... κρασιών.
Οινοποίηση
Περιορισμένες αποδόσεις
Παραδοσιακή οινοποίηση που συνδυάζει την αρχαία τεχνογνωσία με σύγχρονες τεχνολογίες
Ποικιλίες σταφυλιών
Merlot
Cabernet Sauvignon
Cabernet Franc
Σημειώσεις γευσιγνωσίας
Η Roumaguet Bordeaux Rouge παρουσιάζει ένα όμορφο ρουμπινί χρώμα με ευχάριστο μπουκέτο από κόκκινα φρούτα και μια υποψία μπαχαρικών. Η γεύση είναι λεία και στρογγυλή, επεκτεινόμενη σε μια ευχάριστη φρουτώδη επίγευση.
Συνοδευτικά φαγητά
Η Roumaguet ταιριάζει όμορφα με ψητό μοσχάρι, βελουτέ μοσχαρίσιο ή ακόμα και τάρτες με κόκκινα φρούτα.
Σερβίρετε μεταξύ 16°C και 18°C.
...Το Extra Extra Old (XXO) είναι ένα
μείγμα Κονιάκ διαφορετικών ηλικιών, το πιο
νεαρό από τα οποία έχει περάσει τουλάχιστον
30 χρόνια σε δρύινα βαρέλια. Οι χρυσές του
αντανακλάσεις, η μύτη του με ξυλώδεις νότες,
η λεπτή του ρανσιό θα σας κάνουν να ανακαλύψετε
τις eaux-de-vie του Παραδείσου
(παραδοσιακήονομασία του τόπου όπου
φυλάσσουμε το καλύτερο ελιξίριο μας)...
...Η τυροκομία Balaka είναι ο ειδικός στο τυρί Ossau Iraty fermier. Αγοράζουμε φρέσκα τυριά και στη συνέχεια τα ωριμάζουμε από 4 έως 8 μήνες στην κάβα μας στη Χώρα των Βάσκων.
Αυτά τα τυριά παράγονται αποκλειστικά από βοσκούς της Χώρας των Βάσκων και των βουνών του Béarn.
Χειροποίητη και παραδοσιακή ωρίμανση.
Αυτό το τυρί έχει ΠΟΠ. Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης.
... ανάλογα με τις χώρες. Επιπλέον, μια άλλη ονομασία που χρησιμοποιούμε συχνά είναι αυτή του “φολερέ” στη γλώσσα Πουλάρ του Σενεγάλη.
Επιπλέον, αυτό το φυτό της οικογένειας των μαλβακών που χρειάζεται πολύ ηλιοφάνεια και πλούσιο έδαφος, αναπτύσσεται κυρίως κατά την περίοδο των βροχών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό φυτό χάρη στην εκθαμβωτική του ανθοφορία!
...Λακαρισμένη επιφάνεια: μαγνητική, παραδοσιακή χρήση, επιφάνεια εγγυημένη για 5 χρόνια.
Αρ. Ονομασία Διαστάσεις (Υ x Π):
19296 Λακαρισμένο τρίπτυχο - Λευκό - 120 x 400 εκ
Αρ:19296...
...Το κρασί: Ανακαλύψτε αυτό το υπέροχο Vouvray Brut, γευστικό και πολύπλοκο, με πολύ λεπτές φυσαλίδες! Οινοποιημένο με παραδοσιακή μέθοδο από σταφύλια που διαθέτουν υποδειγματική ωριμότητα, ο Julien Pinon αφήνει εδώ τις φιάλες να ωριμάσουν στο κελάρι για σχεδόν τρία χρόνια πριν τις βγάλει προς πώληση. Αυτή η ιδιαίτερα μακρά και σπάνια διάρκεια ωρίμανσης στην ονομασία Vouvray επιτρέπει τη δημιουργία...
...Μια ροζ φυσαλίδα 100% μερλότ που προέρχεται από μια παραδοσιακή μέθοδο του Vincent L’Amouller. Ένα σόδα με γρεναδίνη για τους μεγάλους.
Τομέας: ΚΤΗΜΑ ΦΡΕΝΤΙΝΙΑΚ
Ονομασία: ΚΡΑΣΙ ΓΑΛΛΙΑΣ
Περιοχή: ΜΠΟΡΝΤΟ
Χρώμα: Ροζέ
Ποικιλίες: Μερλότ
Μέθοδος καλλιέργειας: Βιολογική
Χαρακτήρας: Ξηρός, Φρουτώδης
Περιεκτικότητα: 75cl
Ποσότητα θείου: πολύ λίγο ή καθόλου θειωμένο...
... κρασιών (κόκκινα, λευκά και ροζέ!). Αυτή η κουβέ είναι παραγόμενη σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά χαλίκια και η σοδειά του 2018 ήταν μια πρώιμη συγκομιδή, με υψηλή ποιότητα λόγω μιας εξαιρετικής φθινοπωρινής περιόδου που μας επέτρεψε να μαζέψουμε τα σταφύλια μας σε βέλτιστη ωριμότητα. Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες σοδειές των τελευταίων 30 ετών.
ΚΕΦΑΛΙΑ
Syrah 65 %
Grenache 35 %
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η όλη συγκομιδή είναι χειρονακτική και τα σταφύλια αποστελέχονται κατά την άφιξή τους στο κελάρι. Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά; η οινοποίηση ακολουθεί μια παραδοσιακή μέθοδο σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
...Ο Σαμπάνια Pragen με την ονομασία "PRINCESS TIGRESS" /G3
(Brut Prestige) είναι 3ης ΓΕΝΙΑΣ με την Ετικέτα του σε PSD.
Είναι λοιπόν μια Σαμπάνια πολύ Υψηλής Ποιότητας. Για Ιδιώτες και Επαγγελματίες, Μεγάλες και Μικρές Διανομές, HCR, Εκδηλώσεις και Ξενοδοχεία που αγαπούν τα Εξαιρετικά Προϊόντα ...
Ιδανικό για να κάνετε τις υποδοχές σας σε Prestige VIP.
Η παραδοσιακή μας κουβέ είναι εξαιρετικά...
Βρισκόμενος στο Περικόρ, ο ΜΥΛΟΣ ΜΑΝΕΥΡΟΛ είναι ειδικός στην παραγωγή και εμπορία καρυδιών και ελαίων καρυδιών.
Τα καρύδια της εταιρείας διαθέτουν την Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης «Καρύδια του Περικόρ» (AOP). Στον Μύλο, η παραγωγή του ελαίου καρυδιού είναι παραδοσιακή και φυσική. Έτσι, το λάδι Maneyrol παράγεται με σεβασμό στις παραδόσεις της περιοχής και είναι πολύ πλούσιο σε ωμέγα-3.
Ως...
...BLANC FOUSSY – το ποιοτικό αφρώδες κρασί με τις "Fines Bulles de Touraine" προέρχεται από την κοιλάδα του Λίγηρα, την περιοχή της "Κοιλάδας των Βασιλιάδων". Το Blanc Foussy παρασκευάζεται με προσοχή σύμφωνα με την Παραδοσιακή Μέθοδο της ζύμωσης σε φιάλη, η οποία είναι γνωστή στην Καμπανία ως «Méthode Champenoise». Ένα προϊόν που ξεχωρίζει σαφώς ανάμεσα στον μεγάλο αριθμό των επωνυμιών αφρώδους κρασιού και είναι ηγέτης στην ονομασία Touraine Contrôlée.