Η NOUGAT DIANE DE POYTIERS τοποθετείται στην καρδιά της γαλλικής τέχνης, ειδικευμένη στην παραγωγή εξαιρετικών nougats που γιορτάζουν την ιστορία και την παραδοσιακή τέχνη του Montélimar, της αδιαμφισβήτητης πρωτεύουσας του nougat.
Τα Προϊόντα μας: Προσφέρουμε μια ποικιλία nougats, από το κλασικό Nougat de Montélimar, πλούσιο σε αμύγδαλα και μέλι, μέχρι το βιολογικό Nougat, σχεδιασμένο για όσους ...
... γεύσεις που σας προτείνουμε, θα βρείτε μεταξύ άλλων (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα):
Μαύρη σοκολάταΣοκολάτα και φουντούκι
Φιστίκι
Καφές 100% Αραβικά
Φασόλι Τόνκα
Βανίλια Μπορμπον από τη Μαδαγασκάρη
Κάσις
Λεμόνι
Μούρο του Λοτ
Φρούτο του Πάθους Να διατηρούνται σε δροσερό μέρος στο ψυγείο στους 4°C.
Η συμβουλή μας: για να απολαύσετε τα μακαρόν σας μαλακά, τοποθετήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου 30 λεπτά πριν από την κατανάλωση.
Ημερομηνία κατανάλωσης: Να καταναλώνονται κατά προτίμηση εντός 5 ημερών.
Αναφορά: MACARONS-COFFx9...
...Μπονμπόν σοκολάτας λεμόνι-τζιαντούγια 1130 γρ
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 1
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 1
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: BBC-9-P
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Όχι
Βάρος (lbs): 2.49
Μήκος (ίντσες): 9.21
Πλάτος (ίντσες): 6.81
Ύψος (ίντσες): 2.76...
... σας ενθουσιάσουν με τη γεύση τους, την τραγανή υφή τους και την πλούσια ποικιλία συνταγών που προσφέρονται (αλεύρι κάστανου, λεμόνι, φουντούκι, λευκό κρασί, γλυκάνισο κ.λπ.). Τα κανιστρελλί από την Άφα, αληθινή ειδικότητα της Κορσικής, δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους!
Βάρος: Σακούλες 250 γρ
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Λάδι ηλιόσπορου, Τριμμένα φουντούκια 3,5%
Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος
Διατροφική δήλωση για: 100 γρ
Ενέργεια: 1975 kJ (470 kcal)
Λιπαρά: 20 γρ
Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 2,4 γρ
Υδατάνθρακες: 67 γρ
εκ των οποίων Σάκχαρα: 30 γρ
Πρωτεΐνες: 6,4 γρ
Αλάτι: 0,71 γρ...
...Η απαλή και φρουτώδης γεύση των ξυδιών με πολτό φρούτων προσφέρει μια εκπληκτική πινελιά εξωτισμού στα πιάτα σας. Το ξίδι με πολτό σμέουρου είναι πολύ πρωτότυπο και ταιριάζει με τις σαλάτες και τα λαχανικά σας, αλλά μπορεί επίσης να κάνει τη διαφορά σε επιδόρπια με λεμόνι ή σοκολάτα.
Συστατικά: Πολτός σμέουρου (42%), λευκό ξίδι 8° (41%), ζάχαρη, ζελατινοποιητής: πηκτίνη.
... Crillon, το Fauchon... Το 2012 δημιούργησε το Eclair de Génie. Επίσης, συμμετέχει ως κριτής στην εκπομπή "Ποιος θα είναι ο επόμενος μεγάλος ζαχαροπλάστης;".
Το εργαστήριο του Christophe Adam αναδεικνύει ευγενή και χαρακτηριστικά συστατικά της ζαχαροπλαστικής μέσα από μια συλλογή βιβλίων: Λεμόνι, Σοκολάτα... κάθε έργο σας προσκαλεί να ξαναανακαλύψετε αυτά τα στοιχεία.
Ο Christophe Adam μας προτείνει...