... ψιλοκομμένα φουντούκια.
Ο συνδυασμός υφών και γεύσεων στη Ferrero Rocher δημιουργεί μια ευχάριστη αισθητηριακή εμπειρία. Η τραγανή κρούστα βάφλας προσφέρει μια ικανοποιητική μπουκιά, ενώ η λεία και κρεμώδης γέμιση λιώνει στο στόμα. Το ψητό φουντούκι προσθέτει μια ξηρή και ελαφρώς τραγανή διάσταση, συμπληρώνοντας τη γλυκύτητα της σοκολάτας.
Η Ferrero Rocher συχνά παρουσιάζεται σε κομψή συσκευασία, καθιστώντας την μια δημοφιλή επιλογή για δώρα σε ειδικές περιστάσεις. Η πολυτελής εμφάνιση και η πλούσια γεύση της την καθιστούν σύμβολο απόλαυσης και κομψότητας.
...Πληροφορίες προϊόντος
Φρέσκα κάσιους καλυμμένα με ένα λεπτό μείγμα γιαουρτιού και σοκολάτας δημιουργούν μια πραγματική γευστική απόλαυση. Υπερβολικά κρεμώδης σοκολάτα με τη γλυκιά ξηρή γεύση των κάσιους. Ένα σνακ που μπορεί να προκαλέσει εθισμό.
Συστατικά
Λευκή σοκολάτα (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, σκόνη πλήρους γάλακτος, σκόνη ορού γάλακτος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας E322, φυσική γεύση...
...Τι είναι οι κόκκοι κακάο;
Οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τον καρπό του κακάο. Ο καρπός αναπτύσσεται απευθείας στον κορμό. Οι κόκκοι κακάο καλλιεργούνται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό. Το κακάο χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας. Οι κόκκοι κακάο δεν μπορούν να συγκριθούν με τη σοκολάτα. Οι κόκκοι κακάο έχουν ελαφρώς πιο ξηρή γεύση και στην πραγματικότητα είναι μικρά κομμάτια ωμού και...
...Ο γλυκόζη σιρόπι είναι μια σημαντική πρώτη ύλη για τη βιομηχανία ζαχαρωτών και μαρμελάδων, καθώς και για την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική. Το σιρόπι γλυκόζης 45° μπορεί να σχηματιστεί σε σφαίρα με το χέρι, καθώς είναι πιο σφιχτό λόγω της υψηλότερης περιεκτικότητάς του σε ξηρή ύλη. Μπορεί έτσι να χρησιμοποιηθεί π.χ. για γλάσες κέικ, σοκολατάκια, σοκολάτα μοντελισμού, καραμέλες και παγωτό.
... συνδυασμός υφών και γεύσεων στη Ferrero Rocher προσφέρει μια νόστιμη αισθητηριακή εμπειρία. Η τραγανή βάφλα προσφέρει μια χορταστική μπουκιά, ενώ η λείο και κρεμώδες γέμισμα λιώνει στη γλώσσα. Το ψητό φουντούκι προσφέρει μια ξηρή και ελαφρώς τραγανή νότα που συμπληρώνει τη γλυκύτητα της σοκολάτας.
... και ξηρή γεύση του ταιριάζει τέλεια με σαλάτες, σάλτσες και τηγανητά. Επίσης, αναβαθμίζει γλυκά αρτοσκευάσματα, κρέπες, φρουτώδη γιαούρτια και επιδόρπια. Χρησιμοποιήστε το βιολογικό έλαιο φουντουκιού μας για σοκολάτα ή κρέμες φουντουκιού-σοκολάτας και δημιουργήστε γλυκά όνειρα.
Το βιολογικό έλαιο φουντουκιού μας έχει κίτρινο χρώμα και χαρακτηριστικό, ξηρό άρωμα.
Η συγκομιδή διαρκεί από τον...