Γαλλία, Sainte Florine
157km
... σίτου, νερό και υπομονή. Τίποτα άλλο. Και εγώ θα ήθελα να διατηρήσω αυτή τη γραμμή, με το πάθος των Di Cecco για το σύμβολο μιας ιταλικότητας που πρέπει να φέρουμε περήφανα. Επιλέγουμε τα σιμιγδάλια, με την ίδια προσοχή όπως παλιά, τα επεξεργαζόμαστε με παραδοσιακό τρόπο, ζυμώνοντάς τα με τα νερά της Μαϊέλλας μας και τα αφήνουμε να στεγνώσουν για δύο ημέρες. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Ορισμένα πράγματα πρέπει να γίνονται ήρεμα για να γίνουν σωστά. Να η πάστα μας. Για μένα, η καλύτερη.
Χαρτοφυλάκιο (9)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play