Γαλλία, Marseille
222km
... προέρχονται από την περιοχή παραγωγής του Parmigiano Reggiano. Το τυρί είναι εντελώς φυσικό, παρασκευασμένο από ωμό γάλα που δεν μπορεί να υποστεί θερμική επεξεργασία. Ο μόνος επιτρεπόμενος πρόσθετος παράγοντας είναι το αλάτι. Η παραγωγή του Parmigiano Reggiano αντιπροσωπεύει περίπου το 18% της ιταλικής γαλακτοπαραγωγής και περίπου το 95% της παραγωγής στις περιοχές του.
Χαρτοφυλάκιο (9)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play