...Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, Αυγά 30%, Σκόνη παντζαριού, Κρασί Barolo DOCG 2%. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μαλάκια. Για περίπου 3/4 άτομα.
6/7 λεπτά μαγειρέματος περίπου σε μεγάλη ποσότητα αλατισμένου βραστού νερού.
Στραγγίστε και καρυκεύστε.
Σας προτείνουμε σάλτσα με τρούφες (λευκές ή μαύρες), με κρέας, με λαχανικά.
Ένα κόκκινο κρασί (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) ή ένα λευκό κρασί (Roero Arneis, Gavi di Gavi) από την ίδια περιοχή θα σχηματίσει τέλεια συμφωνία.
Ean13:3701511702359
Αναφορά:TagliatelleBioVinItalie1...