... μπορούν να διατηρηθούν σε ντουλάπι για αρκετούς μήνες.
Pop και είναι έτοιμο! Μόνο να ανοίξετε μια Popine σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!
Πριν και μετά το άνοιγμα: Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Τα αλλαντικά που περιέχονται στις Popines είναι χωρίς συντηρητικά, γι' αυτό συνιστάται να καταναλώνονται γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Petit Pont κόκκινο: Ποικιλία 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon.
Δώρο σε μαύρη μαγνητική συσκευασία ή σε χάρτινη βαλίτσα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Προέλευση: Laissac, Aveyron...
...Το Le Figatelli από το νησί της Ομορφιάς παρασκευάζεται από συκώτι, λαιμό και στήθος χοίρου που ωριμάζουν για τουλάχιστον 21 ημέρες. Κάθε κομμάτι ζυγίζει περίπου 250g, με μήκος 20cm.
Συσκευασία: χαρτόκουτο 10kg για περίπου 40 κομμάτια
Συντήρηση: μέγιστη θερμοκρασία 18°C
Ημερομηνία λήξης: 65 ημέρες...
...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένα αλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
...Σύμφωνα με την παράδοση του αλλαντοποιείου, η γκάμα μας περιλαμβάνει πατέ σε τερίνες, πατέ σε ζύμη, ψητά, λουκάνικα, βραστό ζαμπόν, ζαμπόν για ψήσιμο και παλιό καπνιστό ωμό ζαμπόν, μαύρες πίτες, μπέικον, ριλέτες, τσιπς κ.λπ.
Η Le Coustelous είναι περήφανη που σας προσφέρει τα γαστρονομικά της προϊόντα από το Νότο-Δυτικό, με ιδιαίτερη προσοχή στο διάσημο cassoulet de Castelnaudary.
Είμαστε προσηλωμένοι στην ποιότητα των συστατικών μας και συνεργαζόμαστε με τοπικούς παραγωγούς για να σας προσφέρουμε το καλύτερο. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Γαλλία, σε εκλεκτά παντοπωλεία, κάβες ...
...…
Περιφερειακές/ AOP ειδικότητες τροφίμων με πιστοποιημένους Ιταλούς παραγωγούς.
Πολλαπλές μορφές και συσκευασίες: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/
Παραδόσεις φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων σε όλη τη Γαλλία. Πολλές παραλαβές ανά εβδομάδα.
Βιολογικά ιταλικά προϊόντα.
Πιστοποίηση IFS broker και Eco-cert.
Χονδρέμπορος ιταλικών προϊόντων μόνο για επαγγελματίες: χονδρέμποροι, διανομείς, εστιάτορες, παντοπωλεία, βιομηχανίες, GMS.
...Ντουλάπα ξήρανσης για αλλαντικά με χωρητικότητα 500 λ, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10. Επιτρέπει την ξήρανση και τη συντήρηση των αλλαντικών σε βέλτιστες συνθήκες.
Διπολικός διακόπτης και ψηφιακός πίνακας ελέγχου με 3 προγράμματα, επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας κατά τη διάρκεια των διαφόρων σταδίων ξήρανσης.
Εξοπλισμένη με τρία ζεύγη πλευρικών ράβδων για τοποθέτηση...
Η Siendas συνδέει τους παραγωγούς της Σαρδηνίας με αγοραστές από όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα μας επιτρέπει στους παραγωγούς να πωλούν σε δίκαιες τιμές χωρίς μεσάζοντες. Η επιθυμία της Siendas είναι να επιτρέψει στους παραγωγούς να αποκτούν δίκαιη αμοιβή για τη δουλειά τους, αλλά και να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στον τελικό καταναλωτή.
Στην ιστοσελίδα μας, είναι δυνατός ο συνδυασμός προϊό...
...Χαλάλ φουέτ από βοδινό κρέας, φτιαγμένο χειροποίητα στην Ανδαλουσία. Αποξηραμένο και ωριμασμένο σύμφωνα με τους ανέμους των βουνών.
Πώληση ανά κομμάτι / κουτί / παλέτα...
...Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την παραγωγή οδήγησαν στη δημιουργία προδιαγραφών για την επεξεργασία σε μαγειρεμένα και φρέσκα αλλαντικά: λουκάνικα, πατέ και ζαμπόν.
Πολλές εταιρείες που είναι γνωστές για την τεχνογνωσία τους ανήκουν στους Αγρότες του Αργκοά: BIGARD στην Κιμπερλέ (29), TALLEC στην Μπαναλέκ (29), Jean Stalaven στο Χιλιόν (22), Maîtres Jacques στη Ρεν (35), Charcuterie du Blavet στην Κερβινιάκ (56), ABC Industries στην Πέιρολες-αν-Προβάνς (13), Bigard Agen (47), Bigard Ρογκνόν (13) και Herta στην Ιλκιρς (67).