• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προμήθεια

Αποτελέσματα για

Προμήθεια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. FRESHFOOD CATERING OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRESHFOOD CATERING OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφοδοσία οργανισμών, Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, Τροφοδοσία οργανισμών, σίτιση για σχολεία, και Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  2. EICKEMEYER MEDIZINTECHNIK FÜR TIERÄRZTE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EICKEMEYER MEDIZINTECHNIK FÜR TIERÄRZTE KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνίατροι - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις, συσκευες και προμηθειες για εταιρειες κτηνιατρικης, οργανα για κτηνιατρικη χρηση, ειδη κτηνιατρικης χρησης, και λεϊζερ για κτηνιατρικη χρηση. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  3. AHRENS FACHHANDEL FÜR GASTRONOMIE & GROSSKÜCHENTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHRENS FACHHANDEL FÜR GASTRONOMIE & GROSSKÜCHENTECHNIK E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα ξενοδοχειων, χωρων εστιασης και δημοσιων χωρων. Έχει έδρα σε Gundelfingen, Γερμανία.

  4. WOW2SPORTS.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOW2SPORTS.DE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές και εξοπλισμοί φυσιοθεραπείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος αποκαταστασης, γηπεδα μπιτς βολεϊ, αθλητικα ειδη, και συσκευες και προμηθειες φυσιοθεραπειας και επανορθωτικης αγωγης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. APS GLASS & BAR SUPPLY BW GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APS GLASS & BAR SUPPLY BW GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PACIFIC-ENTERMARK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PACIFIC-ENTERMARK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τέννις εξοπλισμός και προμήθειες, και Τέννις εξοπλισμός και προμήθειες. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  2. INKA PACK

    Γερμανία

    Η εταιρεία INKA PACK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. ESKA-WELT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESKA-Welt GmbH ασχολείται με την αγορά και την πώληση και διαμεσολαβεί κατόπιν ειδικού αιτήματος για μηχανήματα και βιομηχανικά ρομπότ κάθε είδους. Η εταιρεία υφίσταται από το 2008 και απασχολεί μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εργαλειομηχανές για την επεξεργασία μετάλλου, την επεξεργασία πλαστικών και τα συστήματα αυτοματισμού με βιομηχανικά ρομπότ. Επίσης διαθέτουμε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής για όλους τους τομείς και μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών για τις παρακάτω βιομηχανικούς κατασκευαστές: Siemens - Fanuc - Heidenhain - Indramat - Bosch Rexroth. Ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως σε εξειδικευμένες επιθυμίες των πελατών και προμηθευόμαστε για λογαριασμό σας το κατάλληλο μηχάνημα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης χάρη στο μεγάλο απόθεμα αποθήκης και στην προμήθεια ανταλλακτικών είναι για εμάς αυτονόητες. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας καλύπτουν συνολική επιφάνεια 2000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονη τεχνολογία.