• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δεδομενα

Αποτελέσματα για

Δεδομενα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  2. HBC-RADIOMATIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο, η HBC δεσμεύεται σταθερά στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή εσωτερικά. Το εμπορικό μας σήμα: Κορυφαία ποιότητα "made by HBC": Η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Το υποστηρίζουμε μέσω της κατάρτισης των εργαζομένων μας και της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων. Κάθε χρόνο περίπου 40 ασκούμενοι και φοιτητές μαθαίνουν μαζί μας τι περιλαμβάνει η ειδική ποιότητα της HBC. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, θεσπίζουμε πρότυπα στη βιομηχανία μας εδώ και δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζουμε τις εξελίξεις μας ακριβώς στις ανάγκες των πολυάριθμων εφαρμογών των πελατών μας, προσφέροντάς τους έτσι αποφασιστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είτε πρόκειται για ασφάλεια, άνεση ή οικονομία: Με την HBC είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά!

  3. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

  4. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η B+B Thermo-Technik αναπτύσσει και παράγει από το 1984 καινοτομικές λύσεις προϊόντος και λύσεις για τομείς με ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας για εφαρμογές μέτρησης ακριβείας. Αξιοποιήστε λοιπόν τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Η έδρα μας είναι το Donaueschingen στη νοτιοδυτική Γερμανία. Από εκεί διατίθενται τα ποιοτικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με υπερσύγχρονες τεχνολογίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής και πιστοποιήσεις DIN EN ISO 9001: 2015 και DIN EN 61340-5-1 παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στους πελάτες μας παρέχουμε και την υπηρεσία πιστοποιητικών ελέγχου και πιστοποιητικά βαθμονόμησης DAkkS των δικών μας εργαστηρίων βαθμονόμησης. Η ποιότητα και η στενή συνεργασία με τον πελάτη αποτελούν σταθερές συνιστώσες της στρατηγικής μας και για το λόγο αυτό παράγουμε κυρίως στη Γερμανία και σε 100% θυγατρικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε τους διαρκείς ελέγχους ποιότητας, την ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των πελατών, καθώς και τις εμπρόθεσμες παραδόσεις.

  5. FRANZ BINDER GMBH & CO. ELEKTRISCHE BAUELEMENTE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους ηγέτες στην αγορά των στρογγυλών κουμπωτών συνδετήρων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση διοικούμενη από τους ιδιοκτήτες, έχουμε έδρα και τόπο ίδρυσης το Νέκαρσουλμ και απασχολούμε 1.000 υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο και 1.700 διεθνώς. Ξεκινήσαμε από μια μικρή επιχείρηση το 1960 και συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώσπου φτάσαμε σε σημείο να δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως. Εντός του Ομίλου binder υπάρχουν πέντε συνδεόμενες επιχειρήσεις και οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία μας. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Το όραμά μας είναι η διεθνοποίηση του Ομίλου binder και η διείσδυση σε κλάδους όπως είναι η ιατροτεχνολογία, η αγροτική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων.Είμαστε μια παραδοσιακή, στιβαρή οικογενειακή επιχείρηση και αυτό σημαίνει γρήγορα αντανακλαστικά και ταχείες αποφάσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEUZE ELECTRONIC GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδικοί στους αισθητήρες βιομηχανικών συστημάτων αυτοματισμού. Με εφευρετικότητα και αποφασιστικότητα πρωτοπορούμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια σε καινοτομίες και τεχνολογικά θέματα.

  2. U.I. LAPP GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος Lapp είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων σύνδεσης: καλώδια, αγωγοί, βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης και συστήματα βιδωτών συνδέσμων, συναρμολογήσεις, συστήματα αυτοματισμού και παρελκόμενα.

  3. DENKHAUS® FÜR NEUE MÄRKTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DENKHAUS® FÜR NEUE MÄRKTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τράπεζες δεδομένων. Έχει έδρα σε Argenbühl, Γερμανία.

  4. EMTRION GMBH

    Γερμανία

    emtrion - your partner for embedded systems! Η emtrion GmbH από την Καρλσρούη της Γερμανίας υποστηρίζει πελάτες βήμα προς βήμα σε όλα τα επίπεδα της διαδικασία ανάπτυξης και κατά την συνακόλουθη ενσωμάτωση. Το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών εκτείνεται από τη σχεδίαση του υλισμικού και του υλικολογισμικού έως την ανάπτυξη λογισμικού και τη μαζική παραγωγή, Made in Germany. Όλες οι τυποποιημένες μονάδες είναι μεταξύ τους συμβατές, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να αλλάζει εύκολα τις διάφορες μονάδες. Η υψηλή μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα έως 15 ετών καθιστά δυνατή τη χρήση σε σιδηροδρομικά συστήματα και συστήματα ιατρικής τεχνολογίας επιπλέον των βιομηχανικών εφαρμογών.

  5. SCHOBER INFORMATION GROUP DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOBER INFORMATION GROUP DEUTSCHLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τράπεζες δεδομένων. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  1. PHILIPP SCHÖTTNER DATENSCHUTZ INFORMATIONSSICHERHEIT AUDITIERUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHILIPP SCHÖTTNER DATENSCHUTZ INFORMATIONSSICHERHEIT AUDITIERUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κωδικοποίηση δεδομένων - λογισμικά και συστήματα. Έχει έδρα σε Erdmannhausen, Γερμανία.

  2. INFORM TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFORM TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγραμματισμός και λογισμικά, ηλεκτρονικα συστηματα και εξοπλισμοι ασφαλειας, διαχείριση βάσης δεδομένων, Προγραμματισμός και λογισμικά, και σχεδιασμος τυπωμενων κυκλωματων. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  1. INGENIEURBÜRO DR. OSTLENDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGENIEURBÜRO DR. OSTLENDER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανάλυση δεδομένων, τεχνικοι συμβουλοι σχετικα με τη βελτιστοποιηση βιομηχανικων εξοδων, Ανάλυση δεδομένων, και Ηλεκτρομηχανικές συναρμολογήσεις. Έχει έδρα σε Lottstetten, Γερμανία.

  2. ETHON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETHON GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες ελέγχου στην ασφάλεια πληροφορικής, Υπηρεσίες συμβούλων στην ασφάλεια πληροφορικής, Εκδότες λογισμικού ασφαλείας, και Συστήματα κρυπτογράφησης δεδομένων. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  3. MINOVA TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MINOVA TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονική ανταλλαγή δεδομένων (EDI). Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  4. BECHARGED GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECHARGED GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και λογισμικό διαχείρισης ενέργειας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. PROFUTURA CD+DVD

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROFUTURA CD+DVD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Εκτύπωση, Πρεσάρισμα CD, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Εκτύπωση, Πρεσάρισμα CD, και Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  6. THOMAS RICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS RICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τράπεζες δεδομένων, Μεταφράσεις, Τεχνικές μεταφράσεις, Εμπορικές μεταφράσεις, Τράπεζες δεδομένων, Μεταφράσεις, Τεχνικές μεταφράσεις, και Εμπορικές μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  7. FACHÜBERSETZUNGEN FÜR FRANZÖSISCH UND SPANISCH GUDRUN RIESENBERG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FACHÜBERSETZUNGEN FÜR FRANZÖSISCH UND SPANISCH GUDRUN RIESENBERG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Τράπεζες δεδομένων, Μεταφράσεις, Τεχνικές μεταφράσεις, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Τράπεζες δεδομένων, Μεταφράσεις, και Τεχνικές μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Markgröningen, Γερμανία.

  8. ELISABETH NAZAROV

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELISABETH NAZAROV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τράπεζες δεδομένων, Μεταφράσεις, Τεχνικές μεταφράσεις, Εμπορικές μεταφράσεις, Τράπεζες δεδομένων, Μεταφράσεις, Τεχνικές μεταφράσεις, και Εμπορικές μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Eggenstein-Leopoldshafen, Γερμανία.

  1. CASCHA TRANSLATIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία CASCHA TRANSLATIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τράπεζες δεδομένων, Μεταφράσεις, Τεχνικές μεταφράσεις, Εμπορικές μεταφράσεις, Τράπεζες δεδομένων, Μεταφράσεις, Τεχνικές μεταφράσεις, και Εμπορικές μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  2. VOLKER KINKELIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOLKER KINKELIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. TONSTUDIO FOCUSONSOUND

    Γερμανία

    Η εταιρεία TONSTUDIO FOCUSONSOUND, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Πρεσάρισμα CD, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Πρεσάρισμα CD, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, και Ηλεκτρονικές εκδόσεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. SEIBOLD & PARTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEIBOLD & PARTNER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Πληροφορική - λογισμικά, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Πληροφορική - λογισμικά, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  5. ZOOMSOFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZOOMSOFT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  6. DOMAINUNION AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOMAINUNION AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Σύμβουλοι πληροφορικής, Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet, Προμηθευτές διαδικτύου, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Σύμβουλοι πληροφορικής, Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet, και Προμηθευτές διαδικτύου. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  7. INRIVA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INRIVA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Πληροφορική μικροϋπολογιστών - σύμβουλοι, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, και Πληροφορική μικροϋπολογιστών - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  8. BAUER STUDIOS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUER STUDIOS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Πρεσάρισμα CD, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εκτύπωση, Πρεσάρισμα CD, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, και Ηλεκτρονικές εκδόσεις. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  9. TRIMACO SOFTWARE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRIMACO SOFTWARE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Boxberg, Γερμανία.

  10. RITTMANN-HF-TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία RITTMANN-HF-TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Κεραίες εκπομπής, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Κεραίες εκπομπής, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δεδομενα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

565 Επιχειρήσεις