...Cordyceps Sinensis Πυκνός Εκχύλισμα 30% Πολυσακχαρίτες; Cordyceps Sinensis CS-4 Πυκνός Εκχύλισμα 40% Πολυσακχαρίτες, 10:1
Ποιότητα: μόνο για NEM
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Μυκήλιο
Μέσο εκχύλισης: Αλκοόλη & Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Ophiocordyceps sinensis
Ο Cordyceps sinensis είναι ένας παρασιτικός μύκητας που εκτιμάται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και είναι επίσης...
...Η σκόνη μπαχαρικών HT είναι ένα μπαχαρικό που έχει υποστεί επεξεργασία σε υψηλές θερμοκρασίες, με μια ζεστή γεύση που θυμίζει μοσχοκάρυδο, προσφέροντας ένα ελαφρώς πιο λεπτό και αρωματικό προφίλ. Αυτό το μπαχαρικό είναι ιδανικό για να ενισχύσει τα ψημένα προϊόντα, τις σάλτσες και τα μείγματα μπαχαρικών, προσθέτοντας μια μοναδική βάθος και άρωμα σε μια ποικιλία πιάτων.
... εκχύλισμα είναι τυποποιημένο σε πολυσακχαρίτες. Η εξαγωγή των πολυσακχαριτών από το χιτινώδες κέλυφος του μύκητα γίνεται με ζεστό νερό. Σε σύγκριση με τη σκόνη, το εκχύλισμα έχει περίπου 10 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση πολυσακχαριτών.
Οι σκόνες μας προέρχονται από τον ήπια αποξηραμένο καρπό του μύκητα μέσω της πιο λεπτής άλεσης. Ένα χαρακτηριστικό ποιότητας είναι το μέγεθος κόκκου < 0,125 mm.
Όλες οι...
...Reishi (Ganoderma lucidum), γνωστός και ως "λαμπερός γυαλιστερός μύκητας", είναι ένα μανιτάρι που κυρίως απαντάται σε σκληρά ξύλα. Η χρήση του έχει παράδοση που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πίσω στην Κίνα και την Ιαπωνία. Τα συμπληρώματα διατροφής Sanct Bernhard Reishi-Extract-Capsules περιέχουν 10% τυποποιημένο εκχύλισμα Reishi από σκόνη ολόκληρου του μανιταριού Reishi, το οποίο αποκτάται μέσω...
...Βιολογική Σκόνη Μανιταριού Ρέισι
Τα μανιτάρια Ρέισι προέρχονται από τα ορεινά δάση της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Κορέας. Ο ιδιαίτερος αυτός μύκητας αναπτύσσεται συνήθως στη βάση ενός σκληρού δέντρου, σε υγρές συνθήκες. Επίσης, το μανιτάρι Ρέισι χρειάζεται αρκετή σκιά.
Η επιστημονική ονομασία του μύκητα είναι Ganoderma lucidum, που είναι μια σύνθεση των λέξεων Ganos (‘φωτεινότητα’) και Derma (‘δέρμα’). Το ελληνικό όνομα Ganoderma σημαίνει ‘μανιτάρι με το φωτεινό δέρμα’. Η λατινική λέξη ludicum σημαίνει πάλι ‘καιρός…...
... διαδικασίες στο τσάι οδηγούν μέσα σε λίγες ημέρες στη δημιουργία μιας στερεής μάζας, η οποία παράγεται από τα βακτήρια και αποτελείται από κυτταρίνη. Αυτή η μάζα τσαγιού, που ονομάζεται "Scoby", επιπλέει στην επιφάνεια του ποτού και σταδιακά καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια. Με την πάροδο του χρόνου, αναπτύσσεται σε μια στερεή στρώση και γίνεται αρκετών εκατοστών παχιά.
Για την παραγωγή του τελικού προϊόντος, ο μύκητας αφαιρείται και το υπόλοιπο υγρό, το μη φιλτραρισμένο τσάι Kombucha, αποξηραίνεται πλήρως με την προσθήκη ενός φορέα.