... του δέρματος και ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Το υψηλό σημείο καπνού του το καθιστά κατάλληλο για ελαφρύ σοτάρισμα, αλλά λάμπει περισσότερο όταν ραντίζεται πάνω σε σαλάτες ή χρησιμοποιείται ως τελική πινελιά για να ενισχύσει τη γεύση και το άρωμα διαφόρων κουζινών. Το λάδι φουντουκιού είναι μια ευέλικτη, απολαυστική προσθήκη σε κάθε κουζίνα, αναβαθμίζοντας τόσο τις γλυκές όσο και τις αλμυρές δημιουργίες.
...Αυτή η γαστρονομική ειδικότητα, παραδοσιακά φτιαγμένη από ψημένα, αποφλοιωμένα σπόρια κολοκύθας, είναι απόλαυση και εμπλουτίζει σαλάτες, σάλτσες, σούπες και επιδόρπια. Για γκουρμέ.
... ημερήσια πρόσληψη 10 γρ., συμβάλλει σε φυσιολογικά επίπεδα χοληστερόλης. Αυτό αντιστοιχεί σε 20 γρ. Λάδι Μαύρου Κύμινου.
Το βιολογικό λάδι μαύρου κύμινου μπορεί να καταναλωθεί μόνο του ή να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες και άλλα κρύα ορεκτικά. Το λάδι όχι μόνο έχει εξαιρετικές ιδιότητες, αλλά και την λεπτή γεύση.
Το λάδι μαύρου κύμινου είναι επίσης κατάλληλο για εξωτερική εφαρμογή, βοηθά ιδιαίτερα στη θεραπεία της ακαθαρσίας του δέρματος.
Αρ. Τέχ.: 1267...
... εκλεπτυσμένου ηλιέλαιου μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές για να διασφαλίσουμε ότι το λάδι μας πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές. Με την αποδοτική μας λογιστική, μπορούμε να εγγυηθούμε γρήγορες παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας.
... εύκολα το φαγόπυρο, το βιολογικό λάδι αμάρανθου μας ταιριάζει εξαιρετικά σε σαλάτες, ντιπ και φρουτογιαούρτια. Ακόμη και άλλα φρουτώδη επιδόρπια και μπάρες αποκτούν με το λάδι αμάρανθου μια ωραία γευστική αντίθεση. Δοκιμάστε το βιολογικό λάδι αμάρανθου με σολομό ή άλλα πιάτα με ψάρι και ανακαλύψτε πόσο καλά ταιριάζουν.
Ως πανάρισμα για ψάρι, το βιολογικό αλεύρι αμάρανθου μας είναι επίσης κατάλληλο.
Συμπιέζουμε τους μικρούς, μαύρους σπόρους αμάρανθου κρύα, για να αποκτήσουμε το πολύτιμο βιολογικό λάδι αμάρανθου μας.
... ιδιότητες λόγω της παρουσίας αλικίνης στο σκόρδο. Υπάρχουν και άλλες δράσεις που αποδίδονται στο σκόρδο, αλλά για αυτές λείπουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία. Το σκόρδο είναι πλούσιο σε βιταμίνη B6, βιταμίνη C και τα μέταλλα Μαγγάνιο και Φώσφορο.
Η χρήση του σκόρδου
Το σκόρδο είναι ένα δημοφιλές βότανο στις μεσογειακές και κεντροευρωπαϊκές χώρες και χρησιμοποιείται τόσο φρέσκο όσο και σε μορφή σκόνης (ξηρό και αλεσμένο). Το σκόρδο σε κόκκους είναι εξαιρετικό γιασαλάτες. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε στο λάδι στο τηγάνι όταν τηγανίζετε κρέας, ψάρι, άγριο ή πουλερικά.
... αζτεκική λέξη "ahuacatl" (όρχεις) και αναφέρεται στο σχήμα του φρούτου.
13. Χρήση ως Φάρμακο
Το λάδι αβοκάντο χρησιμοποιείται για την περιποίηση του δέρματος, καθώς έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Τα φύλλα του δέντρου αβοκάντο χρησιμοποιούνται σε ορισμένους πολιτισμούς ως μέσο κατά των στομαχικών προβλημάτων και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
14. Διασκεδαστικά Γεγονότα
- Η ποικιλία Hass...
...Στην κουζίνα, το λάδι από γαϊδουράγκαθο είναι κατάλληλο γιασαλάτες ή ωμά λαχανικά και για σύντομο ατμό ή μαγείρεμα. Στην τεχνολογία, το λάδι από γαϊδουράγκαθο χρησιμοποιείται για την παραγωγή χρωμάτων ή για την παραγωγή μελανιού εκτυπωτή.
...Είμαστε διανομέας ηλιέλαιου, ενός φυτικού ελαίου που προέρχεται από τους σπόρους ηλίανθου. Πάνω από το μισό αυτών των σπόρων αποτελείται από λιπαρά.
Σε πολλές χώρες, οι σπόροι ηλίανθου καταναλώνονται ωμοί ως σνακ ή σε σαλάτες, αλλά μπορούν επίσης να πιεστούν για να παραχθεί ηλιέλαιο.
Παγκοσμίως, το ηλιέλαιο είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα έλαια. Το ανοιχτό κίτρινο λάδι...
...Το λάδι μακαντάμιας προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά τόσο για τρόφιμα όσο και για καλλυντική χρήση. Το πολύτιμο λάδι του καρπού μακαντάμιας είναι ιδανικό για φρέσκες σαλάτες κάθε είδους και εκτιμάται από τους γκουρμέ. Παράγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των βιολογικών μας καρυδιών μακαντάμιας.
... του κόσμου.
Τομείς εφαρμογής:
Τρόφιμα:
*Εξαιρετικό γκουρμέ λάδιγιασαλάτες, για ατμό και για τηγάνισμα
Καλλυντικά:
*ευνοεί τη συμπεριφορά απορρόφησης
*αποτρέπει την απώλεια υγρασίας
*κατάλληλο για ξηρή, εύθραυστη και ευαίσθητη επιδερμίδα
Εμφάνιση: ανοιχτό κίτρινο έως μπεζ
CAS-Αρ: 128497-20-1/ 129811-19-4
INCI: Έλαιο σπόρων Macadamia Ternifolia
Αποθήκευση: σε δροσερό, ξηρό, προστατευμένο από το φως χώρο, σε κλειστά δοχεία
Διαλυτότητα σε αιθανόλη: διαλυτό
Διαλυτότητα σε νερό: αδιάλυτο
Ποιότητες: ψυχρής πίεσης συμβατική, kbA, εκλεπτυσμένη...
...Το τζίνσενγκ εκτιμάται και χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην παραδοσιακή κινεζική φυσική ιατρική. Ξηρή, αλεσμένη ρίζα κόκκινου τζίνσενγκ Συστατικό: 100 % καθαρό λάδι από σπόρους θαλάσσιας βερίκοκου (Hippophae rhamnoides). (V/V) Δοσολογία: 2 x ημερησίως περίπου 25 σταγόνες γιασαλάτες ή σκέτο). 50 σταγόνες αντιστοιχούν περίπου σε 1 κουταλάκι του γλυκού και περιέχουν 600 mg παλμιτολεϊνικού οξέος, 6,6 mg καροτενοειδών και 6,7 mg (55 %*) βιταμίνης Ε. (* Ποσοστό της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης βιταμινών A και E σύμφωνα με την NKV νέα.)...
...Ο κλασικός μεζές για μεγάλους και μικρούς.
σχηματισμένος, πανέ, τηγανητός
τραγανή κρούστα και ζουμερός στην μπουκιά
ελαφρώς πικάντικη γεύση umami (κρεατώδης)
Συμβουλή επαγγελματία: Ως finger food ή για ενδιάμεσο σνακ με ντιπ ή ως επικάλυψη σε σαλάτες ή σε wrap.
Συστατικά
Νερό, 20% κρούστα (αλεύρι ρυζιού, άμυλο, αλεύρι ρεβιθιού, αλεύρι καλαμποκιού, νερό), 7% κειμενικό πρωτεΐνη μπιζελιού...
...Νεαρή, κομμένη τζακφρούτ σε άλμη. Λόγω της κρεατώδους υφής της, η άγουρη τζακφρούτ είναι η ιδανική βάση για πλούσια vegan πιάτα. Η τζακφρούτ Lotao προέρχεται από μικρές αγροτικές εκμεταλλεύσεις στη Σρι Λάνκα.
Προετοιμασία:
Αφήστε τη σάρκα να στραγγίξει καλά, καρυκεύστε κατά βούληση και μαρινάρετε με 2 κουταλιές της σούπας λάδιγια 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια, τηγανίστε μέχρι να ροδίσει τουλάχιστον 4-5 λεπτά και προσθέστε εποχιακά λαχανικά. Σερβίρετε με ρύζι Lotao, κουσκούς, σε μπέργκερ ή σε σαλάτες.
...Τα Füllett MIDI 100 ml είναι τα τέλεια κύπελλα για σνακ που κρατάμε στο χέρι, ορεκτικά, επιδόρπια, σαλάτες κ.λπ.
Ιδανικά και ως τραγανά σκεύη για μερίδες περίπου 120g - τέλεια ως έτοιμα μερίδια σνακ;
Σε βιολογική-vegana ποιότητα, μόνο από ένα μείγμα αλεύρων σίτου/σίκαλης, λάδι κανola, νερό, αλάτι χωρίς καμία πρόσθετη ύλη, παρασκευάζονται με μια μοναδική διαδικασία ψησίματος που έχει αναπτυχθεί...
... ως διακόσμηση σε σαλάτες, λαχανικά ή γλυκά. Ένα ελαφρύ καβούρδισμα δημιουργεί μια νόστιμη ξηροκαρπάτη γεύση, που προσθέτει μια επιπλέον νότα σε πολλά πιάτα. Για να διατηρηθεί η γεύση και τα θρεπτικά συστατικά, παρακαλώ μην θερμαίνετε πάνω από 180 βαθμούς Κελσίου.
Λίπος: 52,1 γρ
Ίνες: 5,0 γρ...
... φυσικά εκχυλίσματα από λεμόνι, βασιλικό και τσίλι για αυτές τις νόστιμες απολαύσεις λαδιού.
Συστάσεις χρήσης:
- ιδανικό γιασαλάτες ως προσθήκη στο ντρέσινγκ ή τη σάλτσα σαλάτας
- για την προετοιμασία σαλτσών ζυμαρικών
- ως προσθήκη για ντιπ, πέστο και μαρινάδες
- για τηγάνισμα, σιγοβράσιμο, ατμό και ψήσιμο
Οι συνθέσεις λαδιού Vitis είναι μια πλούσια προσθήκη σε κάθε γκάμα εκλεκτών τροφίμων.
Κατόπιν αιτήματος προσφέρουμε επίσης ιδιωτική ετικέτα.
...Ποιότητα: καβουρδισμένο, ψυχρής έκθλιψης, εκλεπτυσμένο
INCI-όνομα: Corylus Avellana seed oil
Προέλευση/Καταγωγή: Τουρκία και Γαλλία
Χρήση: Τρόφιμα
Ιδιαιτερότητες:
Δίνει σε σαλάτες και αρτοσκευάσματα μια μοναδική γεύση.
Στη βιομηχανία καλλυντικών, το θρεπτικό λάδι φουντουκιού χρησιμοποιείται ως βάση για προϊόντα μασάζ και περιποίησης δέρματος.
Περισσότερες πληροφορίες:
Το λάδι φουντουκιού είναι...
... έξυπνη αρχή: Κάθε Biofix αποτελείται από δύο μίγματα μπαχαρικών, τα οποία χρησιμοποιούνται σταδιακά και μόνο σε συνδυασμό με λάδι ή νερό αναπτύσσουν πλήρως το άρωμά τους.
Τέλειο για το μπάρμπεκιου
Τα μίγματα μπαχαρικών Grill&Wok για μαρινάδες είναι πραγματικοί πολυεργαλεία στη σχάρα, συνδυασμένα με το Fix γιασαλάτες, είστε έτσι έτοιμοι για το επόμενο μπάρμπεκιου.
Ζωμοί & Αλάτια
Διαθέσιμα σε κομψή βιώσιμη κεραμική με φελλό.
Ένα ιδιαίτερο στοιχείο στην κουζίνα και στο τραπέζι. Για αυτό, η όμορφη συσκευασία επαναγέμισης είναι ιδανική ως πολύτιμο δώρο.