Λίγες ψίχες τρέλας...
Οι συνταγές των μπισκότων και των γλυκών της Maison Miettes είναι χωρίς γλουτένη. Χρησιμοποιούμε αλεύρια όπως το ρύζι και το καλαμπόκι που προσφέρουν στα μπισκότα μια ασύγκριτη τραγανότητα. Η γεύση είναι στην καρδιά της προσέγγισής μας και βάζουμε την τεχνογνωσία μας στην υπηρεσία της. Όταν απολαμβάνετε ένα γλυκό, εκτιμάτε την τραγανότητα του, έπειτα το άρωμα: τη στρογγυλάδα του καβουρδισμένου φουντουκιού, τη γλυκύτητα της βανίλιας, τη φρεσκάδα του λεμονιού. Η μικρή πινελιά από ανθό αλατιού σας αφήνει τότε μια αξέχαστη ανάμνηση στο στόμα.
Βασισμένη στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας και 100% οικογενειακή επιχείρηση, η κύρια δραστηριότητα της Flanquart είναι η προμήθεια και η μετατροπή premium δημητριακών: σπόροι, αποφλοιωμένοι σπόροι, ψημένοι σπόροι, καραμελωμένοι σπόροι, αλεύρια, νιφάδες, μείγματα, πάστες, αποξηραμένα φρούτα και μπαχαρικά. Καλύπτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων: σπόροι σουσαμιού, σπόροι ηλιάνθου, σπόροι κολοκύθας...
Στη Royaumeix, καλλιεργούμε δημητριακά – σιτάρι, σίκαλη και σπέλτ – τα οποία μετατρέπουμε σε αλεύρι στο παραδοσιακό μας μύλο με πέτρινη πέτρα. Αυτή η παραγωγή μας επιτρέπει να παρασκευάσουμε διάφορα προϊόντα, ψωμιά φυσικά ή με σπόρους, που πλάθονται στο χέρι και ψήνονται σε ξυλόφουρνο, καθώς και τσουρέκια και αλεύρι. Ειδικότητες: Ψωμιά με αλεύρι σίτου φυσικά ή με σπόρους, ψωμί σπέλτ, ψωμί σίκαλης, χωριάτικα τσουρέκια, ψωμί του τοστ, φουγάσα με σπόρους, αλεύρια, τορτίγιες και κοχύλια σπέλτ;...