...Μπουκιά
υπέροχη είσοδος στο στόμα, πλούσια και απαλή. Το κρασί αρχίζει να λιώνει, μαγευτικό από την κομψότητα της υφής του. Πολύπλοκες γεύσεις από γλυκά λευκά φρούτα, μπαχαρικά. Μακρά, βελούδινη επίγευση, χωρίς αδυναμία, με νότες μαρμελάδας κάστανου.
Συνοδεία φαγητού: ωμό ή ημιμαγειρεμένο φουά γκρα, καβούρια Saint-Jacques, στρείδια, σκληρά τυριά ή μπλε τυριά.
Οινοποίηση: Χειρονακτική συγκομιδή σε...
... Hervé, κόκκινος και λευκός τόνος saku, καβούρια SaintJacques, ψάρι από τη γραμμή, ψάρια από τη γραμμή, προϊόντα υψηλής γαστρονομίας, όλα τα όστρακα, ζωντανά καρκινοειδή, δεξαμενή θαλασσινού νερού. Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 01 41 80 88 88 ή να στείλετε φαξ στο 01 41 80 64 64.
... εβδομάδα). Ο αστακός είναι το κύριο προϊόν που βρίσκουμε στις πέντε δεξαμενές τους. Προσφέρουν επίσης τη βασιλική αστακοουρά, το κοχύλι Saint-Jacques, τα εκλεκτά ψάρια που προέρχονται από την αλιεία μικρών παράκτιων σκαφών, τα οστρακοειδή και τις στρείδια από τη Marennes. Επίσης, εμπορεύονται καβούρι από την Ασία (το Schrenki)... η ECREVISSE εξυπηρετεί μια πελατεία υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων (60%) μεγάλων εστιατορίων και ξενοδοχείων πολυτελείας, λιανοπωλητών ψαριών (30%) και εξαγωγών (10%). Όσον αφορά τις εξαγωγές, η ECREVISSE συνεργάζεται κυρίως με την Ασία.