• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοματα μηχανηματα

Αποτελέσματα για

Αυτοματα μηχανηματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  2. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

  3. ANDRITZ KAISER GMBH

    Γερμανία

    Επιχείρηση μηχανολογίας και παραγωγής αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων περιφερικών εγκαταστάσεων, καθώς και επιχείρηση σέρβις αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης. Η επωνυμία μας σημαίνει άριστη ποιότητα στα συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή - από αμιγείς πρέσες έως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής με εγκατάσταση ταινίας και σύστημα αυτοματισμού. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή διασφαλίζει γενικές δυνατότητες χρήσης με εκτενή τυποποίηση των κύριων συγκροτημάτων. Η δική μας ομάδα Engineering προσαρμόζει επίσης κάθε εγκατάσταση με βέλτιστο τρόπο στις τοπικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας: ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής πρεσαριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων πλαστικής παραμόρφωσης, εγκαταστάσεις κοπής ακατέργαστων τεμαχίων και πλακετών, συμβατικά μηχανήματα διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης KAISER 630-25.000 kN, σερβοπρέσες KAISER 1000-25.000 kN, πρέσες γρήγορης διέλευσης 630-4000 kN, συστήματα μεταφοράς 2D και 3D με γραμμικούς μηχανισμούς κίνησης, μηχανήματα προώθησης κυλίνδρων KWV, υπεραυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων.

  4. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην ODTV.de. Έμποροι, ελεύθερου επαγγελματίες, δημόσιες υπηρεσίες και σύλλογοι βρίσκουν σ' εμάς εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ό, τι χρειάζεται για την άψογη τροφοδοσία καφέ: υπεραυτόματα μηχανήματα καφέ, καφέ, γάλα σε σκόνη, γαρνίρισμα, υποκατάστατα κρέμας καφέ, σκόνη κακάο και παρελκόμενα. Περισσότεροι από 5000 πελάτες εμπιστεύονται τη γρήγορη εξυπηρέτηση παράδοσης, την εξειδικευμένη υποστήριξη για αυτόματα μηχανήματα πωλήσεων καφέ και προϊόντα και τη γρήγορη παροχή βοήθειας για ζητήματα σέρβις της εταιρεία μας. Περισσότερα από 1000 είδη μεταξύ 0, 04 € και 7000 €, από αυτά σε ποσοστό άνω του 75%, τα διαθέτουμε στην αποθήκη μας! Όλα σχεδόν τα προϊόντα τα προμηθευόμαστε απευθείας από τους κατασκευαστές. Έτσι είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι θα παραλαμβάνουν πάντοτε γνήσια προϊόντα άριστης ποιότητας. Και αν, παρ' όλα αυτά βρείτε κάποιο ελάττωμα στα προϊόντα μας, η απευθείας επικοινωνία με τον κατασκευαστή διασφαλίζει τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Ως κορυφαίος συνεργάτης γνωστών εταιρειών, όπως οι rheavendors, Nestle και Lavazza, συμμετέχουμε τακτικά σε καταρτίσεις και εργαστήρια των προμηθευτών μας.

  5. ROMMEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας ως προμηθευτής εξαρτημάτων ακριβείας. Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια παράγουμε εξαρτήματα ακριβείας σε μεγάλες σειρές. Η συλλογή των μηχανημάτων μας περιλαμβάνει αυτόματα περιστροφικά μηχανήματα Variomatic με 9, 11 και 12 μονάδες, εν μέρει με έλεγχο εκκέντρων και εν μέρει με έλεγχο NC, με έως 60 άξονες NC ανά μηχάνημα. Τα μηχανήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την τρέχουσα παραγωγή εξαρτημάτων με σταθερή απόδοση και ποιότητα των εξαρτημάτων σειράς. Υπεραυτόματες διαδικασίες παραγωγής και πολυάριθμες δυνατότητες επεξεργασίας μάς παρέχουν τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε ακόμη και σύνθετα εξαρτήματα από όλες τις πλευρές. Επεξεργαζόμαστε χάλυβα, αλουμίνιο, κράματα χαλκού και ορείχαλκο δακτυλίων, μεγάλων πηνίων, ράβδων, τμημάτων ή χυτευτών εξαρτημάτων μέσω τροφοδοτών. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε συμπληρώνονται με διάφορες τεχνικές απογρέζωσης, λείανσης, επιβελτίωσης επιφανειών, καθαρισμού υπερήχων, εργασίες συναρμολόγησης και θερμική επεξεργασία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TAMPOPRINT GMBH

    Γερμανία

    Η TAMPOPRINT GmbH, μια γερμανική μικρομεσαία επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων, είναι μια καινοτομική εταιρεία κινητήρων και λύσεων συστημάτων για βιομηχανικές λύσεις εκτύπωσης στη μεταποίηση. Η TAMPOPRINT διαθέτει διακλαδικά καινοτομική τεχνολογία σήμανσης και επισήμανσης για τη γρήγορη και ασφαλή εξατομίκευση προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει εκτυπωτικά μηχανήματα και αυτόματα συστήματα εκτύπωσης με ταμπόν, συστήματα λέιζερ, καθώς και αναλώσιμα και παρελκόμενα για την εκτύπωση με ταμπόν.

  2. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ILLIG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων θερμοδιαμόρφωσης και εργαλείων για πλαστικά. Το φάσμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία σύνθετων γραμμών παραγωγής και επιμέρους στοιχείων. Η ILLIG παρέχει στους πελάτες της με την ανάπτυξη συσκευασιών 360° Pactivity® και υψηλής απόδοσης συστήματα συσκευασίας αποδοτικές ως προς τους πόρους και αειφόρες λύσεις. Με τα παραρτήματα και της αντιπροσωπείες της σε περισσότερες από 80 χώρες, η ILLIG είναι παρούσα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο ως αξιόπιστος συνεργάτης. Αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης με κυλίνδρους, αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης πεπιεσμένου αέρα, μονάδες διακόσμησης, αυτόματα μηχανήματα θερμής σφράγισης, συστήματα διαμόρφωσης, πλήρωσης και σφράγισης, συστήματα κλεισίματος καλουπιών, συστήματα πλήρωσης κλεισίματος, αυτόματα μηχανήματα ραφής με αναδίπλωση, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης Blister, αυτόματα μηχανήματα Blister, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης.

  3. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  4. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

  5. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  1. ZOLLER & FRÖHLICH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZOLLER & FRÖHLICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική μόνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα λογισμικού 3D, τοπογραφικο αναγλυφο, Σαρωτές λέιζερ 3D, καλωδια, Ψαλίδες για καλώδια και σύρματα, εξαρτήματα για σύρματα και καλώδια, κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, Προκατασκευασμένα καλώδια, και Προγράμματα λογισμικού 3D. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  2. ARNO FUCHS GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της εταιρείας μας από τον Arno Fuchs το 1950, συζητούμε με τους πελάτες μας. Αρχικά επρόκειτο για μονωτικά υλικά για ηλεκτροκινητήρες και μετασχηματιστές. Σήμερα ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων. Ειδικά για μικρές και μέσες σειρές, είμαστε ο συνεργάτης για λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Η συνεργασία με περισσότερους από 40 κατασκευαστές αποτελεί τη βάση για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Αξίωσή μας είναι να σάς παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εξαιρετικό σέρβις. Εμπιστευθείτε μας και δοκιμάστε μας. Τα προϊόντα μας: μηχανήματα απογύμνωσης και πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανήματα απογύμνωσης για καλώδια, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, για καλώδια μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, εργαλεία απογύμνωσης μονώσεων, εργαλεία πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανές απογύμνωσης καλωδίων, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους για σύρμα, ειδικά μηχανήματα για τη βιομηχανία καλωδίων, μαχαίρια μηχανών κοπής καλωδίων

  1. SCHIETINGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHIETINGER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, και Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  2. HANS KRATT MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS KRATT MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, χτυπημενη κρεμα, αναδευτηρας κρεμας, και βιομηχανικα μιξερ για σαντιγι. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. VAS VERPFLEGUNGS-AUTOMATEN-SERVICE ARMIN KRAUSS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία VAS VERPFLEGUNGS-AUTOMATEN-SERVICE ARMIN KRAUSS E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, και Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  4. JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Ασφαλή πληρωμή - λογισμικά και συστήματα, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Καφές και τσάι, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Ασφαλή πληρωμή - λογισμικά και συστήματα, και Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  5. MEWA-KAFFEE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEWA-KAFFEE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Αναψυκτικά - Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, και Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  6. ODDSLINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ODDSLINE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπιλιάρδα, τραπέζια τυχερών παιχνιδιών και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Παιχνίδια, Ηλεκτρονικά παιχνίδια, Μηχανές τυχερών παιχνιδιών, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Παιχνίδια, Ηλεκτρονικά παιχνίδια, και Μηχανές τυχερών παιχνιδιών. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  7. PECUSOFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PECUSOFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, και Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  8. SNÄCK-BÄR VERTRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία SNÄCK-BÄR VERTRIEB, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, και Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Deißlingen-Lauffen, Γερμανία.

  1. STROKE SPORTS OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STROKE SPORTS OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπιλιάρδα, τραπέζια τυχερών παιχνιδιών και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπιλιάρδα και αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Χαρτικά και είδη γραφείου, Παιχνίδια, Μπιλιάρδα και αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Παιχνίδια. Έχει έδρα σε Ilshofen, Γερμανία.

  2. COFFEE HOTLINE INH. O. TILLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία COFFEE HOTLINE INH. O. TILLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  3. ECC-GEHRIG MÜNZZÄHL- & SORTIERMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ECC-GEHRIG MÜNZZÄHL- & SORTIERMASCHINEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τράπεζες - διαρρύθμιση, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Τράπεζες - διαρρύθμιση, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, και Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  4. KLING AUTOMATEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLING AUTOMATEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιχνίδια για τον κήπο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπιλιάρδα, τραπέζια τυχερών παιχνιδιών και αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Παιχνίδια, Ηλεκτρονικά παιχνίδια, Μπιλιάρδα, τραπέζια τυχερών παιχνιδιών και αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Παιχνίδια, και Ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έχει έδρα σε Baindt, Γερμανία.

  5. COWA SERVICE GEBÄUDEDIENSTE GMBH STANDORT SINDELFINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία COWA SERVICE GEBÄUDEDIENSTE GMBH STANDORT SINDELFINGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  6. KNÄUKO OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNÄUKO OHG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπιλιάρδα, τραπέζια τυχερών παιχνιδιών και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπιλιάρδα και αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Παιχνίδια, Μπιλιάρδα και αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, και Παιχνίδια. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  7. KARL GENGENBACH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL GENGENBACH GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Χαρτικά και είδη γραφείου, Καπνός και είδη καπνιστών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Καπνός και είδη καπνιστών. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  8. IGP-WARENVERKAUF INTERESSENGEMEINSCHAFT DES PERSONENVERKEHRSGEWERBES IN BADEN-WÜRTTEMBERG EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία IGP-WARENVERKAUF INTERESSENGEMEINSCHAFT DES PERSONENVERKEHRSGEWERBES IN BADEN-WÜRTTEMBERG EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Μηχανήματα ανταλλαγής νομισμάτων σε ψιλά, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Μεταξοτυπία, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Μηχανήματα ανταλλαγής νομισμάτων σε ψιλά, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  9. PETER SCHMID - AUTOMATENVERTRIEB & GASTSTÄTTENBETRIEBE

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER SCHMID - AUTOMATENVERTRIEB & GASTSTÄTTENBETRIEBE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπιλιάρδα, τραπέζια τυχερών παιχνιδιών και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Παιχνίδια, Ηλεκτρονικά παιχνίδια, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Παιχνίδια, και Ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  10. KELLER GMBH AUTOMATENSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KELLER GMBH AUTOMATENSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, και Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αυτοματα μηχανηματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

53 Επιχειρήσεις