• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ικανοποιηση πελατων

Αποτελέσματα για

Ικανοποιηση πελατων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ROCHOLL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνικά δοκίμια για τις δικές σας απαιτήσεις. Πριν από 40 χρόνια, η Rocholl GmbH ξεκίνησε να εξειδικεύεται στην παραγωγή & στη διάθεση δοκιμίων. Με τις διάφορες επιθυμίες των πελατών, η γκάμα αναπτυσσόταν συνεχώς: διαθέτουμε δοκίμια για όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα υλικά. Οι ειδικές κατασκευές για ιδρύματα ελέγχου και έρευνας αποτελούν για εμάς πρόκληση που αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Περισσότεροι από 25 συνεργάτες απασχολούνται στην επιχείρηση και καθένας από αυτούς είναι ένας επιλεγμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του, διότι κατά την παραγωγή δοκιμίων, η γνώση του υλικού και των ιδιοτήτων του διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Από κοινού με τους συνεργαζόμενους εταίρους μας ανταποκρινόμαστε στον τομέα της παραγωγής δοκιμίων στις μέγιστες απαιτήσεις υλικού και κατασκευής. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη: Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί απόδειξη & και επιβεβαίωση για εμάς. Μας εμπιστεύονται φημισμένες επιχειρήσεις και απολαμβάνουν τη συνεργασία & την εγγύτητα προς τον πελάτη.

  2. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

  3. WALDKRAFT GMBH - BÜRSTEN- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Waldkraft GmbH, ιδρυθείσα από την Knotz Bürsten GmbH, παράγει ξύλινες και πλαστικές βούρτσες και προϊόντα χύτευσης όλων των ειδών για πάνω από εξήντα χρόνια, προς ικανοποίηση των πελατών της. Ως ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση, χαρακτηριζόμαστε από την αλληλεγγύη μας προς τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες και τους εργαζομένους μας. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας των προϊόντων μας αποτελούν το επίκεντρο της δουλειάς μας. Χαρακτηριζόμαστε από την ευελιξία των προϊόντων μας. Σημείο αναφοράς για αυτό είναι οι απαιτήσεις των πελατών μας. Ο πελάτης είναι για εμάς βασιλιάς. Τα κίνητρα, τα προσόντα και η ικανοποίηση των εργαζομένων μας συνιστούν ουσιαστικές προϋποθέσεις για την επίτευξη αυτών των στόχων. Αισθανόμαστε υπεύθυνοι για το περιβάλλον. Για αυτό χρησιμοποιούμε τα υπολείμματα κατεργασίας ξύλου ως μέσο θέρμανσης για το εργοστάσιό μας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε 100% φυσική ενέργεια για την παραγωγή.

  4. KULLEN-KOTI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σάς προσκαλούμε να γνωρίσετε την παγκοσμίως μεγαλύτερη γκάμα βουρτσών. Ενδεικτικές είναι η σχεδόν ανεξάντλητη γκάμα τύπων βούρτσας από τον κόσμο της Kullen-Koti, καθώς και οι αμέτρητες δυνατότητες του ομίλου KOTI. Και βέβαια και για εμάς. Οι βούρτσες μας εξάγονται σε περισσότερες από 74 χώρες. Η δημιουργικότητα και η εμπειρία συνδυάζονται με την τεχνογνωσία. Δεν υπάρχει στην πράξη κανένα πεδίο εφαρμογής για το οποίο δεν μπορούμε να βρούμε τη σωστή λύση. Γνωρίστε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σχεδιασμένες από τους δικούς μας μηχανισμούς. Ενημερωθείτε σχετικά με τις υψηλές απαιτήσεις μας για τις τεχνικές βούρτσες και ειδικά για τα δικά μας προϊόντα. Η ποιότητα και η αξιοπιστία αποτελούν για εμάς πρότυπο και εγγύηση για την ικανοποίηση των πελατών μας. Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε από εμάς κάτι το ιδιαίτερο. Οι αυστηρές οδηγίες διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας μας βασίζονται στα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2008 & 14001: 2004. Αυτές διασφαλίζουν ότι σάς παρέρχονται αποκλειστικά υψηλής ποιότητας προϊόντα.

  5. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OPSYTEC DR. GRÖBEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Opsytec Dr. Gröbel GmbH είναι ένας γνωστός κατασκευαστής και προμηθευτής συσκευών μέτρησης υψηλής ακρίβειας και πηγών ακτινοβολίας. Με εμπειρία δεκαετιών στην ανάπτυξη και στην παραγωγή, η Opsytec διαθέτει καινοτομικές λύσεις για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές στους τομείς της τεχνολογίας μετρήσεων και φωτισμού. Το ευρύ φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει λυχνίες υπεριώδους ακτινοβολίας, συσκευές μέτρησης υπεριώδους ακτινοβολίας, ανιχνευτές ακτινοβολίας και συστήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που χρησιμοποιούνται στους τομείς του ελέγχου υλικών, της επιτήρησης περιβάλλοντος και της ιατρικής τεχνολογίας. Η Opsytec δίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ακρίβεια, γεγονός που αντανακλάται στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών. Εκτός αυτού, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις, μ. ά., βαθμονόμηση και παροχή συμβουλών, για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων των πελατών. Τα προϊόντα της Opsytec χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε εργαστήρια, ερευνητικά ιδρύματα και στη βιομηχανία και διακρίνονται για τη μακρά διάρκεια ζωής και την εξαιρετική αποδοτικότητά τους.

  2. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

    Γερμανία

    Το όνομα ARCTIS αντιπροσωπεύει άριστη ποιότητα προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε για εσάς με ένα συνεργάτη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι κορυφαίο όνομα στην αρτοποιία - το φούρνο SEHNE. Διαθέτοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, επιχειρηματικό πνεύμα και οικογενειακό στιλ διοίκησης, η ιδιόκτητη επιχείρηση παράγει αρτοσκευάσματα, τα οποία εδώ και δεκαετίες εξασφαλίζουν διαρκή ικανοποίηση σε εσάς, τους πελάτες μας. Σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο λόγω ...... υψηλής ποιότητας τοπικών και περιφερειακών υλικών προϊόντων, επιλεγμένων από ειδικούς στην ποιότητα.... μιας παραγωγικής διαδικασίας που διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα αρτοποιίας, τα οποία επιτρέπουν την ομαλή παραγωγή ακόμα και της συνήθως μεγάλης ποικιλίας παραγωγής.... μιας περίπου 10.000m² επιφάνειας παραγωγής και μιας άνετης, αποδοτικής διάταξης των συστημάτων.... Νέες αγορές συστημάτων που ενσωματώνονται ομαλά και έτσι διασφαλίζουν πάντα βέλτιστη ροή των προϊόντων μέσω της παραγωγικής διαδικασίας.

  3. HAISCH + STRAUB GMBH

    Γερμανία

    Η εξειδικευμένη επιχείρηση για ροδέλες χαρτονιού, βιδωτά πώματα από χαρτόνι, πώματα από χαρτόνι, βιδωτά προστατευτικά πώματα. Η εταιρεία Haisch + Straub GmbH διαθέτει ήδη εμπειρία 40 ετών στον τομέα της παραγωγής ροδελών, εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης και πρεσαριστών προϊόντων από χαρτόνι και πλαστικά. Προμηθεύουμε τους τομείς της πυροτεχνίας, τη ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και τους προμηθευτές τους. Για την ικανοποίηση των πελατών μας διαθέτουμε ακραία συστήματα διαχείρισης ποιότητας. Τα πιστοποιητικά ISO είναι αυτονόητα για εμάς. Οι συνεργάτες μας μετεκπαιδεύονται συνεχώς στο σύστημα TQM και οι μέθοδοι και η παραγωγή της εταιρείας μας κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

  4. GÜNTER BISSINGER MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Günter Bissinger Medizintechnik GmbH είναι μια πρωτοπόρα, μεσαίου μεγέθους εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας, που ειδικεύεται στην κατασκευή εργαλείων για τη χειρουργική υψηλής συχνότητας. Ουσιαστικά, διανέμουμε μόνο προϊόντα που παράγουμε οι ίδιοι. Όλα ανεξαιρέτως είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας. Από άποψη ποιότητας, μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι είναι από τα καλύτερα. Με αυτό το όραμα, προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η ασφάλεια των ασθενών και των χρηστών αποτελεί για εμάς πάντα μέγιστη προτεραιότητα. Οι απαιτήσεις, καθώς και οι τεχνικές, οικονομικές και χρονικές προδιαγραφές που απορρέουν από συμβάσεις, πληρούνται πάντα προς την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Μας ενδιαφέρει να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας και να προσφέρουμε όφελος στους χρήστες και στους ασθενείς μέσω της καλής ποιότητας των προϊόντων μας καθώς και της εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών μας.

  5. BANTLIN GMBH

    Γερμανία

    Άνω των 140 ετών εμπειρία στην επεξεργασία βαρέων δερμάτων για τη βιομηχανία και την τεχνολογία. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για τις παρακάτω παραμέτρους: - επιλεγμένες πρώτες ύλες ευρωπαϊκής προέλευσης - μικρές ανοχές παραγωγής - συνεργασία με το γερμανικό κέντρο Leder Kompetenzzentrum Reutlingen και την εταιρεία Leder Reinhardt GmbH - αυστηροί έλεγχοι παραγωγής - 100% «handmade in Germany». Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από την ποιότητα, δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας, στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και στην ικανοποίηση των πελατών μας.

  1. CPT GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εργαλείων ακριβείας υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Μετά την ίδρυσή μας το 1988, επιτύχαμε επιτυχίες σε μικρό χρονικό διάστημα μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και κατορθώσαμε να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά. Ως μιας οικογενειακή επιχείρηση, εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξή μας και στην περαιτέρω διεύρυνση της θέσης μας στην αγορά. Προμηθεύουμε πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες στους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανών, της πετρελαιοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, της ιατρικής τεχνολογίας, της ναυπηγικής και της ενέργειας. Από την αρχή, η φιλοσοφία μας ήταν να πείσουμε με την υψηλότερη ποιότητα, ακρίβεια, ταχύτητα και ευελιξία. Είναι σημαντικό για μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες συμβουλές και κάθε δυνατή υποστήριξη. Εργαζόμαστε με ενθουσιασμό και πάθος, βελτιωνόμαστε συνεχώς και επενδύουμε με όραμα – η σταθερή μας ανάπτυξη επιβεβαιώνει την επιλογή μας. Το σημαντικότερο για εμάς είναι η ικανοποίηση των πελατών.

  2. INOVA TECHNOLOGY GMBH DISTRIBUTION OF MEDICAL TECHNOLOGY

    Γερμανία

    Η Inova Technology GmbH έχει εδώ και 11 χρόνια την έδρα της στο Friedrichshafen και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση προσανατολισμένη στην ικανοποίηση των πελατών της. Μα άνω των 25 ετών εμπειρία στα μηχανήματα γραφείου διαθέτουμε μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 600 μοντέλα 11 διαφορετικών κατασκευαστών. Και στον τομέα της διαχείρισης περιβάλλοντος είμαστε εξαιρετικά επιτυχημένοι με τις πωλήσεις κατακόρυφων πρεσών και μηχανημάτων επενδύσεων συσκευασίας. Για το οικιακό γραφείο, μικρά γραφεία, μεγάλα γραφεία, τη βιομηχανία ή απλώς για παρελκόμενα, είμαστε ο συνεργάτης σας για τη διαχείριση εγκαταστάσεων! Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO και σάς παρέχουμε υποστήριξη σε διάφορες ξένες γλώσσες, όπως αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, αραβικά και τουρκικά. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στο καλό εργασιακό κλίμα, στην ευελιξία, στην καινοτομία, στην ποιότητα αλλά και στη χαρά κατά την εργασία. Η εταιρεία μας αποτελείται από μια νεανική και διεθνή ομάδα. Θα επικοινωνήσουμε ευχαρίστως μαζί σας για προσωπική παροχή συμβουλών!

  1. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»

  2. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

  3. AUERSWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996 παράγουμε προϊόντα από μέταλλο και πλαστικό για τη βιομηχανία και τις κατασκευές. Το 1999 αναπτύχθηκε το κορυφαίο ως προς την ποιότητα και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα επαφών υψηλής τάσης της εταιρείας μας για τη βιομηχανία γαλβανισμού. Για την ασφαλή, χωρίς κόπο και ορθολογική εργασία σε μηχανήματα CNC, ο Uwe Auerswald ανέπτυξε ένα καινοτομικό υδραυλικό σύστημα σύσφιξης που αντικαθιστά τη συμβατική μηχανική μέγγενη! Η πρώτη προτεραιότητα της Auerswald Präzisionstechnik είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Αυτοί είναι σημαντικοί για εμάς. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια όταν πρόκειται για την επιχείρησή τους. Είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε για λογαριασμό των πελατών μας! Επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας και να τους εντυπωσιάζουμε με τις επιδόσεις μας. Εδώ και δεκαετίες, η καινοτομική ανάπτυξη προϊόντων της εταιρείας μας βασίζεται σε μια ομάδα ατόμων που προβλέπουν, η οποία προγραμματίζει από την ιδέα, την κατασκευή πρωτοτύπων έως τη μαζική παραγωγή, σχεδιάζει και αναπτύσσει τεχνολογικά σύγχρονα προϊόντα και στο πλαίσιο αυτό δίδει έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια για την τελειότητα. Σάς παρέχουμε εξατομικευμένες κατασκευαστικές λύσεις, ακόμη και για σύνθετες απαιτήσεις. Auerswald σημαίνει ποιότητα. Αυτό δεν το γνωρίζουν μόνο η πολυάριθμοι σταθεροί πελάτες μας. Καινοτομία αλλά και σταθερές αξίες. Καινοτομία και ταπεινότητα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο συνδυασμός που μάς διακρίνει.

  4. ANTONINO MILAZZO MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Milazzo Medizintechnik παράγει χειρουργικά ψαλίδια από το 1980. Με εμπειρία άνω των 40 ετών παράγουμε ψαλίδια υψηλής ποιότητας για το σύνολο του τομέα της ιατρικής τεχνολογίας και ειδικευόμαστε στην καρδιοχειρουργική και στη χειρουργική θώρακα, καθώς και σε ψαλίδια παρασκευασμάτων και μικροσκοπικά ψαλίδια αγγείων, καθώς και γωνιακά ψαλίδια. Εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα στην επιφάνεια, στην τομή και στην αίσθηση της κοπής. Για το λόγο αυτό παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία. Από το 2021, η επιχείρηση διευθύνεται στη δεύτερη γενιά από τον Davide Milazzo. Οδηγία για την ποιότητα: Λόγω της πιστοποίησης DIN EN ISO 13485 φροντίζουμε για τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια και ποιότητα στην παραγωγή. Επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση, αυξάνουμε τόσο την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και την ικανοποίηση των πελατών μας. Μοναδικά πλεονεκτήματα της παραγωγής και των προϊόντων μας: - εξαιρετικές επιφάνειες και επιστρώσεις, καθώς και ικανότητα και αίσθηση κοπής. - η ευελιξία μας. - η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας. - η παραγωγή 100% στη Γερμανία. - Πρώτης τάξεως γερμανικές πρώτες ύλες. Ευχαρίστως αναλαμβάνουμε επίσης παραγγελίες για ειδικές κατασκευές. Στείλτε μας απλώς το αίτημά σας για το ψαλίδι που χρειάζεστε με σχέδιο/εικόνα ή υπόδειγμα και εμείς θα ελέγξουμε τη δυνατότητα παραγωγής και θα σας στείλουμε το συντομότερο δυνατό μια προσφορά με τιμή και προθεσμία παράδοσης.

  5. BAIER GMBH

    Γερμανία

    Η Baier θέτει σε κίνηση. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Baier έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση κινητών στοιχείων πρόσοψης σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια. Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει, εκτός από τις κλασικές κατασκευές από ελαφρύ μέταλλο, μια γκάμα συρόμενων παραθύρων και ρολών, συστήματα κίνησης, αυτόματες πόρτες, ρολά φεγγίτη και συστήματα πόρτας. Η Baier δραστηριοποιείται επίσης ως εμπορική επιχείρηση για φεγγίτες επώνυμων εταιρειών. Η εξυπηρέτηση πελατών της Baier είναι φιλοσοφία που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Διότι μόνο προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, παραδίδονται και συναρμολογούνται με αξιόπιστο τρόπο, μπορούν τελικά να παρέχουν ικανοποίηση και τη συγκίνηση που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πελάτες στην Baier. Η Baier δεν σάς αφήνει μόνους με τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Η εξελιγμένη διαχείριση έργων, οι ολιγομελείς και ευέλικτες δομές, η ασφαλής διατήρηση αποθέματος και η διαρκής μετεκπαίδευση αποτελούν συνιστώσες της αξιοπιστίας των προϊόντων μας.

  6. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

    Γερμανία

    Στις επόμενες σελίδες θέλουμε να σάς παρουσιάσουμε ποιοι είμαστε, πώς λειτουργούμε και τι είναι ακόμη ενδιαφέρον να γνωρίζετε για εμάς. Η εταιρεία HATTLER & Sohn GmbH, στο εξής αναφερόμενη ως HATTLER, ασχολείται κατά κύριο λόγο με την επιβελτίωση μεταλλικών επιφανειών. Χρησιμοποιούνται ιδίως γαλβανοτεχνικές μέθοδοι, αλλά και άλλες, συχνά εξειδικευμένες διαδικασίες. Οι επιφάνειες αποτελούν το μεγάλο μας πάθος. Διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες των πελατών στο εργοστάσιό μας στο Villingen-Schwenningen εδώ και 90 χρόνια. Σε μια τέτοια εποχή βρίσκεται κανείς συνεχώς αντιμέτωπος με εντελώς διαφορετικές προκλήσεις. Η αντιμετώπισή τους απαιτεί προσπάθεια, αλλά παρέχει ταυτόχρονα ικανοποίηση και χαρά. Για το λόγο αυτό χαιρόμαστε και για τη μελλοντική ανάθεση απαιτητικών παραγγελιών στον τομέα των επιφανειών.