• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σχεδιασμος

Αποτελέσματα για

Σχεδιασμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, πρωτότυπα, κατασκευή καλουπιών, μαζική παραγωγή, αποθήκευση εργαλείων. Φροντίζουμε για εσάς, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το έργο σας. Το ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς προβλήματα. Ως THE KNOW-HOW FACTORY συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, στην πορεία τους για την κορυφαία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό δεν θεωρούμε απλώς ότι είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση και κατασκευαστής υλισμικού και λογισμικού από έναν προμηθευτή, αλλά και εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Ο όμιλος Zimmer διακρίνεται ως οικογενειακή επιχείρηση για το πάθος, την καινοτομία, τη σταθερότητα, την τεχνογνωσία και το όραμα ως μελλοντικός ολοκληρωμένος προμηθευτής για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των πελατών μας.

  2. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στον τομέα της παραγωγής οινοπνεύματος και της απόσταξης τα πάντα οδηγούν εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στην εταιρεία Kothe. Παράγουμε από την πρώτη ιδέα έως την τελευταία βίδα μελετημένα συστήματα απόσταξης κορυφαίου τεχνικού επιπέδου – πάντοτε εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των διεθνών πελατών μας. Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Από το μικρό ερασιτεχνικό αποστακτήριο, τα μικρά αποστακτήρια, τα σφραγισμένα αποστακτήρια έως τα αποστακτήρια για βότκα και ουίσκι, καθεμιά από τις δικές μας εγκαταστάσεις απόσταξης είναι εξατομικευμένη και είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς όσον αφορά στην τεχνολογία των αποστακτηρίων. Όλα τα αποστακτήριά μας παράγονται κατόπιν στενής συνεννόησης με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε ιδίως υπόψη τις προς επεξεργασία πρώτες ύλες και καταρτίζουμε εκτός από την εγκατάσταση απόσταξης και ολοκληρωμένα σχέδια επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα παρελκομένων, από το μικρό αλκοολόμετρα έως το σύστημα εμφιάλωσης και τοποθέτησης ετικετών. Σχεδιάζουμε έτοιμα προς λειτουργία αποστακτήρια σιτηρών ή μελάσας, καθώς και αποστακτήρια φρούτων από τα συνιστώμενα δένδρα, την έκθλιψη και την απόσταξη έως την παραγωγή και την αποθήκευση. Ευχαρίστως παρέχουμε επίσης ανάλυση των αποσταγμάτων σας. Στείλτε μα δείγματα, όταν δεν είστε βέβαιοι αν αυτά μπορούν να επιτύχουν τη βράβευσή τους ή απλώς για να λάβετε μια ανεξάρτητη γνωμοδότηση για την ποιότητα. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα σας εξυπηρετήσει ευχαρίστως!

  3. STEFAN KÜBLER SYSTEMSPULEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η πεπειραμένη εξειδικευμένη επιχείρηση για καρούλια συστήματος. Η KÜBLER Systemspulen που ιδρύθηκε το 1999, παράγει σήμερα σε εγκαταστάσεις συνεργείου και αποθήκης 1.700 τ.μ. κυρίως καρούλια συστήματος για προμηθευτές στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων και Card Clothing. Χάρη στους άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες και την υπερσύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων και παραγωγής, η επιχείρηση στο Neuweiler τη Μέλανα Δρυμού εξελίχθηκε γρήγορα στον κορυφαίο προμηθευτή καρουλιών συστήματος από λιγνάνη. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και εκτός αυτής εκτιμούν τα επιμέρους προϊόντα σε μικρές και μεγάλες σειρές από τη σταθερή παραγωγή, καθώς και την εξειδικευμένη, αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Το μπορούμε να κάνουμε για εσάς; Θα σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως μια μη δεσμευτική προσφορά!

  4. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  5. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά σιλό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, κατασκευή σιλό, σχεδιασμος εγκαταστασεων, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και σιλο αποθηκευσης δημητριακων. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  2. TESTZENTRUM BADEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TESTZENTRUM BADEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Kuppenheim, Γερμανία.

  3. ENOX ENGINEERING INH. KASTRIOT RASHICA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ENOX ENGINEERING INH. KASTRIOT RASHICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  4. DIPL. ING. RUPPMANN VERBRENNUNGSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία διπλωματούχων μηχανικώνRuppmann Verbrennungsanlagen GmbH με έδρα τη Στουτγκάρδη, Γερμανία, ήταν μία από τις εταιρείες που διαδέχθηκαν το 1979 την ήδη από το 1892 ιδρυθείσα εταιρεία Wilhelm Ruppmann Industrieofenbau GmbH.Η κύρια δραστηριότητά της περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την παράδοση, τη συναρμολόγηση, τη θέση σε λειτουργία και τη συντήρηση ειδικών εγκαταστάσεων καύσης.Η πείρα, προερχόμενη από τις εμπειρίες της παραδοσιακής κατασκευής βιομηχανικών φούρνων περίπου από το 1900, έδωσε στην RUPPMANN από νωρίς το έναυσμα να τολμήσει την κατασκευή εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου αποτεφρωτηρίου στην πόλη της Στουτγκάρδης ήδη από το 1906.Στη συνέχεια κατασκευάστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο εγκαταστάσεις καύσης για την υγιεινή διάθεση απορριμμάτων κλινικών, ειδικών αποβλήτων και κατάλοιπων χαμηλής ραδιενέργειας.Αν και οι αρχικές επιδιώξεις για αυτές τις εγκαταστάσεις εστίαζαν στην ανάπτυξη μιας αποδοτικής τεχνικής καύσης, σήμερα υπάρχουν εκτεταμένες απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική αποδοτικότητα.

  5. LESER GMBH

    Γερμανία

    Η Haus Leser αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής ιστορίας της εταιρείας στο σημερινό της μέγεθος και σπουδαιότητα. Η Leser GmbH ιδρύθηκε στο Lahr το 1937 και κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην αγορά συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Ήδη η τέταρτη γενιά θέτει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της εταιρείας στο επίκεντρο, με στόχο τη διατήρηση και τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης. Για την εδραίωση και την περαιτέρω διεύρυνση της θέση στην εγχώρια και ξένη αγορά και το άνοιγμα νέων επιχειρηματικών ζωνών, απαιτείται η αντίστοιχη αποδοτικότητα. Αποτελεί προϋπόθεση για την εξασφάλιση επενδύσεων στους εργαζομένους και την τεχνολογία, τη διατήρηση των εργαζομένων στο χώρο εργασίας και τη διατήρηση της ανεξαρτησίας ως οικογενειακή επιχείρηση. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις με υψηλό επίπεδο δέσμευσης.

  1. KÖSTLIN PREPRESS SERVICES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με την Köstlin Prepress Services μπορείτε να υλοποιείτε όλα τα βήματα προκαταρκτικά στάδια της διαδικασίας εκτύπωσης για κάθε επιμέρους στοιχείο συσκευασίας και για κάθε μέθοδο εκτύπωσης με επαγγελματικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό είναι υπεύθυνος στην εταιρεία μας για κάθε έργο ένας και μόνο αρμόδιος επικοινωνίας, ο ποίος αναλαμβάνει το συντονισμό όλων των εργασιών και σάς ενημερώνει πάντοτε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας. Με εμάς ως κεντρικό σημείο επικοινωνίας, έχετε στο πλευρό σας έναν αποδοτικό συνεργάτη, ο οποίος σάς υποστηρίζει κατά το δημιουργικό στάδιο της σχεδίασης της δικής σας συσκευασίας, φροντίζει για την ειδική αναπαραγωγή κάθε είδους συσκευασίας, συνεννοείται με τους κατασκευαστές και διαθέτει υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής τυπογραφικών πλακών και χιτωνίων φλεξογραφίας. Αποφεύγονται περιττές επικαλύψεις στο στάδιο αυτό, αυξάνεται η αποδοτικότητα και περιορίζεται το κόστος. Επιπλέον θέτουμε στη διάθεσή σας τη δική μας προσαρμοσμένη λύση βάσης δεδομένων, που αντανακλά της δική σας εξατομικευμένη «ροή εργασιών συσκευασίας» με διαχείριση έγκρισης και ως σημείο συγκέντρωσης των τελικών δεδομένων εκτύπωσης.

  2. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»

  1. EMTRION GMBH

    Γερμανία

    emtrion - your partner for embedded systems! Η emtrion GmbH από την Καρλσρούη της Γερμανίας υποστηρίζει πελάτες βήμα προς βήμα σε όλα τα επίπεδα της διαδικασία ανάπτυξης και κατά την συνακόλουθη ενσωμάτωση. Το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών εκτείνεται από τη σχεδίαση του υλισμικού και του υλικολογισμικού έως την ανάπτυξη λογισμικού και τη μαζική παραγωγή, Made in Germany. Όλες οι τυποποιημένες μονάδες είναι μεταξύ τους συμβατές, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να αλλάζει εύκολα τις διάφορες μονάδες. Η υψηλή μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα έως 15 ετών καθιστά δυνατή τη χρήση σε σιδηροδρομικά συστήματα και συστήματα ιατρικής τεχνολογίας επιπλέον των βιομηχανικών εφαρμογών.

  2. HOLZMANUFAKTUR BALLERT E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZMANUFAKTUR BALLERT E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες σκάλες, Ξύλινες σκάλες, σκαλες κατα παραγγελια, εσωτερικές σκάλες, και σχεδιασμος και υλοποιηση σκαλων βασει εξατομικευμενου σχεδιου. Έχει έδρα σε Köngen, Γερμανία.

  3. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHMID GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFTECHNIK SCHMID GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματισμός, και Τεχνικά πλαστικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  4. NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, Κάδοι διανομής, χαρτοδεσια, και cad. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  5. INFORM TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFORM TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγραμματισμός και λογισμικά, ηλεκτρονικα συστηματα και εξοπλισμοι ασφαλειας, διαχείριση βάσης δεδομένων, Προγραμματισμός και λογισμικά, και σχεδιασμος τυπωμενων κυκλωματων. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  6. WANGEN PUMPEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία WANGEN PUMPEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες για υγρα αποβλητα, βιοαεριο, σχεδιασμος εγκαταστασεων για την βιομηχανια τροφιμων, και αντλίες αναβατορίου. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  7. PD-GRAPHIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία PD-GRAPHIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. DIE WERBEFREUNDE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIE WERBEFREUNDE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  1. OSPA SCHWIMMBADTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSPA SCHWIMMBADTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη πισινων, σχεδιασμος πισινων, τοποθετηση φιλτρων για πισινες, και δημοτικες ανοικτες πισινες. Έχει έδρα σε Mutlangen, Γερμανία.

  2. HESS BSH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HESS BSH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα απο καουτσουκ, σχεδιασμος και μελετη δερματινων ειδων, επενδυση τροχων απο πολυουρεθανη, και κατεργασια πολυουρεθανης. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

  3. KLING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθετήρια για εκθέσεις - σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  4. ZOZ & PARTNER GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZOZ & PARTNER GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός με χρήση υπολογιστή, και Σχεδιασμός με χρήση υπολογιστή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. AHA-SYSTEME ANDREA HÄUSSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHA-SYSTEME ANDREA HÄUSSLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Περίπτερα για εκθέσεις, Έπιπλα για εκθέσεις, Εκθετήρια για εκθέσεις - σχεδιασμός και συναρμολόγηση, Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Περίπτερα για εκθέσεις, Έπιπλα για εκθέσεις, και Εκθετήρια για εκθέσεις - σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει έδρα σε Grabenstetten, Γερμανία.

  6. OPUS ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPUS ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδότης λογισμικό CAD/CAM, και συστηματα προσομοιωσης. Έχει έδρα σε Ohmden, Γερμανία.

  7. HANS-HERMANN BOSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS-HERMANN BOSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, κατασκευη καλουπιων, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, φρεζάρισμα σε 5 άξονες, και σχεδιασμος καλουπιων με τεχνολογια cad/cam. Έχει έδρα σε Bad Ditzenbach, Γερμανία.

  8. 3D CONCEPTS COMPUTER AIDED DESIGN & MANUFACTURING SYSTEME VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία 3D CONCEPTS COMPUTER AIDED DESIGN & MANUFACTURING SYSTEME VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), και Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  9. OMOA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OMOA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες φωτισμου, συσκευες φωτισμου για γραφεια, και συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων ηλεκτρικου φωτισμου. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  10. VICTOR MAYER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VICTOR MAYER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, σμαλτα, κουμπια για μανσετες, και Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σχεδιασμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

84 Επιχειρήσεις