• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μαθήματα

Αποτελέσματα για

Μαθήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SPRACHSCHULE KINDERSPRACHCLUB

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPRACHSCHULE KINDERSPRACHCLUB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξένες γλώσσες - σχολές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαθηματα αγγλικης γλωσσας, μαθηματα γερμανικων, μαθηματα ισπανικων, και μαθηματα ξενων γλωσσων. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  2. OZUYE DOJO FREIBURG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OZUYE DOJO FREIBURG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητισμός και ψυχαγωγία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαθηματα πολεμικων τεχνων, μαθηματα κικ-μποξινγκ, καλη καρδιακη λειτουργια, και κιβώτιο. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  3. INFLOW ENGLISH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFLOW ENGLISH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξένες γλώσσες - σχολές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαθήματα Αγγλικών για αλλοδαπούς φοιτητές, μαθηματα αγγλικης γλωσσας, και Μαθήματα Αγγλικών στην Αγγλία. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  4. ÜBERSETZUNGS- UND SPRACHENDIENST REGINE BAUM

    Γερμανία

    Η εταιρεία ÜBERSETZUNGS- UND SPRACHENDIENST REGINE BAUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφράσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διερμηνεια, επίσημη μετάφραση επισήμων εγγράφων, Μετάφραση χρηματοοικονομικών κειμένων, και μαθηματα ξενων γλωσσων. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  5. APFELSCHULE

    Γερμανία

    Η εταιρεία APFELSCHULE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαιδευτικά προγράμματα στα επαγγέλματα τέχνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαθηματα πληροφορικης δι'αλληλογραφιας. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MINI-LERNKREIS NACHHILFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MINI-LERNKREIS NACHHILFE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχολικά βοηθήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιδιαιτερα μαθηματα, και συμβουλοι σε θεματα δικαιοχρησης. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. DR. SCHMIDTHÖFER CONSULTING

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. SCHMIDTHÖFER CONSULTING, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική, συνεχής και εξειδικευμένη κατάρτιση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατάρτιση στην πληροφορική, Σύμβουλοι πληροφορικής, επαγγελματικα μαθηματα πληροφορικης, Κατάρτιση στην πληροφορική, και Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  3. VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD

    Γερμανία

    Η εταιρεία "Video Doska" κατασκευάζει διαφανείς φωτεινές οθόνες για την τηλεκπαίδευση και την εκπαίδευση εξ' αποστάσεως και παρέχει εξοπλισμό βίντεο επαγγελματικής χρήσης για στούντιο. Οι διαφανείς φωτεινές οθόνες από την "Video Doska" είναι πρακτικές για την καταγραφή μαθημάτων σε μορφή βίντεο για την εμπορική κατάρτιση, παρουσιάσεις και για την διεξαγωγή τηλεδιασκέψεων. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό για στούντιο καταγραφής βίντεο με επαγγελματικά σετ οπτικοακουστικού εξοπλισμού: φωτεινές οθόνες, βιντεοκάμερες 4K και FullHD, ηχοσυστήματα, οθόνες για ομιλητή και χειριστή, λαμπτήρες LED, έγχρωμα και μαύρα φόντα, σύστημα με διακόπτες, τηλεπομποδέκτης. Η εταιρεία παράγει εκπαιδευτικές οθόνες από το 2016. Το πλεονέκτημα αυτής της οπτικοακουστικής εκπαιδευτικής βοήθειας είναι η ευκολία χρήσης της. Η "Video Doska" έχει εξοπλίσει με επιτυχία δεκάδες στούντιο καταγραφής εκπαιδευτικών επιμορφωτικών βίντεο στην Ρωσία και στην Κεντρική Ασία. Η εταιρεία αναλαμβάνει όχι μόνο την προμήθεια φωτεινών οθονών και εξοπλισμό καταγραφής μαθημάτων σε βίντεο αλλά αναζητά επίσης διανομείς παγκοσμίως.