... ιδιότητες Σκόνης Παντζαριού
Η σκόνη παντζαριού δίνει ένα όμορφο κόκκινο ή ροζ χρώμα σε κέικ, cupcakes, τηγανίτες, σάλτσες, σούπες, ντιπ και άλλες παρασκευές. Αυτή η σκόνη παντζαριού προσφέρει μια απαλή, γλυκιά γεύση, ...
... μοναδική γεύση και άρωμα.
- Στην Ινδία, κάθε χρόνο γιορτάζεται το "Διεθνές Φεστιβάλ Μάνγκο", όπου παρουσιάζονται περισσότερες από 500 ποικιλίες.
15. Trivia
Η μάνγκο είναι ο δεύτερος πιο καταναλωμένος καρπός παγκοσμίως μετά την μπανάνα και θεωρείται στην Ασία σύμβολο ευημερίας και επιτυχίας. Το όνομα "μάνγκο" προέρχεται από τη ταμιλική λέξη "mankay" και διαδόθηκε από Πορτογάλους εμπόρους. Βοτανικά, η μάνγκο ανήκει στην ίδια οικογένεια με τα φιστίκια και τα κάσιους.
...«Λευκό σκόρδο», καθώς δεν υπάρχει ειδικό είδος σκόρδου με αυτό το όνομα. Το σκόρδο είναι γενικά ένα κρεμμυδένιο φυτό από την οικογένεια των σκόρδων, για το οποίο υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές ποικιλίες, καθεμία από τις οποίες έχει τα μοναδικά της χαρακτηριστικά.
Οι βολβοί σκόρδου αποτελούνται συνήθως από πολλές ξεχωριστές σκελίδες, οι οποίες καλύπτονται με μια χαρτώδη, λευκή ή ροζ φλούδα. Η γεύση και το άρωμα του σκόρδου μπορεί να κυμαίνονται από ήπια και γλυκιά έως πικάντικη και έντονη, ανάλογα με την ποικιλία και την ηλικία του σκόρδου.
...Το λάδι από σπόρους Κουκουϊνουσ είναι προϊόν των σπόρων του δέντρου Κουκουϊνουσ, γνωστό και ως δέντρο του φωτός. Το δέντρο ανήκει στην οικογένεια των γαλακτοφόρων φυτών. Αρχικά φύτρωνε σε βουνά και φαράγγια στη Χαβάη, αλλά πλέον βρίσκεται και σε περιοχές της Πολυνησίας, της νότιας Ασίας, της Αυστραλίας και του Σρι Λάνκα. Το δέντρο έχει λευκά έως ροζ άνθη, από τα οποία προκύπτουν οι πράσινοι...