... ξήρανση ευαίσθητων στη θερμότητα πρώτων υλών
Σε αντίθεση με την ψεκαστική ξήρανση, η διάρκεια παραμονής του προϊόντος στο κρεβάτι ροής είναι ελεύθερα επιλέξιμη. Έτσι, η ψεκαστική κοκκοποίηση ευαίσθητων στη θερμότητα προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Η υπολειμματική υγρασία και το μέγεθος των κόκκων είναι ρυθμιζόμενα.
Βελτιωμένα χαρακτηριστικά προϊόντων
Κατά την...
... σπείρωμα από καρβίδιο, μια συνδυασμένη υπερ-λεπτή κοκκοποίηση καρβιδίου και υψηλής απόδοσης επικάλυψη, παρέχει: - μέγιστη διάρκεια ζωής εργαλείου - και υψηλές ταχύτητες κοπής Ο ευέλικτος άξονας από χάλυβα εγγυάται - τη σταθερότητα του εργαλείου - και προσφέρει επιπλέον αποδοτικότητα
Υλικό: Καρβίδιο
Υλικό: HSS
Υλικό: επικάλυψη Polaris – LC620TM...
...Ο ζάχαρη σφενδάμου παράγεται από σιρόπι σφενδάμου. Το σιρόπι βράζεται αργά μέχρι να δημιουργηθεί μια στερεά ουσία, η οποία στη συνέχεια επεξεργάζεται στην επιθυμητή κοκκοποίηση.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γλυκάνει ζεστά ροφήματα, γιαούρτια ή κρέπες.
Γεύση: ευχάριστη γλυκιά γεύση σφενδάμου
Άρωμα: γλυκό σαν σιρόπι σφενδάμου
Χρώμα: ανοιχτό καφέ...