...Το πνευμα: Αυτό το νόστιμο γαλλικό Single Malt Whisky από το σπίτι του Breuil δίνει έμφαση στην τύρφη χάρη σε μια ωρίμανση σε δρύιναβαρέλια που ανήκαν προηγουμένως στη σκωτσέζικη αποσταγματοποιία Laphroaig, ειδικό στο είδος. Εδώ, η τύρφη είναι έντονη αλλά και τέλεια ισορροπημένη, χωρίς να γίνεται βαριά και αναδεικνύει μάλλον νότες στάχτης. Αυτές συνδυάζονται με φρουτώδεις αρώματα (γκρέιπφρουτ...
...Το Unicum είναι ένα πικρό λικέρ που δημιουργήθηκε το 1790 από τον Δρ. Zwack. Σήμερα, η οικογένεια Zwack εξακολουθεί να παρασκευάζει το Unicum με βάση την αρχική συνταγή που διατηρείται ως οικογενειακό μυστικό. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι περισσότερα από 40 συστατικά (βότανα και μπαχαρικά) συνθέτουν το Zwack Unicum και ότι αυτό το λικέρ ωριμάζει σε δρύιναβαρέλια.
...Πληροφορίες Είδος: Ουδέτερα
Μεγάλο κρασί από το Μπορντό - Cuvée Tradition 2008 Ερυθρός 75 cl Χρυσό Μετάλλιο
Ερυθρός Οίνος AOC Bordeaux Supérieur - Ωριμασμένος σε γαλλικά δρύιναβαρέλια - Εμφιαλωμένος στο Κτήμα Χρυσό Μετάλλιο - Λογική Γεωργία - Σεβασμός στο περιβάλλον - Πιστοποίηση AREA Βαθιά χρώμα με λεπτές ανταύγειες εξέλιξης.
Η μύτη είναι πολύπλοκη και ανοιχτή, με νότες από κεράσι με λικέρ...
...MILLESIME : 2018
CEPAGE : Chenin.
TERROIR : Gravier d'Anjou.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Απαλή πίεση 3 επιλεγμένων τρυγημάτων σταφυλιών που έχουν υποστεί αποξήρανση και βοτρύτη. Ζύμωση σε δρύιναβαρέλια και στη συνέχεια ωρίμανση 12 μηνών πάνω σε λεπτά οινολάσπης για την εξαγωγή μιας πολύπλοκης αρωματικής δομής.
APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance.
NOTES DE DEGUSTATION : Λαμπερό και χρυσό...
...Ένα αξιοσημείωτο ρούμι σε μια απαράμιλλη φιάλη! Το Bocathéva είναι ένα ρούμι από μελάσα που έχει ωριμάσει αποκλειστικά στη Μπαρμπάντος για 12 χρόνια σε αμερικανικά δρύιναβαρέλια, που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως για το bourbon. Ένα αυθεντικό ρούμι με πλούσιο αρωματικό προφίλ.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Καραϊβική
Περιοχή παραγωγής: Μπαρμπάντος
Ονομασία: Ρούμι
Χρονιά: 2021
Αλκοόλ: 45°
Περιεκτικότητα: 70cl
Συνοδεία φαγητού: Απεριτίφ και χωνευτικό...
... από τους διαφορετικούς ποικιλίες συνδυάζονται μετά από 6 μήνες. Η ωρίμανση γίνεται, ένα μέρος σε δρύιναβαρέλια για να τελειοποιηθούν οι τανίνες και να προστεθεί πολυπλοκότητα, το άλλο μέρος σε τσιμεντένιες δεξαμενές για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του φρούτου.
DÉGUSTATION
Ικανός και πολύπλοκος αρωματικός χαρακτήρας, συνδυάζοντας αρώματα πολύ ώριμων κόκκινων φρούτων, νότες γλυκόριζας και μια πινελιά...
...Σετ που περιλαμβάνει ένα καλάθι παρουσίασης δώρο, ένα μπουκάλι κόκκινου κρασιού Mille et unes pierres που έχει ωριμάσει σε δρύιναβαρέλια, ένα βιβλίο συνταγών από την Κορέζ κάθε φορά διαφορετικό, μια μωβ μουστάρδα και ένα βάζο με αποξηραμένα μανιτάρια 1ης ποιότητας. Για να ετοιμάσετε μια αυθεντική γευστική εμπειρία από την Κορέζ!
...Αυτό το ρούμι που έχει ωριμάσει σε ξύλο παράγεται από φρέσκο χυμό ζαχαροκάλαμου που στη συνέχεια ζυμώνεται, αποστάζεται και ωριμάζει σύμφωνα με την Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Ρούμι αγροτικής προέλευσης AOC από τη Μαρτινίκα
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Αυτό το ρούμι που έχει ωριμάσει σε ξύλο ή κεχριμπαρένιο είναι ωριμασμένο σε δρύιναβαρέλια για διάστημα 12 έως 18 μηνών. Στη γεύση του αναδύονται αρώματα φρέσκου ζαχαροκάλαμου συνοδευόμενα από μια υποτυπώδη ξυλώδη γεύση.
...VINIFICATION : Λογική αμπελουργία
Μακροχρόνια προζυμωτική εκχύλιση σε κρύο, Ζύμωση στους 18°C Ζύμωση και ωρίμανση σε οινολάσπες σε δρύιναβαρέλια (228 L) του 30% του μείγματος (8 μήνες)
Ωρίμανση σε οινολάσπες σε δεξαμενή του 70% του μείγματος (5 μήνες)
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Η μύτη εκφράζει γευστικές νότες από γλυκά λεμόνια και εξωτικά φρούτα, ανανά και μάνγκο, και στη συνέχεια εξελίσσεται σε πιο...
Η LE SAUZET ειδικεύεται στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Η επιχείρησή μας αποτελείται από δύο δραστηριότητες: Την αμπελουργία με το Domaine LOU PAS D’ESTRECH, όπου είμαστε παραγωγοί κρασιών σε Βιολογική Γεωργία από το 1984, και τη δημιουργία του SAUZET με την ίδια φιλοσοφία αυθεντικότητας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στην παραγωγή βιολογικών ξυδιών. Σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρ...
Το 2018,
δημιουργούμε ένα blended Whisky 4 ετών, ωριμασμένο σε γαλλικά δρύιναβαρέλια:
* Whisky C1 - Blended Malt 4 ετών - FAIVREJMAGINE® - 70 Cl
Το 2020,
μια στενή συνεργασία με την τοπική γεωργία, μας οδηγεί στην καλλιέργεια κριθαριού ζυθοποιίας.
Δημιουργούμε το δικό μας κριθάρι, για να παρασκευάσουμε τα Single Malt Whiskies, Malt Vodkas και Malt Gins.
Πηγαίνουμε ακόμα πιο μακριά για να...
Armagnacs Goudoulin: η haute-couture του Armagnac, ιδρυμένη το 1935, προσφέρει μια μοναδική γκάμα από Armagnacs παλαιωμένα.
Οι Armagnacs Goudoulin αποθηκεύονται σε δρύιναβαρέλια, αυτή η μέθοδος αποθήκευσης και παλαίωσης τους δίνει ένα όμορφο κεχριμπαρένιο χρώμα. Αποκαλύπτει επίσης πολλά αρώματα.
Η ομάδα των Armagnacs Goudoulin συνδυάζει παράδοση και τεχνογνωσία για να παράγει Armagnacs υψηλής...
...Από το 1724, η οικογένεια de MURET, κληρονόμος των CAUMALE de GAUBE, αξιοποιεί το αμπέλι της. Τα λευκά κρασιά της ιδιοκτησίας αποστάζονται σε άμβυκα και ωριμάζουν σε δρύιναβαρέλια. Αυτός ο οικογενειακός αμπελώνας είναι έτσι εξειδικευμένος στην παραγωγή Bas Armagnac. Αυτό το περίφημο armagnac ονομάζεται "Grand Bas-Armagnac" από τους γνώστες. Τα παραγόμενα armagnacs εκτιμώνται μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια σε βαρέλι, είναι μετά από 10 χρόνια σε βαρέλι που μπορούν επιτέλους να φύγουν από τις κάβες.
Η BRIVE TONNELIER διαθέτει, τηρώντας αξίες όπως η φιλικότητα, η πολυτέλεια και το κύρος που σχετίζεται με το κρασί, έναν κύκλο Μάστερ Τοννιέ που θα σας ακούσουν και θα σας κατανοήσουν προκειμένου να σεβαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα τις προσδοκίες σας και τα προϊόντα σας. Δρύιναβαρέλια από γαλλική, ουγγρική και αμερικανική δρυ. Παραδοσιακή καμπύλωση, με ζεστό νερό ή ατμό…...
... στην ανάπτυξη χόρτων στις εκτάσεις. Ο αμπελώνας είναι πιο φυσικός, επενδυμένος από πολλούς έντομα, σημάδι ζωής και βιοποικιλότητας. Η οινοποίηση είναι αποφασιστικά παραδοσιακή με πέρασμα σε βαρέλια και μεγάλα δρύινα δοχεία...
... χάλκινου άμβικου και ωριμάζει αργά σε δρύιναβαρέλια. Εάν η «Παλιά Δαμάσκη» διασφαλίζει τη φήμη του σπιτιού εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, έχει καταφέρει να αναδείξει και άλλα προϊόντα όπως το ratafia και τα απεριτίφ.
... προσφορά στους αμπελώνες, ενώ περιορίζει σημαντικά τις επεμβάσεις. Έτσι, τα εδάφη αποκτούν ισορροπία και ενισχύονται φυσικά απέναντι στις επιθέσεις. Ο αμπελώνας, όπως και τα σταφύλια, επωφελούνται πλήρως από αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες. Η απογύμνωση και οι πράσινες συγκομιδές επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο των αποδόσεων και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του κρασιού, το οποίο ωριμάζει σε γαλλικά δρύιναβαρέλια για 12 μήνες. Το κρασί Château TAYAC διατίθεται μέσω του εμπορίου του Μπορντό, σε κάβες, εστιατόρια καθώς και απευθείας για εξαγωγή.