...), ζάχαρη, μαγιά, σκόνη πλήρους γάλακτος, αλάτι, γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνη σόγιας, ίνες σίτου, πυκνωτικό: αλεύρι γκουάρ, παράγοντας επεξεργασίας αλευριού: ασκορβικόοξύ.
Κατασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί σουσάμι, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα.
Συσκευασία: περίπου 18 ανά σακούλα.
Καθαρό βάρος: 300g.
Διατροφικά Χαρακτηριστικά:
Μέση διατροφική αξία ανά 100g:
Ενεργειακή αξία: 301 Kcal ή 1198 KJ.
Λίπη: 6.1 g,
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 2.9 g.
Υδατάνθρακες: 50.9 g,
εκ των οποίων σάκχαρα: 5 g.
Διαιτητικές ίνες: 4.
...300γρ απόλαυσης.
Και μέσα τι έχει;
Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, τριπλός φωσφορικός, αντιοξειδωτικό: ασκορβικόοξύ, βιταμίνη D3.
Αλλεργιογόνα υπό παρακολούθηση
Γάλα, σόγια.
Η σωστή συντήρηση δεν είναι δύσκολη
Το γάλα σε σκόνη διατηρείται 1 χρόνο πριν από το άνοιγμα και 4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα…στο ντουλάπι σας, δίπλα στη ζάχαρη και το αλεύρι, δεν χρειάζεται ψυγείο, πρακτικό, έτσι;
Συσκευασία: ανακυκλώσιμη, να πεταχτεί στον ΚΙΤΡΙΝΟ κάδο
Πλαστική μεμβράνη: να πεταχτεί με τα οικιακά απορρίμματα...
...Ανακαλύψτε όλη την κομψότητα και τη στρογγυλότητα του πορτοκαλιού σε αυτή την εξαιρετική λεμονάδα. Ανθρακούχο νερό, ζάχαρη, οξύτητα κιτρικό οξύ, φυσική γεύση πορτοκαλιού, αντιοξειδωτικό ασκορβικόοξύ, σταθεροποιητές (E444, E445), χρωστική (E160a)...
...Μαρμελάδα Extra Cuite au Chaudron σε χάλκινη κατσαρόλα, από βιολογικό φρούτο, βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βιολογικό χυμό λεμονιού, πηκτίνη φρούτου, ασκορβικόοξύ (βιταμίνη C).
Κατασκευάζουμε μια ολόκληρη γκάμα μαρμελάδων ακολουθώντας μια παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής με απλά υλικά και αργό μαγείρεμα.
...Πιπεριές γεμιστές με τόννο 2.9 κιλά, αντιπάστι λαχανικών ψητών περιοχή PACA Μασσαλία Γαλλία
Οι πιπεριές γεμιστές με τόννο σερβίρονται είτε ως ορεκτικό είτε για να συνοδεύσουν ένα πιάτο.
Συστατικά: Πιπεριές (38%), ηλιέλαιο (37%), τόνος (18%), ξίδι, αλάτι, ζάχαρη, κάππαρη, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, σκόρδο, μαϊντανός, βασιλικός. Αντιοξειδωτικό: ασκορβικόοξύ E300. Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό...
...επιδιορθώνει τις σπασμένες άκρες και καταπολεμά αποτελεσματικά την πιτυρίδα.
Μετά το λούσιμο και το ξέβγαλμα των μαλλιών, εφαρμόστε το βάλσαμο ομοιόμορφα σε όλη την τρίχα, αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάλτε προσεκτικά.
aqua ; κιτρικό οξύ ; κετυλική αλκοόλη ; εκχύλισμα αλόης βέρα ; έλαιο σιταριού ; έλαιο jojoba ; εκχύλισμα σπόρων moringa pterygosperma (και) γλυκερίνη ; ασκορβικόοξύ ; ακετυλική...