...Ανθεκτικά και αισθητικά, αυτά τα μπολ από ευρωπαϊκό λεύκα πιστοποιημένα FSC® μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σούπα, μούσλι, δημητριακά, φρούτα... Συνιστάται να λαδώνετε αυτά τα μπολ κάθε 6 έως 12 μήνες μεελαιόλαδο.
... χρωστικών, και συνεχή έλεγχο από τον μάστερ τεχνίτη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής. Αυτή η βελουτέ σούπα από πράσα τοποθετείται στην κατηγορία ανώτερης ποιότητας. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά προϊόντα που επιλέγονται σε ανοιχτό πεδίο, χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά πρόσθετα και σύμφωνα με μεθόδους που σέβονται πρώτα απ' όλα την αυθεντική γεύση μιας σπιτικής συνταγής. Συστατικά: πράσα 33%, πατάτες 22%, κρεμμύδια, καρότα, ζωμός κοτόπουλου (σέλινο), φρέσκια κρέμα, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας 1,3%, αλάτι.