... περιλαμβάνει τυριά από γάλα πρόβας, αγελάδας και κατσίκας, καθώς και από μίγματα γάλακτος. Η τυροκομία προσφέρει επίσης τυριά με μη μαγειρεμένη πιεσμένη ζύμη, καλυμμένα σε διάφορες μορφές, γεύσεις και ωριμάνσεις.
Ζωοτροφή - Γάλλος ειδικός στην επαναλιπαίνηση μέσω της ξήρανσης και της συνξήρανσης προϊόντων γάλακτος και τροφών για θηλαστικά - Υποκατάστατα γάλακτος, επαναλιπαρμένες σκόνες για ζωοτροφή, υποκατάστατα τροφών θηλασμού από μητρικό γάλα, υγρά τρόφιμα για ρουμινάντες -...
Η DECOPACK ειδικεύεται στην προμήθεια καταναλωτικών υλικών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών στους παρακάτω τομείς: εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά, χυμοί, γάλα, λάδια, μπύρες... Έχουμε κορυφαίους συνεργάτες για κάθε τύπο προϊόντος: προφόρμες, πώματα; ετικέτες; κόλλες, λαβές και χαρτόνια; διαχωριστικά πολυπροπυλενίου; θερμοσυρρικνωμένη μεμβράνη; ελαστική μεμβράνη; παλέτες πολυπροπυλενίου...
Η Biochamps είναι μια ανεξάρτητη χειροποίητη επιχείρηση, χωρίς σύνδεση με οποιαδήποτε βιομηχανική ομάδα, που βρίσκεται στο Λεζάτ στην Αριέτ, μεταξύ της Τουλούζης και των Πυρηναίων. Προσφέρει μια πλήρη γκάμα φρέσκων προϊόντων από γάλα αγελάδας, πρόβειο γάλα και σόγια.
Από το 1987, η Biochamps επεξεργάζεται αποκλειστικά προϊόντα που προέρχονται από τη βιολογική γεωργία: δεν υπάρχει συνύπαρξη στη διαδικασία παραγωγής πρώτων υλών βιολογικών και μη βιολογικών προϊόντων.
Ιδρυμένη το 1906, η οικογενειακή επιχείρηση GABRIEL COULET μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Η επιχείρηση παράγει τυρί από πρόβειο γάλα, το Roquefort, και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τυριών.
Με γνώμονα την ποιότητα και την τεχνογνωσία, τα τυριά ακολουθούν μια ακριβή διαδικασία παραγωγής.
Απόδειξη της ποιότητας, το Roquefort GABRIEL COULET βραβεύεται τακτικά σε γαλλικούς και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.
... είναι Manex με κόκκινο κεφάλι, μια τοπική φυλή της Χώρας των Βάσκων. Συνεργαζόμαστε με τρεις αγροτικές εκμεταλλεύσεις που μας προμηθεύουν όλο το γάλα μας. Είναι δεσμευμένες σε μια προσέγγιση Υψηλής Περιβαλλοντικής Αξίας (HVE). Για το γάλα προβάτου τους, δεν χρησιμοποιούνται ΓΤΟ, δεν υπάρχει σιτηρέσιο, οι ξηρές ζωοτροφές προτιμώνται συστηματικά για την τροφή των ζώων. Οι προσθήκες λιπασμάτων είναι...
Από το 1910, η NATURE ET ALIMENTS παράγει παρασκευές χωρίς ζάχαρη για επιδόρπια με βάση το agar-agar, ζυμομύκητες για γιαούρτια, χωρίς γλουτένη σκόνη ψησίματος, βανιλίνη, αρώματα και άλλες μαγειρικές βοηθήσεις, καθώς και μια ευρεία γκάμα έτοιμων σούπας. Τα επιδόρπιά μας καλύπτουν συγκεκριμένες διαιτητικές ανάγκες (χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, χωρίς γάλα). Όλη η παραγωγή συμμορφώνεται με τα...
...παθιασμένοι άνθρωποι φέρνουν στον κόσμο και μεγαλώνουν πολλούς πουλίνους. Δεν πρόκειται για την αναπαραγωγή βαρέων αλόγων ή αλόγων με «μεγάλο δυναμικό» για την παραγωγή γάλακτος «σε μεγάλες ποσότητες», αλλά για την ευημερία μιας φυλής αλόγων «γενικής χρήσης» ώστε να φέρει χαρά στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες. Μόλις αυτό το γάλα συλλεχθεί, 3 μήνες μετά τη γέννηση των πουλίνων, αυτά μεγαλώνουν στα λιβάδια μας, ζουν με τις μητέρες τους και τους συνομηλίκους τους. Οι πουλίνες μας δεν τελειώνουν τη ζωή τους στη «βιομηχανία κρέατος».
Από το καλό βιολογικό γάλα των γαϊδουριών μου που αρμέγω καθημερινά, από το βιολογικό μέλι, την βιολογική πρόπολη, το κερί από τις βιολογικές μου κυψέλες, τα λουλούδια του κήπου μου... και γεμάτο Αγάπη... είναι τα βασικά συστατικά των σαπουνιών που φτιάχνω χειροποίητα και των καλλυντικών μου. Όταν το σαπούνι μου είναι έτοιμο, χαμογελά από ευεξία, λουσμένο σε απαλό φως, προσφέρεται με ευχαρίστηση...
...Από το 1970, η εταιρεία GAGET (Βιολογικά πιστοποιημένη Ecocert) αναπτύσσει την τεχνογνωσία της στη σχεδίαση μοναδικών γεύσεων για τη βιομηχανία τροφίμων. Στο εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας της, δημιουργεί ιδιαίτερες γεύσεις, εκχυλίσματα καφέ (Arabica, Robusta, μίγματα Arabica/Robusta), καραμέλες (Αρωματική υγρή καραμέλα, Καραμέλα με αλάτι, Καραμέλα με γάλα) και παρασκευές φρούτων (Εσπεριδοειδή...
Η AQUAVAL ειδικεύεται σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό και την επεξεργασία των υδάτων. Η AQUAVAL προσφέρει και εγκαθιστά συστήματα όπως: υποβρύχιες αντλίες με φούστα ψύξης και πλωτήρα, αντλίες περιλαστικής σε γάλα ασβέστη, αντλίες τροχού δίνης σε βιομηχανικές διαδικασίες, υποβρύχιες αντλίες σε γραμμές άξονα, υποβρύχιες αντλίες με τροχό κοπής: τροφοδοσία με δονητική οθόνη για εκροές...
... κρέμα μετά το ξύρισμα, μια κρέμα χεριών, ένα αφρόλουτρο, ένα σαμπουάν, καθαριστικές κρέμες καθώς και ένα σύνολο σαπουνιών με γάλα γαϊδούρας. Κάθε προϊόν της γκάμας μας θα σας προσφέρει όλα τα οφέλη του γάλακτος γαϊδούρας.
... τα ζώα. Υγιεινά, γευστικά, προσπαθούμε να σας παρέχουμε το καλύτερο. Προϊόντα που προέρχονται από την πιο καθαρή τυροκομική παράδοση Τα επιλεγμένα τυριά πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια: κυρίως από ωμό γάλα, πρόκειται κυρίως για προϊόντα χειροποίητης ή αγροτικής παραγωγής με τέλεια ιχνηλασιμότητα, προερχόμενα από κτηνοτρόφους/παραγωγούς μικρής κλίμακας! Δεσμευόμαστε σε μια οικολογικά υπεύθυνη προσέγγιση και προτιμούμε, στο μέγιστο δυνατό, προϊόντα από τις περιοχές μας, χάρη στις συνεργασίες μας με αγρότες/ωριμαστές, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες.
Ιδρυμένη το 1969, η ομάδα Fromi είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση. Η δραστηριότητά μας έχει ως στόχο την προώθηση παραδοσιακών τυροκομικών ειδών και πιο συγκεκριμένα τυριών από ωμό γάλα, ΠΟΠ και προϊόντων εκλεκτής διατροφής από τις περιοχές μας. Η Fromi, με τη γκάμα τυριών και εκλεκτής διατροφής, είναι παρούσα στα καλύτερα σημεία πώλησης των 10 χωρών που αποτελούν την καρδιά της αγοράς της και αναγνωρίζεται από τους πελάτες και τους προμηθευτές της ως ένας ιδιαίτερα αξιόπιστος και αποδοτικός συνεργάτης.
... προϊόντα εργαστηρίου που προορίζονται για δοκιμές διήθησης σε μικρή κλίμακα ή βιομηχανικές παραγωγές. Τα καινοτόμα προϊόντα μας διαθέτουν απαράμιλλες επιδόσεις διήθησης και κατέχουμε 26 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα της κεραμικής διήθησης. Παρέχουμε λύσεις με κεραμικές μεμβράνες για τις βιομηχανίες του Αγροδιατροφικού τομέα (Προϊόντα από αμπέλι, Ποτά και Χυμοί Φρούτων, Γάλα και παράγωγα...
Ο συνεταιρισμός μας από γαλακτοπαραγωγούς δημιούργησε τη μάρκα «Ο εκτροφέας της Οξιτανίας» προκειμένου να αναδείξει τις παραγωγές του. Εμπορευόμαστε διάφορα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου ενός Cantal AOP «Fleur d’Auvergne» από ωμό και παστεριωμένο γάλα (νεαρό και ενδιάμεσο). Το Cantal ενδιάμεσου τύπου μας εγγυάται τουλάχιστον 4 μήνες ωρίμανσης για να διασφαλίσει μια σταθερή γεύση στους καταναλωτές...
Ηλεκτρονικό κατάστημα αφιερωμένο στους επαγγελματίες της μικρής παιδικής ηλικίας - - 1η κεντρική αγορά αφιερωμένη στα προϊόντα της μικρής παιδικής ηλικίας, χονδρικές τιμές σε όλα τα προϊόντα για μωρά, βρεφική διατροφή, βιολογικά προϊόντα, βιολογικό γάλα για μωρά, φροντίδα και υγιεινή για μωρά, πάνες για μωρά, εξοπλισμός βρεφονηπιακών σταθμών, έπιπλα και παιχνίδια για μωρά, βρεφική φροντίδα και...
...Η Fromagerie du pays Welsche -HAXAIRE ; "Η Σπόρος στο Γάλα" είναι ωριμαστής από το 1929.
Η τυροκομία μας παράγει και ωριμάζει Munsters AOC καθώς και ειδικές τυροκομικές σπεσιαλιτέ από την Αλσατία.
Είναι η μοναδική τυροκομία που παράγει και ωριμάζει το Munster της στην Αλσατία.
Τα τυριά μας:
Munster AOP από Παστεριωμένο Γάλα
Munster AOP Αγροτικό από Ωμό Γάλα
Munster AOP Βιολογικό
Σπόρος στο Γάλα®
Ο Welsche με Μάρκα Gewurztraminer
Holunderkas...
Οι τυροκομίες Marcel Petite ειδικεύονται στην παραγωγή του κομπότ. Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση δεσμεύτηκε γρήγορα στη βιολογική γεωργία. Ο στόχος των Τυροκομιών Marcel Petite είναι να προσφέρουν ένα αυθεντικό προϊόν.
Τα τυριά μας:
35 Κρούς του Κομπότ
Morbier (AOP)
Bleu de Gex (AOP)
Mont d’Or (AOP)
Raclette
Tome από ωμό γάλα.
...Η Fromagerie de Banon είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία στον τομέα του τυριού. Το "Banon" είναι ένα τυρί με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης, καθώς και μια ευρεία γκάμα φρέσκων και ωριμασμένων τυριών από κατσικίσιο γάλα. Η παρασκευή των τυριών μας υπόκειται σε προσεκτική και συνεχόμενη φροντίδα από την επιχείρηση, με σκοπό να διατηρηθεί η αυθεντικότητα, η γεύση και η γεύση των τυριών του παρελθόντος προς μεγάλη ευχαρίστηση των πελατών της. Η επιχείρηση επιθυμεί να μεταφέρει μέσω της γεύσης, μια παράδοση και μια συγκεκριμένη ποιότητα στους πελάτες της.
Ιδρυμένη το 1960, η τυροκομική ένωση JEUNE MONTAGNE βρίσκεται στο Laguiole en Aubrac.
Η τυροκομική ένωση ειδικεύεται στην παραγωγή τυροκομικών σπεσιαλιτέ από το Aubrac με ωμό γάλα.
Εγκατεστημένη στην καρδιά του Aubrac, η Jeune Montagne παράγει το Aligot του Aubrac και την Tome fraîche του Aubrac. Είναι επίσης ο κύριος παραγωγός του τυριού Laguiole A.O.P. με ωμό και ολόκληρο γάλα. Η Συνεταιριστική Τυροκομία διατηρεί τις παραδοσιακές γνώσεις που κληρονόμησαν οι μοναχοί και οι buronniers του Aubrac.
Η τυροκομική ένωση JEUNE MONTAGNE εγγυάται μια δίκαιη και αλληλέγγυα γεωργία.
Εδραιωμένη στον Ροδανό, η επιχείρηση που γεννήθηκε, αρχικά, με την εφεύρεση της μηχανής ραψίματος το 1830, έχει εξειδικευτεί στο σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανών για τη γέμιση και τη συγκόλληση ευέλικτων συσκευασιών προϊόντων υγρών, παχύρρευστων ή ιξωδών (γάλα, συσκευασίες χλωρίνης, χυμούς φρούτων, ιατρικές σακούλες κ.λπ.). Η THIMONNIER είναι σήμερα ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στο...
Η κρεπερί Keltia Nevez ιδρύθηκε το 1982, στο Huelgoat (κέντρο του Finistère), μια τουριστική πόλη γνωστή για το θρυλικό δάσος της και τα χάος της. Οι κρέπες μας παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο από φρέσκο γάλα, φρέσκα αυγά και φρέσκο βούτυρο, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Προσφέρουμε επίσης μια βιολογική γκάμα από σιτάρι ή μικρό σιτάρι. Χειροποίητη παραγωγή και τοπικά συστατικά. Δίνουμε...
... ξύλινο μίξερ για να παρασκευάσει το βούτυρό του. Παρασκευάζει τόσο για μεγάλους σεφ όσο και για λάτρεις του καλού βουτύρου, με την υγρασία και το αλάτι που επιθυμούν. Το γάλα που χρησιμοποιείται προέρχεται από εκτροφές που βρίσκονται μεταξύ Ρεν και Νότιας Μανσ. Παράγει 240 τόνους βουτύρου κάθε χρόνο. Ο Ζαν-Ιβ Μπορντιέ εξάγει το βούτυρό του σε 17 διαφορετικές χώρες και έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη...
... αναδιάρθρωσης υφιστάμενων παραγωγικών χώρων.
Η CECIA είναι η εξειδίκευση στην αγροδιατροφή εδώ και 25 χρόνια. Η εταιρεία σας συμβουλεύει και προτείνει λύσεις διαδικασιών και κατασκευών με πολλές εφαρμογές: Κρέατα (σφαγεία, αλλαντικά, εργαστήρια κοπής και προετοιμασίας παραγγελιών), γάλα (γαλακτοκομεία, τυροκομεία, ξήρανση), ψάρια και θαλασσινά (λιμάνια αλιείας, μονάδες μεταποίησης και παραγωγής), φρούτα...
Η εταιρεία Pasquier ειδικεύεται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων. Από πάνω από 30 χρόνια, η Brioche Pasquier γνωρίζει πώς να προσφέρει προϊόντα ταυτόχρονα απλά και νόστιμα. Η επιθυμία μας είναι να κάνουμε ή να ξανακάνουμε τους καταναλωτές μας να ανακαλύψουν τη γεύση των αυθεντικών προϊόντων και των παραδοσιακών συνταγών. Η τάρτα τατίν, η παραδοσιακή μπισκότα, το γάλα... τα προϊόντα Brioche Pasquier είναι λίγο πολύ οι «Μαντλέν του Προυστ» μας!
Μια γνώση που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Μοσχάρια με ποιοτικό γάλα. Εκτρεφόμενα και γεννημένα στη Γαλλία. Τροφοδοτούμενα από τις ακατέργαστες γαίες μου. Τα μοσχάρια τρέφονται δύο φορές την ημέρα.
Από το 1956, η Αγροτική Συνεταιριστική Εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων του Αγίου Μπονέ της Σαλέρς παράγει τυρί. Παρασκευάζει CANTAL με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης από ωμό γάλα. Παράγει επίσης CANTAL AOP από ωμό γάλα που γίνεται αποκλειστικά με γάλα από αγελάδες φυλής Σαλέρς.
... τυρί (λεία ή χωριάτικη, φέτα από κατσικίσιο γάλα), καθώς και κρασιά που ταιριάζουν με τα τυριά της επιλογής σας. Στο Cellier à Fromages θα βρείτε επίσης μια ποικιλία από χειροποίητα προϊόντα εκλεκτής γαστρονομίας (ταπεναδές, ελαιόλαδο, αποξηραμένες ντομάτες, μαρμελάδες, ψωμιά μπαχαριών, μπισκότα).