Κατασκευασμένο από λευκή αλεύρι (τύπου 55 ή 65) που παράγεται κοντά στους φούρνους μας (Σαρτρ, Καέν, Σεν). Ο όμορφος όγκος των μπαγκέτων μας, των μικρ...
Με το Ψωμί Da Cunha, επιδιώκεται μια τέλεια ισορροπία, για να αποκτηθεί ένα ψωμί με φλοιό μέσου πάχους, με αφράτη και συνεπή ψίχα, και ακανόνιστους αε...
Μείγμα για την παραγωγή κλασικών ψωμιών για χάμπουργκερ. Ακραία απαλότητα και παρατεταμένη διάρκεια ζωής, ειδικό για συσκευασμένα προϊόντα.
Μορφή: 10...
Η Μεσογειακή Μπαγκέτα είναι ένα ψωμί που ψήνεται σε φούρνο με πλάκα. Χάρη στη διαδικασία της προζύμωσης και της ωρίμανσης που δέχεται, έχουμε ένα ψωμί...
Το ψωμί του ROGER με την πολύ λεπτή και μαλακή κρούστα, έχει μαλακή ψίχα. Είναι η βασική βάση για την παρασκευή του club sandwich, φτιαγμένο με το ισο...
Η εφαρμογή europages είναι εδώ!
Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.