Ποιοι είμαστε; Η οικογένεια Μπουλέτ ασχολείται με την μελισσοκομία εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Επαγγελματίες μελισσοκόμοι από πατέρα σε γιο, η οικογενειακή μας επιχείρηση εκτείνεται σήμερα από το Βαρ έως το Μπερί, περνώντας από το Κεντρικό Μαassif, μας επιτρέπει να παράγουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν και των ανθοφοριών διάφορες ποικιλίες μελιού. Στην Προβηγκία, ο Ρεμί Μπουλέτ είναι...
Είμαστε ζαχαροπλάστες από πατέρα σε γιο από το 1919. Σύντομα θα γιορτάσουμε 100 χρόνια, η οικογενειακή μας ιστορία είναι ήδη μεγάλη. Ειδικευόμαστε σε κέικ με φρούτα, μπράουνις και άλλες σπεσιαλιτέ. Διαθέτουμε μια γευστική σειρά ειδικά για τα Χριστούγεννα με κέικ, μπράουνις και κορμούς. Οι συνταγές μας βελτιώνονται συνεχώς για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Η αγάπη για τη γεύση και την παράδοση είναι ριζωμένη στις μεθόδους μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προέλευση των υλικών μας: γαλλικό σιτάρι, κεράσια από την Προβηγκία, αλάτι από τη Γκεράντ...
Η αγάπη για την τέχνη και η σοβαρότητα οδήγησαν μια μικρή χασαποταβέρνα από το Μπομόν, που ιδρύθηκε το 1888 και διευθύνεται από τον Αντουάν Μικουλό, να γίνει η Maison Micouleau, μια παραδοσιακή κονσερβοποιία.
Από τότε μεταφέρουμε τις συνταγές μας από πατέρα σε γιο. Στην καρδιά της περιοχής μας, τη Λομανί, δίνουμε όλη τη γεύση στη λέξη terroir.
Τα φουά γκρα, τα κονφί, τα κασουλέ και άλλα τυπικά...
...Η MAISON BOTEH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε από μητέρα και γιο, ειδικεύεται σε εκλεπτυσμένα προϊόντα διατροφής με γεύσεις από την Περσία/ το Ιράν. Τα προϊόντα μας επεξεργάζονται με παραδοσιακό τρόπο, συνδυάζοντας δημιουργικότητα και πάθος για την Ιρανική κουζίνα. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε δύο επιπλέον υπηρεσίες: Δημιουργία προϊόντων με λευκή ετικέτα καιπορισμό προϊόντων made in...
Οικογενειακή επιχείρηση αλουμινένιας ξυλουργικής στη Μασσαλία. Από πατέρα σε γιο εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Ειδικοί σε προϊόντα υψηλής ποιότητας: Technal και Schuco. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την περιοχή PACA. Κατασκευή και εγκατάσταση κατά παραγγελία.
Η DISTILLERIE LOUIS ROQUE είναι η ειδικός στην παλιά δαμάσκηνο του Souillac. Αποστακτές από πατέρα σε γιο από το 1835, η αποστακτήρια σέβεται πάντα την παράδοση, τα αποστάγματα ωριμάζουν αργά σε παλιές δρύινες βαρέλες όπου το αλκοόλ γερνάει αργά. Εκτός από την διάσημη παλιά δαμάσκηνο του Souillac, η αποστακτήρια προσφέρει και άλλα αποστάγματα φρούτων όπως αχλάδι, σμέουρο, κέδρος, μιραμπέλ, και...
Η CORDERIE MANSAS είναι ο μεγαλύτερος ειδικός σε σχοινιά στην περιοχή της Τουλούζης. Από πατέρα σε γιο από το 1925, η σοβαρότητα και η δυναμική μας είναι η φήμη μας.
Επαγγελματική πελατεία, σύλλογοι και ιδιώτες σε πολύ ποικιλόμορφους τομείς: Γεωργία, Έπιπλα, Χειροτέχνες-Δημιουργοί, Σκάφη, Κατασκευές, Χειροτεχνία, Κάμπινγκ, Κυνήγι, Τσίρκο, Ιππικός Όμιλος, Αθλητικός Όμιλος, Διακόσμηση, Απολύμανση...
Η οικογενειακή μας επιχείρηση ειδικεύεται σε ανοξείδωτο εξοπλισμό για το σπίτι και τη ναυτιλία, όπου η τεχνογνωσία μας, που μεταδίδεται από πατέρα σε γιο, εκτιμάται πολύ τοπικά εδώ και πολλά χρόνια.
Η Vinea Transaction είναι ένα δίκτυο μεσιτικών γραφείων που ειδικεύεται στην πώληση αμπελουργικών ακινήτων σε όλη τη Γαλλία. Το δίκτυο Vinea Transaction ιδρύθηκε το 1991 από τον Michel Veyrier, μεσογειακής κουλτούρας και καρδιάς, μηχανικό γεωργίας, οινολόγο και γιο αμπελουργού. Μια συνολική οπτική που επιτρέπει την ενσωμάτωση του έργου στο οικοσύστημα του: από την εμπειρογνωμοσύνη μέχρι την...
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΣΙΛΑΚ μεταδίδεται από πατέρα σε γιο από το 1848. Κάθε γενιά έχει καταφέρει να μεταφέρει την εμπειρία της, την τεχνογνωσία της και κυρίως την αγάπη της για το αμπέλι και το κρασί στους απογόνους της. Ο τομέας, με έκταση 12 εκταρίων, αποτελείται από τις πιο ευγενείς ποικιλίες ερυθρού και παράγει ροζέ κρασιά και ερυθρό κρασί AOC CAHORS.
Η εταιρεία SAMETAL SARL ειδικεύεται στη επεξεργασία μετάλλων, στη σάρωση και μεταλλοποίηση, στη βιομηχανική βαφή, στη θερμοβαφή και στη μικροβολή. Προσφέρει επίσης απολίπανση μετάλλων και μεταλλικών προϊόντων. Για πάνω από 200 χρόνια, η οικογένειά μας, από πατέρα σε γιο, διατηρεί την τεχνογνωσία της, την αγάπη για τη διακόσμηση και την φινίρισμα. Ζωγράφοι κτιρίων, μάστερ γυαλιού, διακοσμητές...
Βρισκόμενος στην καρδιά του Αμπελώνα του Καόρ, το Clos Triguedina είναι η κοιτίδα της οικογένειας Baldès από το 1830. Είναι μια κληρονομιά γεμάτη ιστορίες ανθρώπων. Στην οικογένεια Baldès έχουν χτίσει το Clos Triguedina μεταδίδοντας από πατέρα σε γιο τις γνώσεις, τα συναισθήματα και τις πάθη τους. Ο πνευματικός τους χαρακτήρας τους αναγνωρίζει ως μία από τις ιδρυτικές οικογένειες της ονομασίας...
Ο τομέας JOSEPH JANOUEIX μεταδίδεται από πατέρα σε γιο από το 1889, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παγκόσμιας φήμης. Οι αμπελώνες JOSEPH JANOUEIX προσφέρουν 49 κρασιά με τις εξής ονομασίες: Saint-Émilion, Pomerol και Côte de Castillon. Η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη από την ECOCERT από το 2009 για τη δέσμευσή της στον σεβασμό της βιολογικής παραγωγής.
Η SARL GILIBERT ET FILS πωλεί και επισκευάζει γεωργικό εξοπλισμό εδώ και πολλές γενιές.
Από το 1623, πολλές γενιές των Γκιλιμπέρ, σιδηρουργών, έχουν διαδεχθεί η μία την άλλη στην κοινότητα του Άμπαξ.
Η σιδηρουργία του Λαμεζάν (στο Άμπαξ) διαχειρίζεται από τους Γκιλιμπέρ, οι οποίοι διαδέχονται ο ένας τον άλλο από πατέρα σε γιο.
Στη συνέχεια, οι μεγάλες γεωργικές μηχανές επιβάλλονται· η...
Το 1873, ο Félix Ouvré, εκμεταλλευτής δασών και ιδιοκτήτης του κτήματος Chancepoix, ξεκινά τη δημιουργία του πρώτου ζαχαροποιείου του Gâtinais στα εδάφη της ιδιοκτησίας του. Μια εξαιρετική επιχειρηματική περιπέτεια αρχίζει. Μέχρι σήμερα, έξι γενιές, από πατέρα σε γιο, έχουν διαδεχθεί η μία την άλλη για να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της επιχείρησης. Πάνω από έναν αιώνα μετά την...
Διευθυνόμενη από πατέρα σε γιο, η FRISQUET SA είναι σήμερα ο μόνος βιομηχανικός φορέας με 100% γαλλικά κεφάλαια στον τομέα των λέβητων αερίου και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αυτή η οικονομική ανεξαρτησία της επιτρέπει να διατηρεί μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα, που είναι ο θεμέλιος λίθος της δυναμικής της, και της εξασφαλίζει ηγετική θέση στην εθνική αγορά. Από την αρχή, η δραστηριότητά της βασίστηκε στη θέρμανση με αέριο και τη βαλβίδα, αλλά σήμερα ενσωματώνει νέες δραστηριότητες που αφορούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως οι αντλίες θερμότητας και η ηλιακή ενέργεια.
Η Robinetterie Hammel είναι ένας από τους ηγέτες στη Διαχείριση Ρευστών στην γαλλική αγορά. Είναι μια οικογενειακή ΜΜΕ που έχει τις ρίζες της στο Περικόρντ, διευθύνεται από τον κ. Raymond Hammel, γιο του ιδρυτή της εταιρείας, και έχει καταφέρει να αναπτυχθεί στον τομέα της υδραυλικής, της υγιεινής και της θέρμανσης, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε δημόσια δίκτυα. Σήμερα, η Robinetterie Hammel...
Ιδρυμένη το 1866 από τον Μάριο Λιλαμάντ, τότε Ζαχαροπλάστη-Γλυκισματοποιό στην καρδιά του Σεν-Ρεμί ντε Προβάνς, η Ζαχαροπλαστική Λιλαμάντ θα αναληφθεί το 1903 από τον γιο του, Τζάστιν, ο οποίος θα αφιερωθεί αποκλειστικά στα γλυκά φρούτα και θα εγκαταστήσει τα νέα του εργαστήρια στην παλιά τανέρια στην έξοδο του χωριού. Σήμερα, ο Πιερ Λιλαμάντ, εφαρμόζοντας τη συνταγή που προώθησε ο Νοστράδαμος και ο Ολιβιέ ντε Σερ, τέσσερις αιώνες νωρίτερα, διατηρεί αυτή την τέχνη που μεταβιβάζεται εδώ και 5 γενιές, σε αυτό το εργοστάσιο γεμάτο ιστορία.
Το Domaine du Père Caboche είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στον αμπελώνα του Châteauneuf-du-Pape και συνεχίζεται από πατέρα σε γιο εδώ και τέσσερις αιώνες. Η ιστορία του είναι πάντα στενά συνδεδεμένη με την καλλιέργεια και τον πολιτισμό του αμπελιού και του κρασιού. Παλαιότερα, τα μέλη της οικογένειας BOISSON είχαν δύο επαγγέλματα ταυτόχρονα: Αμπελουργός και Σιδηρουργός. Το όνομα...
Οι δημιουργίες Plandière, καλλιτεχνικοί σιδηρουργοί από το 1971 από πατέρα σε γιο στο Tessy sur Vire στη Manche, ειδικεύονται στη μελέτη και την κατασκευή εισόδων από σφυρηλατημένο σίδηρο.
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΤΩΝ ΧΑΜΠΣ είναι ένα οικογενειακό αμπέλι από την περιοχή Λανγκντόκ-Ρουσιγιόν, των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι αμπελουργοί από πατέρα σε γιο από το 1675. Καλλιεργούν με μεγάλη φροντίδα και αγάπη το αμπέλι τους, που εκτείνεται σε 90 εκτάρια, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε αργιλώδεις και ασβεστολιθικούς εδάφους, ιδανικά εκτεθειμένο προς τον νότο. Τα κρασιά του Château...
Μελισσοκόμοι από πατέρα σε γιο από το 1946, το Manoir des Abeilles ειδικεύεται στην επιλογή, προετοιμασία και διανομή μελιού και προϊόντων με βάση το μέλι (μπισκότα, γλυκά, καραμέλες κ.λπ.).
Το Atelier Persan σας καλωσορίζει στην 6η διαμέρισμα του Παρισιού, μετά από 15 χρόνια στον 16ο. Ειδικευόμαστε στην αποκατάσταση παλιών, μοντέρνων και ανατολίτικων χαλιών και ταπισερί. Το Atelier αγοράζει και πουλά ανατολίτικα χαλιά και ταπισερί υψηλής ποιότητας που επιλέγουμε προσεκτικά. Είμαστε ειδικοί στα ανατολίτικα χαλιά και ταπισερί από πατέρα σε γιο εδώ και 3 γενιές. Το Atelier Persan...
... γίνει πλειοψηφικός μέτοχος και να διοριστεί Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε. Σε αυτή την ημερομηνία, η επιχείρηση είχε μόνο 15 υπαλλήλους.
Το 2001, ο κύριος MOLINIE παρέδωσε τη διαδοχή στον γιο του Michel Guy, ο οποίος ήταν ήδη Διευθυντής στην επιχείρηση. Η Α.Ε. μετατράπηκε σε Α.Ε. με Διοικητικό Συμβούλιο και Συμβούλιο Εποπτείας με τον κύριο MOLINIE γιο ως πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τον...
... "Καλύτερος Τεχνίτης της Γαλλίας" υπεύθυνη του εργαστηρίου αποκατάστασης. Είναι στη διάθεσή σας για να σας συμβουλέψουν κατά την αγορά ή την πώληση ταπισερί ή συλλεκτικού χαλιού.
Οι ομάδες μας μιλούν γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά, ιταλικά και ρωσικά.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
Αληθινή αρχαία τέχνη που κληροδοτείται από πατέρα σε γιο, η αποκατάσταση και ο καθαρισμός είναι οι ειδικότητές μας.
Η εταιρεία TECHFLOORRENOV δραστηριοποιείται σε ιδιώτες και βιομηχανίες για το γραφείο σας, το κατάστημα ή την κατοικία σας, αλλά και για εκθεσιακούς χώρους και αίθουσες εστιατορίων. Απολαμβάνοντας μια παράδοση γνώσης από πατέρα σε γιο, κατέχουμε τις τεχνικές εφαρμογής ή ανακαίνισης των δαπέδων από σκυρόδεμα από την αρχή μέχρι το τέλος, από την χύτευση του δαπέδου σας μέχρι την τελική επεξεργασία ή αναδιάρθρωσή τους.
Η IA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1969 από τον κ. Jean-Claude Dewé και αναλήφθηκε από τον γιο του Fabrice Dewé το 1997. Η TIGAVIA διαθέτει και διατηρεί υψηλά επίπεδα ικανότητας χάρη σε μια προσπάθεια εκπαίδευσης και ανανέωσης γνώσεων στον τομέα της συγκόλλησης. Έτσι, σας παρέχουμε μια αποδοτική ομάδα που εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Η TIGAVIA έχει συνεργαστεί με...
Το σαμπάνια Boizel είναι η ιστορία πέντε γενεών, πέντε ζευγαριών, πέντε εποχών, πέντε κουβέ, αλλά μία και μοναδική πάθος που, σε άμεση γραμμή, μεταδόθηκε από πατέρα σε γιο και κόρη... Η αγάπη για το κρασί επιβάλλει! Οι σαμπάνιες τους είναι πολλές και διαφορετικές. Έτσι είναι και οι σαμπάνιες μας, όπου οι αποχρώσεις και η ποικιλία αποκαλύπτουν πάντα και το πνεύμα και το στυλ Boizel. Πράγματι, μπορείτε να ανακαλύψετε τις σαμπάνιες τους Brut Réserve, Tendre Réserve, Brut Rosé, Brut Ultime, Joyau de France εσοδείας 1995.
Από το 1862, από πατέρα σε γιο, με τον Γκρεγκόρ Μπονέ, η οικογενειακή επιχείρηση Μπονέ-Πονσόν χαίρεται να είναι στην υπηρεσία του Βασιλιά των Κρασιών και του Κρασιού των Βασιλιάδων. Ο Ιούλιος Ισιδώρος Μπονέ, Δήμαρχος της Σαμερί, ήταν ένας άνθρωπος του πεδίου και του terroir. Ο Ραούλ Λουί Μπονέ, γεννημένος στις 21 Μαΐου 1895, συλλέκτης-χειριστής, μεσίτης κρασιού από την Σαμπάνια, ήταν πρωτοπόρος...
Το CHÂTEAU LAFITE MONTEIL αποκτήθηκε το 1894 από τον Εντουάρ Εφέλ, τον γιο του αρχιτέκτονα του Πύργου του Άιφελ. Ο αμπελώνας του CHÂTEAU LAFITE MONTEIL εκτείνεται σε 28 εκτάρια με νότια έκθεση. Οι ποικιλίες του αμπελώνα είναι 60% Merlot και 40% Cabernet. Οι αμπελώνες έχουν μέση ηλικία 30 ετών. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή καλλιέργεια με τη βιώσιμη καλλιέργεια, το κρασί του CHÂTEAU LAFITE MONTEIL έχει εξαιρετική ποιότητα.