθεσμη λύση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με βάση την άνω των 90 ετών εμπειρία αξιοποιούμε πολλές παραλλαγές BIAX, με τις οποίες μπορούμε να υλοποιούμε σε βραχυπρόθεσμη βάση σχεδόν κάθε απαίτηση του πελάτη. Αξιοποιήστε έτοιμες προς εγκατάσταση ολοκληρωμένες λύσεις, στις οποίες οι πυρήνες των αξόνων είναι ήδη συναρμολογημένοι με συνδέσμους άξονα, εύκαμπτους προστατευτικούς σωλήνες και συνδέσμους εύκαμπτου σωλήνα!

  4. ESAVER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

  5. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  2. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  3. HBH MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    HBH Medizintechnik GmbH - Εδώ παράγονται σε πολύ υψηλό επίπεδο χειρουργικά εργαλεία και ειδικά όργανα για τη γυναικολογία. Η εταιρεία HBH ιδρύθηκε το 1985. Η μονάδα παραγωγής βρισκόταν κατ' αρχάς στο Hattingen και αργότερα μετακόμισε στο Tuttlingen, στην οδό Bismarckstraße. Όταν και εκεί δεν επαρκούσε πλέον ο χώρος, η παραγωγή μετεγκαταστάθηκε στη νέα βιομηχανική ζώνη του Nendingen. Εδώ παράγουμε από τη δεκαετία του 1990 χειρουργικά εργαλεία υψηλής ποιότητας. Με σύγχρονη τεχνολογία και παραδοσιακή χειροποίητη τέχνη πληρούμε τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9000 : 2008 και ISO 13485 : 2012

  4. FRESHFOOD CATERING OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRESHFOOD CATERING OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφοδοσία οργανισμών, Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, Τροφοδοσία οργανισμών, σίτιση για σχολεία, και Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  5. REIZPUNKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REIZPUNKT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινούμενα σχέδια - Εξοπλισμοί και προμήθειες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προώθηση πωλήσεων. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  1. EICKEMEYER MEDIZINTECHNIK FÜR TIERÄRZTE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EICKEMEYER MEDIZINTECHNIK FÜR TIERÄRZTE KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνίατροι - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις, συσκευες και προμηθειες για εταιρειες κτηνιατρικης, οργανα για κτηνιατρικη χρηση, ειδη κτηνιατρικης χρησης, και λεϊζερ για κτηνιατρικη χρηση. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  2. AHRENS FACHHANDEL FÜR GASTRONOMIE & GROSSKÜCHENTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHRENS FACHHANDEL FÜR GASTRONOMIE & GROSSKÜCHENTECHNIK E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα ξενοδοχειων, χωρων εστιασης και δημοσιων χωρων. Έχει έδρα σε Gundelfingen, Γερμανία.

  1. ROWI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROWI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρασελε για ρολογια, προμηθειες κοσμηματοποιιας και χρυσοχοϊας, ωρολογοποιια, και μπρασελε. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  2. WOW2SPORTS.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOW2SPORTS.DE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές και εξοπλισμοί φυσιοθεραπείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος αποκαταστασης, γηπεδα μπιτς βολεϊ, αθλητικα ειδη, και συσκευες και προμηθειες φυσιοθεραπειας και επανορθωτικης αγωγης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. HARTMETALL ERSATZTEILE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARTMETALL ERSATZTEILE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθεια ανταλλακτικων. Έχει έδρα σε Pliezhausen, Γερμανία.

  4. HEIM EDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIM EDT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εφοδιασμος σε ποσιμο νερο, και προμηθειες για την υαλουργια. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  5. OPTIBOARD BY 1TECOPLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPTIBOARD BY 1TECOPLAST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  6. APS GLASS & BAR SUPPLY BW GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APS GLASS & BAR SUPPLY BW GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. PACIFIC-ENTERMARK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PACIFIC-ENTERMARK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τέννις εξοπλισμός και προμήθειες, και Τέννις εξοπλισμός και προμήθειες. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  8. INKA PACK

    Γερμανία

    Η εταιρεία INKA PACK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. WEISS CANNON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEISS CANNON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τέννις εξοπλισμός και προμήθειες, και Τέννις εξοπλισμός και προμήθειες. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  2. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  3. RAFI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RAFI αναπτύσσει και παράγει ηλεκτρομηχανικά δομοστοιχεία και συστήματα χειρισμού για την επικοινωνία ανθρώπου-μηχανής, καθώς και ηλεκτρονικά δομοστοιχεία και συσκευές. Ο τομέας προϊόντων ηλεκτρομηχανικών δομοστοιχείων περιλαμβάνει πλήκτρα σύντομης διαδρομής, πλήκτρα και συσκευές εντολοδότησης (π.χ. διακόπτες κινδύνου). Σ τον τομέα συστημάτων διατίθενται συστήματα καταχώρισης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, όπως π.χ. γυάλινα πληκτρολόγια και πληκτρολόγια μεμβράνης και συστήματα οθόνης αφής, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συστημάτων και διεπαφών για καταχώριση, μεταγωγή και ένδειξη. Η διεκπεραίωση παραγγελιών ηλεκτρονικών δομοστοιχείων και συσκευών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, συμπεριλαμβανομένων της προμήθειας των εξαρτημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, της δοκιμής και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση, συνδυάζονται στον τομέα EMS (Electronic Manufacturing Services).

  4. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το ολοκληρωμένο, προσανατολισμένο στο χρήστη σύστημα παροχής υπηρεσιών ABEG της εταιρείας μας αποτελεί την υπέρβαση στην επιλογή και στην προμήθεια ρουλεμάν και όλων των σχετικών στοιχείων: Καθιστούμε την παγκόσμια αγορά διαφανή όχι μόνο με βάση τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια και παρέχουμε νέες προοπτικές για επιχειρηματίες, κατασκευαστές και αγοραστές. Ανάλυση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων στην παγκόσμια αγορά ρουλεμάν ως προς την απόδοση και την τιμή, ταξινόμηση σε τέσσερις σειρές προϊόντων Premium, Supra, Eco και EasyRoll, δωρεάν λειτουργία αναζήτησης Online (Quickfinder) με ενσωματωμένο υπολογισμό διάρκειας ζωής, επαγγελματικό λογισμικό επιλογής και υπολογισμού για κατασκευαστές (ABEG Quickfinder professional), επισκόπηση των εδράνων εντός δευτερολέπτων με συνυπολογισμό της αποδοτικότητας, της καταλληλότητας, της διαθεσιμότητας και της τιμής προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας με διαχείριση ποιότητας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και πιστοποίηση κατά DIN ISO 9001: 2015 και DIN ISO 14001: 2.

  5. VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD

    Γερμανία

    Η εταιρεία "Video Doska" κατασκευάζει διαφανείς φωτεινές οθόνες για την τηλεκπαίδευση και την εκπαίδευση εξ' αποστάσεως και παρέχει εξοπλισμό βίντεο επαγγελματικής χρήσης για στούντιο. Οι διαφανείς φωτεινές οθόνες από την "Video Doska" είναι πρακτικές για την καταγραφή μαθημάτων σε μορφή βίντεο για την εμπορική κατάρτιση, παρουσιάσεις και για την διεξαγωγή τηλεδιασκέψεων. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό για στούντιο καταγραφής βίντεο με επαγγελματικά σετ οπτικοακουστικού εξοπλισμού: φωτεινές οθόνες, βιντεοκάμερες 4K και FullHD, ηχοσυστήματα, οθόνες για ομιλητή και χειριστή, λαμπτήρες LED, έγχρωμα και μαύρα φόντα, σύστημα με διακόπτες, τηλεπομποδέκτης. Η εταιρεία παράγει εκπαιδευτικές οθόνες από το 2016. Το πλεονέκτημα αυτής της οπτικοακουστικής εκπαιδευτικής βοήθειας είναι η ευκολία χρήσης της. Η "Video Doska" έχει εξοπλίσει με επιτυχία δεκάδες στούντιο καταγραφής εκπαιδευτικών επιμορφωτικών βίντεο στην Ρωσία και στην Κεντρική Ασία. Η εταιρεία αναλαμβάνει όχι μόνο την προμήθεια φωτεινών οθονών και εξοπλισμό καταγραφής μαθημάτων σε βίντεο αλλά αναζητά επίσης διανομείς παγκοσμίως.

  6. ESKA-WELT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESKA-Welt GmbH ασχολείται με την αγορά και την πώληση και διαμεσολαβεί κατόπιν ειδικού αιτήματος για μηχανήματα και βιομηχανικά ρομπότ κάθε είδους. Η εταιρεία υφίσταται από το 2008 και απασχολεί μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εργαλειομηχανές για την επεξεργασία μετάλλου, την επεξεργασία πλαστικών και τα συστήματα αυτοματισμού με βιομηχανικά ρομπότ. Επίσης διαθέτουμε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής για όλους τους τομείς και μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών για τις παρακάτω βιομηχανικούς κατασκευαστές: Siemens - Fanuc - Heidenhain - Indramat - Bosch Rexroth. Ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως σε εξειδικευμένες επιθυμίες των πελατών και προμηθευόμαστε για λογαριασμό σας το κατάλληλο μηχάνημα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης χάρη στο μεγάλο απόθεμα αποθήκης και στην προμήθεια ανταλλακτικών είναι για εμάς αυτονόητες. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας καλύπτουν συνολική επιφάνεια 2000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονη τεχνολογία.

  7. HILLESHEIM GMBH

    Γερμανία

    Έχουμε εξειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εύκαμπτων, ηλεκτρικών σωλήνων θέρμανσης για βοηθητικών συστημάτων θέρμανσης. Εάν ψάχνετε την καλύτερη από τεχνική και οικονομική άποψη λύση για αυτούς του σκοπούς, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εμάς. Σε στενή συνεργασία παρέχουμε στους πελάτες μας συμβουλές και αναπτύσσουμε καινοτομικά συστήματα θέρμανσης και ειδικές εφαρμογές. Βασικό εφόδιο αποτελούν περισσότερα από 35 χρόνια πρακτικής εμπειρίας και χιλιάδες ήδη καθιερωμένων λύσεων προβλημάτων, μια τεχνογνωσία από την οποία μπορείτε να αποκομίσετε οφέλη. Με περισσότερους από 40 συνεργάτες, το δικό μας τμήμα κατασκευής και σέρβις, χώρους παραγωγής και αποθήκης 3.000 τ.μ. παρουσιάζουμε τακτικά λύσεις που προηγούνται κατά πολύ του λεγόμενου «σύγχρονου επιπέδου της τεχνολογίας» στον τομέα μας. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η γρήγορη προμήθεια εξαρτημάτων είναι για εμάς εξίσου αυτονόητα στοιχεία, όπως και η πιστοποίηση κατά το πρότυπο DIN ISO 9001.