Η SPSI είναι Γάλλος σχεδιαστής και κατασκευαστής εξοπλισμού για αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία, αναγνωρισμένος για τις καινοτόμες μηχανές του, όπως οι δρεσέρες/τσάντες, οι μηχανές για τάρτες και οι δονητικές τράπεζες. Σχεδιασμένες και συναρμολογημένες στη Γαλλία, απολαμβάνουν την ετικέτα "Origine France Garantie", που αποτελεί εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας. Η εταιρεία στοχεύει να ελαφρύνει τις...
Η CSI ειδικεύεται στη μελέτη, την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και την εκκίνηση-ρύθμιση εγκαταστάσεων IR (Infra Rouge) ηλεκτρικών ή αερίου, UV (Ultra Violet), EB (ELECTRON BEAM). Προσφέρουμε επίσης βελτιώσεις σε υπάρχον υλικό.
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας κυρίως στους εξής τομείς: βαφή AUTOMOBILE, ALIMENTAIRE, COIL COATING, ADHESIFS, BETON TECHNIQUE.
Στον τομέα AUTOMOBILE, οι εγκαταστάσεις μας κυμ...
...Ο χυμός Aloe vera Biovit'am παρασκευάζεται από βιολογική αλόη και υποβάλλεται σε ταχεία παστερίωση. Γνωστή και χρησιμοποιούμενη εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αλόη βέρα είναι διάσημη σε πολλές χώρες για τις πολλές της αρετές.
Συστατικά:
99.75% χυμός από τον πυρήνα της βιολογικής αλόης, 0.25% κιτρικό οξύ...
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε διαδικασίες για την επεξεργασία υγρών αγροτικών προϊόντων: παστεριωτές, παλέτες φιλτραρίσματος, κοαξιακούς εναλλάκτες, θερμοβινικωτές.
Προμήθεια ανοξείδωτων δεξαμενών αποθήκευσης και οινοποίησης, ζύμωσης.
Η JM INOX TECHNOLOGIE σας ανοίγει το τμήμα υπεργολαβίας μας χάρη στην εμπειρία μας άνω των 30 ετών στον τομέα της βιομηχανικής μεταλλουργίας. Παρέχουμε στους πελάτ...
Η FDB GREEN είναι μια πρόσφατη εταιρεία που ειδικεύεται στη μετατροπή της φραγκοσυκιάς και των υποπροϊόντων της. Στην FDB GREEN, επιθυμούμε να αξιοποιήσουμε ό,τι μας περιβάλλει και να σεβαστούμε ό,τι η φύση έχει να μας προσφέρει. Η φραγκοσυκιά αναπτύσσεται φυσικά στη Γαλλία και προσφέρει όλα όσα χρειάζεται το σώμα.
Οι καρποί συλλέγονται με το χέρι στο νότο της Γαλλίας και μετατρέπονται σε ένα βιο...
Η AXITHERM σας προσφέρει συμβουλές και εμπειρία για τις μελέτες αποστείρωσης και παστερίωσης σε αυτόκλειστες κονσέρβες, δίσκους, Doypack... και σας συνοδεύει σε όλες τις ανάγκες σας για θερμική επεξεργασία: πιστοποίηση των αυτόκλειστων, βελτιστοποίηση των κλιμάκων, λανσάρισμα νέου προϊόντος ή νέας συσκευασίας.
Η AXITHERM, πάροχος υπηρεσιών, παρεμβαίνει στον χώρο σας και προσαρμόζει τις κλίμακες γ...
Είμαστε Γάλλοι κατασκευαστές μηχανών παγωτού που βρίσκονται στην Αυερνία.
Κατασκευάζουμε τουρμπίνες παγωτού, παγωτά ξυλάκια, ιταλικό μαλακό παγωτό, αλλά και μηχανές για μπλοκ πάγου.
Διότι γνωρίζουμε ότι η ποιότητα είναι πρωταρχικής σημασίας για εσάς... Εργαζόμαστε με προϊόντα που αποτελούνται από κομμάτια made in France για να κατασκευάσουμε τις επαγγελματικές μας μηχανές παγωτού ιταλικού τύπου.
...Όμορφες φλάσκες σαμπάνιας για να συνοδεύσουν τα γιορτινά σας απεριτίφ
Κατασκευασμένο στη Γαλλία
Σετ 6 φλάσκες
Χωρητικότητα: 13 cl
Υλικό: Πλαστικό PS
Διαστάσεις: ∅58 h180 mm
Ελάχιστη Θερμοκρασία: -20°C
Μέγιστη Θερμοκρασία: 70°C
Παστερίωση (70 έως 85°C): Όχι
Μικροκύματα: Όχι
Φούρνος (220°C): Όχι
Κατάψυξη (-18°C): Ναι
Καταψύξη (-35°C): Όχι
Χρώμα: Κρύσταλλο...
...Αυτή η πολυλειτουργική κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους είναι κατάλληλη για την παστερίωση, την παραγωγή τυριού και γιαούρτι, καθώς και για όλους τους τύπους επεξεργασίας γάλακτος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παστερίωση χυμών φρούτων, τη θέρμανση γάλακτος μοσχαριού, τη ρευστοποίηση μελιού, την παραγωγή κεριού μελιού κ.λπ.
Χαρακτηριστικά
Μέγιστη χωρητικότητα: 45 λίτρα
Ελάχιστη χωρητικότητα: 25 λίτρα
Μέγιστη θερμοκρασία: 90 ° C
Τύπος θέρμανσης: ηλεκτρικός...
...
Υγρασία
Πλύσιμο αέρα ή αερίων
Ψύξη αέρα ή αερίων
Βιομηχανικό πλύσιμο
Έλεγχος σκόνης
Παστερίωση τροφίμων ή ποτών
Ψεκασμός αλμυρού νερού
Έλεγχος αφρού σε χημική αντίδραση, κ.λπ...
Γωνίες ψεκασμού: από 34° έως 90° ανάλογα με την πίεση και το μοντέλο
Δυνατότητα διπλής εξόδου: ένα ψεκασμό από κάθε πλευρά...
...Για να φτιάξουμε το γιαούρτι σας, ξεκινάμε με την παστερίωση του πλήρους και αποβουτυρωμένου γάλακτος ανάλογα με το ποσοστό λιπαρών, δηλαδή το θερμαίνουμε σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους ζυμομύκητες στο γιαούρτι και το αφήνουμε να ζυμωθεί σε θερμοκρασία δωματίου για μερικές ώρες. Όταν το γάλα πήξει, το διαχωρίζουμε από τον ορό με φυγοκέντρηση (όπως σε μια σαλατιέρα). Το γιαούρτι σας συσκευάζεται σε γυάλινα βάζα, έτοιμο προς κατανάλωση.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Υπηρεσία
... και δυνατότητα προσαρμογής παραμέτρων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
– iFunction: αυτόματη λειτουργία σε μαγείρεμα sous vide, νυχτερινό μαγείρεμα, ζύμωση, παστερίωση, αφυδάτωση. Πολυδιάστατος εσωτερικός αισθητήρας.
– iClima: διαχείριση και ρύθμιση της υγρασίας σε +/-1% ή +/-10%. Γρήγορη ψύξη της θαλάμης μαγειρέματος με αέρα ή νερό.
– 200 προγραμματισμένες συνταγές και απεριόριστη δυνατότητα προσθήκης συνταγών σε 9 βήματα. Λειτουργία multitray: χειροκίνητη ή αυτόματη διαχείριση, οργάνωση των διαδικασιών παραγωγής.
Μαγείρεμα σε Delta T για ευαίσθητες παρασκευές.
...100% Βιολογικό Μπαλσάμικο Ξίδι Μοντέν IGP *, συμπυκνωμένος και μαγειρεμένος μούστος σταφυλιού.
* Προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Χωρίς Παστερίωση, Χωρίς Αλλεργιογόνα
Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου. Αποφύγετε ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας.
Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο σε 25, 50 cl, χύμα σε 3, 5, 10 λίτρα, σε βαρέλι 220 λίτρων και σε δοχείο 1000 λίτρων.
... SteriControl Trilogy, το πρώτο M.E.S αφιερωμένο στη στειροποίηση και την παστερίωση, το οποίο απλοποιεί τον έλεγχο και την εποπτεία, παρέχει άμεση εικόνα των παραγωγών και καταναλώσεων και εγγυάται τέλεια διορθωτική και προληπτική συντήρηση του συνόλου του εξοπλισμού. Πραγματοποιώντας πάνω από το 90% του τζίρου της στο εξωτερικό, η STERITECH έχει σχεδιάσει τον εξοπλισμό της με τέτοιο τρόπο ώστε να...
... μια εμπειρία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.
Οι μπύρες μας BEL’ AVEY είναι ο καρπός της δέσμευσής μας προς την αυθεντική ζυθοποιία, παραγόμενες τοπικά και πιστοποιημένες βιολογικές. Κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής μας σε υψηλή ζύμωση παρακολουθείται προσεκτικά, και οι μπύρες μας διατηρούνται χωρίς φιλτράρισμα και παστερίωση για να προσφέρουν μια πραγματικά αυθεντική γευστική εμπειρία.
Κάθε...
...Η εταιρεία STERIFLOW είναι κατασκευαστής αυτοκλειστών, εξοπλισμού και εγκαταστάσεων "turnkey" για μαγείρεμα sous-vide, παστερίωση και αποστείρωση τροφίμων; αποστείρωση φαρμακευτικών προϊόντων. Η Steriflow είναι κατασκευαστής αυτοκλειστών, εξοπλισμού και εγκαταστάσεων για μαγείρεμα sous-vide, παστερίωση και αποστείρωση τροφίμων και φαρμακευτικών προϊόντων. Ασχολούμαστε κυρίως με βρεφικές τροφές, θαλασσινά, λαχανικά, κρέατα, προϊόντα για ζώα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ποτά και φαρμακευτικά προϊόντα.
...μαγειρεμένων ζυμών, μπλε και τυροκομικών ειδών.
Η CHALON MEGARD προσφέρει μια σημαντική γκάμα υλικών και ολοκληρωμένων γραμμών: σύνολο παραλαβής, παστερίωση, αποκορύφωση, επεξεργασία βουτύρου, επεξεργασία ορού. Η CHALON MEGARD κατασκευάζει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την παραγωγή τυριών και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για την ορθολογική μεταφορά των διαδικασιών. Χάρη σε σύγχρονα μέσα παραγωγής, μεγάλη ικανότητα καινοτομίας και βαθιά γνώση της γαλακτοκομικής τεχνολογίας, η CHALON MEGARD προσφέρει εξοπλισμό και τεχνικές λύσεις υψηλής ποιότητας.
... - Βιομηχανία τροφίμων - Εισαγωγέας/Χονδρέμπορος Η FCD σας καθοδηγεί ώστε να καθορίσετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την αποστείρωση, παστερίωση, καβουρδισμα, άλεση, ψύξη και συσκευασία συστατικών κάθε τύπου όπως: - Βότανα - Μπαχαρικά - Ξηρά ή σε σκόνη λαχανικά - Ξηροί καρποί - Σκόνες - Αλεύρια - Πρωτεΐνες κρέατος κ.λπ.
Από σχεδόν μισό αιώνα, η BRAVO εφαρμόζει τη φιλοσοφία της στην παραγωγή των μηχανημάτων της, ανανεώνοντας παράλληλα την θεμελιώδη αρχή που ενέπνευσε τη δημιουργία της, δηλαδή τον συνδυασμό σε μία μηχανή που περιέχει 2 ξεχωριστές δεξαμενές από 2 κλασικές διαδικασίες παραγωγής: την παστερίωση και την κατάψυξη. Το 1981, η BRAVO πούλησε την πρώτη της TRITTICO, μηχανή ηγέτη σήμερα στην θερμική επεξεργασία της παστερίωσης και στην παραγωγή κρέμας για την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική. Βρείτε όλα τα προϊόντα στην ιστοσελίδα.
... μας. Παραδείγματα έργων που έχουμε υλοποιήσει: Αυτόματη συναρμολόγηση μπέργκερ, Συσκευασία κιμά, Αυτόματη φόρτωση flowpack, Αυτόματη φόρτωση θερμομορφοποιητών, Ρομποτική τοποθέτηση σε κουτιά, Βελτιστοποιημένη κυψέλη παλετοποίησης Easypal, Ρομποτική συσκευασία σε κουτιά, Γραμμή έτοιμων γευμάτων, Αυτοματοποιημένη παστερίωση. Δημιουργήσαμε την MCA do Brasil το 2012, για να είμαστε πιο κοντά στους Νοτιοαμερικανούς πελάτες μας. Οι υπεύθυνοι πωλήσεων της MCA, υποστηριζόμενοι από ένα δίκτυο αντιπροσώπων, μας επιτρέπουν να διευρύνουμε την παρουσία της εταιρείας σε όλο τον κόσμο.
... υφίστανται καμία παστερίωση, διατηρώντας έτσι την αυθεντική γεύση της μπύρας. Η ζυθοποιία, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, έχει εγκατασταθεί σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα με επιφάνεια 1500m2: αίθουσα ζυθοποίησης 40 HL, 6 ζυμωτήρες unitank 80HL, φίλτρο ζύμης, CIP, ημι-αυτόματη αντλία βαρελιών, ισοβαρομετρική συσκευασία σε μπουκάλια με χωρητικότητα 8000 μπουκαλιών/ώρα. Η ζυθοποιία είναι επίσης ένας χώρος επαγγελματικής εκπαίδευσης για ζυθοποιούς ή μελλοντικούς ζυθοποιούς.
... κλείσιμο συσκευασιών
- Η παστερίωση και η αποστείρωση προϊόντων
- Η παλετοποίηση και η ετικετοποίηση.
Η κατασκευή εξοπλισμού σφράγισης είναι η ειδικότητα της εταιρείας.
Η A2TI συμβάλλει επίσης στη μελέτη και την υλοποίηση έργων όπως προκαταρκτικές μελέτες, η επιλογή μηχανών που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών της, η εγκατάσταση, η εκκίνηση και η εκπαίδευση του προσωπικού. Οι πελάτες της περιλαμβάνουν τόσο μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όσο και πολυεθνικές.
...Armor Inox: οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1972. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή λύσεων μαγειρέματος και ψύξης καθώς και στη διαχείριση ζαμπόν και έτοιμων γευμάτων. Χτυπητό, αλάτισμα, σύστημα απόψυξης, καλούπωμα, μαγείρεμα/ψύξη ζαμπόν και έτοιμων γευμάτων, κρυογενική επικάλυψη προϊόντων IQF, παστερίωση, μεταφορά και τροφοδοσία κοπτικών μηχανών, συνεχές μαγείρεμα/ψύξη προϊόντων τύπου...
Η FRUIT GOURMET είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία, τη συσκευασία και τη συντήρηση των αποξηραμένων φρούτων. Η Fruit Gourmet έχει αναπτύξει και τελειοποιεί μια μοναδική διαδικασία προετοιμασίας και επαναϋδάτωσης που μετατρέπει τα αποξηραμένα φρούτα, είτε συμβατικά είτε βιολογικής γεωργίας, σε μαλακά φρούτα με απαράμιλλη γεύση. Από την προμήθεια μέχρι την προετοιμασία, την επαναϋδάτωση, τη συσκευασία, την παστερίωση και την αποστολή των μαλακών φρούτων, ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα.