... ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.
Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα μηχανών που έχουν αναπτυχθεί για να καλύψουν τις διαφορετικές εφαρμογές των πελατών μας και τα κριτήρια ποιότητας και λειτουργικού κόστους που επιθυμούν.
Οι βραστήρες μας, οι βραστήρες-ψύκτες και οι ψύκτες προσαρμόζονται και διαστάθμισαν σύμφωνα με τις ανάγκες
ανάλογα με τα προϊόντα που θα επεξεργαστούν;
ανάλογα αν πρόκειται για κονσέρβες ή κατεψυγμένα;
σχεδιασμένα για την απαιτούμενη ικανότητα;
– οι διαστάσεις καθορίζονται μεμονωμένα (μήκος/πλάτος).
...Ο όγκος παραγωγής μαρμελάδας είναι 100 χιλιάδες κουτιά το μήνα. Ο όγκος παραγωγής κονσερβών λαχανικών είναι 500 χιλιάδες κουτιά το μήνα.
Τα προϊόντα παρασκευάζονται από τοπικές πρώτες ύλες.
Το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων της εταιρείας έχει εφαρμοστεί και λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000:2018.
Είναι δυνατή η παραγωγή διαφόρων τύπων κονσερβών σε διαφορετικά δοχεία ανάλογα με την παραγγελία του πελάτη.