• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι

Αποτελέσματα για

Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Niefern-Öschelbronn, Γερμανία.

  2. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEIMA MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες πλινθοδομης, Θραυστήρες τεμαχιστές, και θραυστηρες. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  3. AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, κοπτικες μηχανες, μυλοι κατεργασιας ξυλου, και μηχανηματα και εξοπλισμοι για την κοκκοποιηση και το θρυμματισμο του καουτσουκ. Έχει έδρα σε Zuzenhausen, Γερμανία.

  4. HERBOLD MECKESHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBOLD MECKESHEIM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι για την κοκκοποιηση και το θρυμματισμο του καουτσουκ, ανακύκλωση πλαστικών, αξιοποίηση πλαστικών απορριμάτων, και Ανακύκλωση βιομηχανικών πλαστικών απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  5. ING. H. KURRLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ING. H. KURRLE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Eberdingen, Γερμανία.