• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δοκιμαστικα

Αποτελέσματα για

Δοκιμαστικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

  2. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  3. MCD ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MCD ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοκιμαστής λειτουργίας, Αυτοματοποίηση τέλος σειράς, παγκοι δοκιμων, και Συστήματα ελέγχου. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  4. SYNTHETIC URINE E.K.

    Γερμανία

    Επιστημονικά Προϊόντα για Βιομηχανική ΧρήσηΣτη Synthetic Urine e.K. ειδικευόμαστε στην παραγωγή συνθετικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προσομοιωτών και μιμητικών προϊόντων και είμαστε, επίσης, σε θέση να παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ανεπιθύμητες συνοδευτικές ουσίες. Χάρη στο συνεχή έλεγχο που εφαρμόζουμε, τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.Για να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας ως προς την ποιότητα ανά πάσα στιγμή, ακολουθούμε πρότυπες μεθόδους κατασκευής κατά DIN, που μπορούν να εφαρμοστούν σε ευρύ φάσμα βιομηχανικών κλάδων.Αναζητάτε έτοιμα δοκιμαστικά υγρά, όπως συνθετικό ιδρώτα, συνθετικά ούρα ή συνθετικό σίελο; Επικοινωνήστε μαζί μας.Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή τις εφαρμογές των προϊόντων μας; Επικοινωνήστε μαζί μας! Η ομάδα της Synthetic Urine

  5. ARNO FUCHS GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της εταιρείας μας από τον Arno Fuchs το 1950, συζητούμε με τους πελάτες μας. Αρχικά επρόκειτο για μονωτικά υλικά για ηλεκτροκινητήρες και μετασχηματιστές. Σήμερα ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων. Ειδικά για μικρές και μέσες σειρές, είμαστε ο συνεργάτης για λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Η συνεργασία με περισσότερους από 40 κατασκευαστές αποτελεί τη βάση για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Αξίωσή μας είναι να σάς παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εξαιρετικό σέρβις. Εμπιστευθείτε μας και δοκιμάστε μας. Τα προϊόντα μας: μηχανήματα απογύμνωσης και πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανήματα απογύμνωσης για καλώδια, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, για καλώδια μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, εργαλεία απογύμνωσης μονώσεων, εργαλεία πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανές απογύμνωσης καλωδίων, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους για σύρμα, ειδικά μηχανήματα για τη βιομηχανία καλωδίων, μαχαίρια μηχανών κοπής καλωδίων