• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κονδυλοι

Αποτελέσματα για

Κονδυλοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DIAFOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Diafood GmbH είναι μια κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας φυτικών πρώτων υλών που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βιολογικά προϊόντα. Με εμπειρία άνω των 35 ετών, η Diafood έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και την αειφορία. Η επιχείριση συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας βιολογικών προϊόντων. Ένας ιδιαίτερος τομέας εστίασης είναι η παραγωγή βιολογικών μανιταριών και άλλων φυτικών συστατικών με πολυδιάστατες χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων. Οι τακτικοί έλεγχοι των προμηθευτών διασφαλίζουν την τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με τη συνεργασία με την Colin Ingrédients για την προσφορά μια ακόμη μεγαλύτερης ποικιλίας φυτικών πρώτων υλών. Η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο στην Diafood. Το γεγονός αυτό αντανακλάται στην επιλογή των περιοχών καλλιέργειας, στις οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας και στην οικολογική συσκευασία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επίσης σε πρωτοβουλίες για την προαγωγή της βιολογικής γεωργίας και της διατήρησης των φυσικών πόρων. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση του κλάδου και την εξειδικευμένη γνώση, η Diafood είναι ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που επενδύουν σε αειφόρα, υψηλής ποιότητας συστατικά. Η Diafood διαθέτει προσαρμοσμένες λύσεις για την παραγωγή τροφίμων, οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις γεύσης και υγείας των σύγχρονων καταναλωτών.

  2. ROSENHOF BEUTLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROSENHOF BEUTLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτά θερμοκηπίων, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτά θερμοκηπίων. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  3. HOFSTETTER MÜHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOFSTETTER MÜHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Heiligenberg, Γερμανία.

  4. GETREIDEMÜHLE OBERJESINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETREIDEMÜHLE OBERJESINGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  5. SOLE DI SICILIA INH. LINO MANDUCA

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLE DI SICILIA INH. LINO MANDUCA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GARDINEN DEPOT OBRIGHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GARDINEN DEPOT OBRIGHEIM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Obrigheim, Γερμανία.

  2. GÜNTHER WEISS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTHER WEISS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  3. MATTHIAS UHLIG UND UWE MERGEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία MATTHIAS UHLIG UND UWE MERGEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  4. GEBRÜDER GALL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBRÜDER GALL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Erbach, Γερμανία.

  5. BLUMEN STIERLE-WAGNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUMEN STIERLE-WAGNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτά θερμοκηπίων, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτά θερμοκηπίων. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  1. THEO SCHÖMBUCHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία THEO SCHÖMBUCHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Αυγά, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Αυγά. Έχει έδρα σε Lauterstein, Γερμανία.

  2. OTTO ARNOLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTTO ARNOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  1. MICHAEL WEINMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL WEINMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  2. M + B MAROHN + BINDER GARTENGESTALTUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία M + B MAROHN + BINDER GARTENGESTALTUNGS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  3. FEINKOST KIRBAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEINKOST KIRBAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

  5. FUTTERTROCKNUNGSGENOSSENSCHAFT GEISELHARZ EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUTTERTROCKNUNGSGENOSSENSCHAFT GEISELHARZ EG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Amtzell, Γερμανία.

  6. BERTHOLD FISCHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERTHOLD FISCHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Massenbachhausen, Γερμανία.

  7. STAHRINGER STREUOBSTMOSTEREI DR. GÜNTHER SCHÄFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAHRINGER STREUOBSTMOSTEREI DR. GÜNTHER SCHÄFER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  8. TENNIS-KLENERT ZIEGELMÜHLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία TENNIS-KLENERT ZIEGELMÜHLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. SCHARF&LECKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHARF&LECKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  2. FRITZ STOLL

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ STOLL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, και Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Neresheim, Γερμανία.

  3. GÄRTNEREI DITTMAR FRIESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÄRTNEREI DITTMAR FRIESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Ψάρια, Φρούτα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. OBSTHOF BRENNEREI BRUDER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTHOF BRENNEREI BRUDER GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Φρούτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Berghaupten, Γερμανία.

  5. COSA NATURPRODUKTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COSA NATURPRODUKTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  6. LWV.EINGLIEDERUNGSHILFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LWV.EINGLIEDERUNGSHILFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  7. CALENDULA KRÄUTERGARTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία CALENDULA KRÄUTERGARTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Φρούτα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. STAWA AGRARHANDEL INH. HERMANN PFANNENSCHWARZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAWA AGRARHANDEL INH. HERMANN PFANNENSCHWARZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Waldenbuch, Γερμανία.

  9. BLUMEN ELFNER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUMEN ELFNER GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτά, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Φυτοκομία, Φυτά, Φυτώρια και δασοκομία, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  10. KÜHOF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜHOF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Satteldorf, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν