...Οι παράγοντες αντιανακλαστικότητας αποτρέπουν το σχηματισμό σταγόνων συμπύκνωσης σε πλαστικήμεμβράνη. Οι σταγόνες συμπύκνωσης είναι ανεπιθύμητες στη συσκευασία τροφίμων, καθώς αλλοιώνουν την εικόνα της συσκευασίας και το συσκευασμένο προϊόν δεν είναι καθαρά ορατό. Στη μεμβράνη θερμοκηπίου, αποτρέπουν την συμπύκνωση από το να στάζει, γεγονός που προκαλεί καφέ κηλίδες λόγω της συγκέντρωσης του φωτός. Στους παράγοντες αντιανακλαστικότητας, ειδικά πρόσθετα ενσωματώνονται στο πολυμερές, τα οποία μεταναστεύουν στην επιφάνεια και ελαχιστοποιούν την επιφανειακή τάση.
... διαφανή).
Για την κατασκευή των blister, ένα εργαλείο μορφοποίησης τοποθετείται στη μηχανή θερμικής διαμόρφωσης και η θερμαινόμενη πλαστικήμεμβράνη διαμορφώνεται μέσω κενού. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται θερμοδιαμόρφωση.
... πανιά είναι εγκεκριμένα ως είδη ανάγκης τροφίμων και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν πολλές φορές - έως και 2 χρόνια.
Τα πανιά από κερί μέλισσας μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως η παραδοσιακή πλαστικήμεμβράνη. Με τη θερμότητα των χεριών, το πανί προσαρμόζεται σε μπολ και κατσαρόλες, διατηρεί το σάντουιτς φρέσκο ή κομμένα φρούτα και λαχανικά.
Μπορούν να καθαριστούν κάτω από χλιαρό νερό. Αν...