... πολύ καλά με πουλερικά, βοδινό και ψάρι. Δίνει μια φρέσκια και ξινή γεύση, που προσθέτει βάθος σε πικάντικα ή γλυκά πιάτα. Αποξηραίνοντας και αλέθοντας τους μίσχους του φυτού, προκύπτει μια απαλό πράσινη σκόνη. Η αλεσμένη σκόνη λεμονόχορτου είναι πιο συμπυκνωμένη και έχει πιο έντονη γεύση από το φρέσκο λεμονόχορτο, οπότε προσέξτε την ποσότητα σκόνης και προσθέστε την προσεκτικά στο πιάτο σας.
Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τσάι από λεμονόχορτο. Στην Κουρασάο, αυτό το τσάι πίνεται εδώ και δεκαετίες. Επιπλέον, το λεμονόχορτο ανανεώνει την αναπνοή σας σε μεγάλο βαθμό!
... ευρωπαϊκή αγορά, ιδιαίτερα στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.
9. Οικολογικό αποτύπωμα
Το οικολογικό αποτύπωμα της πορτοκαλιάς Washington εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις μεθόδους καλλιέργειας και μεταφοράς. Οι ισπανικές πορτοκαλιές έχουν χαμηλότερες εκπομπές CO₂ λόγω των συντομότερων μεταφορικών διαδρομών. Η βιώσιμη καλλιέργεια χωρίς φυτοφάρμακα και με αποδοτικότητα νερού βελτιώνει την...
...Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στην ήπια, ξηροκαρπάτη επίγευση του και στο μεγάλο, ανοιχτόχρωμο κόκκο.
Αυτό το απόλυτα πρώτης κατηγορίας προϊόν με μέγεθος κόκκου περίπου 3,5 mm μπορούμε να σας το προσφέρουμε και στους σεφ με αστέρια μόνο λόγω του ότι είμαστε Ο Ειδικός στον χαβιάρι οξύρρυγχου στο Βερολίνο και ένας έμπειρος Ιρανός ειδικός φροντίζει για την επιλογή.
Οι γνώστες δίνουν μεγάλη...
... διηγείται πολλές συναρπαστικές, εκπληκτικές και αστείες ιστορίες γύρω από τον κόσμο των κοραλλιογενών υφάλων!
Από το περιεχόμενο:
Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κοραλλιογενών υφάλων!
Κοράλλια, οι μεγάλοι οικοδόμοι
Έτσι δημιουργούνται οι κοραλλιογενείς ύφαλοι
Χρειαζόμαστε κοραλλιογενείς υφάλους!
Ποικιλόμορφοι κάτοικοι: Ψάρια, καβούρια, αχινός & Co
Εκπληκτικές βιοκοινότητες
Κακόβουλοι παράσιτοι
Εκπληκτικά κόλπα
Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τους κοραλλιογενείς υφάλους
Παρατήρηση ζώων στο ενυδρείο κοραλλιογενών υφάλων
Extra: Μεγάλο κουίζ κοραλλιογενών υφάλων...