... σώματος. Περιέχει επίσης βιταμίνη Ε, φυτοστερόλες και αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στα πιθανά οφέλη για την υγεία του.
Αυτό το λάδι χρησιμοποιείται συνήθως σε τηγάνισμα, ψήσιμο, ντρέσινγκ σαλάτας και ως βάση για μαργαρίνη και μαγιονέζα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται στην παραγωγή βιοντίζελ και ως πρώτη ύλη για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.
... επιχειρήσεων τόσο στο σπίτι όσο και έξω.
Επιπλέον, στη γραμμή προϊόντων της Bizim, η οποία προστατεύει τη φήμη της ως η καλύτερα πωλούμενη μάρκα λαδιού στην Τουρκία από το 1994, υπάρχουν έλαια από σπόρους καλαμποκιού.
... μαρινάδες, λιπαρές ουσίες για ψήσιμο και την παραγωγή μαργαρίνης και μαγιονέζας, καθώς περιέχει λεκιθίνη. Επιπλέον, το σόγια λάδι έχει θετική επίδραση στην άμεση διαλυτότητα των έτοιμων προϊόντων. Ακόμη, η ιξώδης υφή της σοκολάτας επωφελείται από το σόγια λάδι, καθώς αποτρέπει την κρυστάλλωση της ζάχαρης. Επίσης, βοηθά στην αποφυγή του "παλιού" ψωμιού. Η εκλεπτυσμένη ποικιλία του σόγια λαδιού είναι ακόμη πιο ανθεκτική στη θερμότητα από την ακατέργαστη ποικιλία.
Το Βιολογικό Σόγια Λάδι μας έχει χρώμα από ανοιχτό κίτρινο έως σκούρο κίτρινο και ήπιο έως ουδέτερο άρωμα.
...Η σορβικό οξύ είναι ένα σταθερό συστατικό σε συσκευασμένο ψωμί, σαλάτες, σάλτσες σαλάτας, καθώς και σε κέτσαπ, μαγιονέζα και μουστάρδα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής προϊόντων ψαριών και πουλερικών, τουρσιών, γαλακτοκομικών προϊόντων, κέικ και τάρτες. Χρησιμοποιείται κυρίως επειδή δεν αλλάζει τη γεύση του τελικού προϊόντος. Η σορβικό οξύ αναστέλλει με επιτυχία την...