... ή η Brasserie Georges στη Λυών.
Αυτή η τεχνογνωσία εκφράζεται σε διάφορες συνταγές, πολλές και ποικιλόμορφες: μαγειρεμένες με λαρδί, με λίπος πάπιας, με ηλιέλαιο, με λευκό κρασί, και ακόμη και με σαμπάνια!
Από το 2010, έχουμε επίσης αναπτύξει μια σειρά από καθαρισμένα κρεμμύδια και καθαρισμένες πατάτες, προϊόντα που προορίζονται για εστιατόρια και συλλογικότητες που επιθυμούν ένα ακατέργαστο...
... τακτικά περιοδικές και θεματικές προσφορές. Χάρη στο e-shop μας, όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να επιλέξετε, να παραγγείλετε, να πληρώσετε και να σας παραδοθούν τα προϊόντα. Ελάτε να ανακαλύψετε τα γαλλικά οινοποιεία και τις ετικέτες τους χωρίς να χάνετε χρόνο και χωρίς μετακινήσεις!
«Το κρασί είναι μια γιορτινή αλχημεία που πρέπει να απολαμβάνεται με πάθος». Η ιστορία της DIXVINS ξεκινά με...
... προσφέρει μόνο σπάνια και πολυτελή προϊόντα, επιλεγμένα από πάθους, για πάθους. Το κρασί δεν είναι απλώς το περιεχόμενο ενός μπουκαλιού. Είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, καρπός σκληρής δουλειάς, που εντάσσεται στο χρόνο. Να κατέχεις ένα σπουδαίο κρασί σημαίνει να έχεις στα χέρια σου ένα κομμάτι της Ιστορίας της Γαλλίας ή άλλων χωρών. Δουλεύουμε ακούραστα για τους πελάτες μας. Κάθε μέρα, αναζητούμε και επιλέγουμε τα πιο σπουδαία κρασιά και τα πιο πολυτελή αποστάγματα, με σκοπό να βρούμε σπάνιες πετράδια για να σας προτείνουμε.
...Ο Olivier Tricon εργάστηκε σε διάφορους γαλλικούς αμπελώνες πριν εγκατασταθεί στις αρχές της δεκαετίας του '80 ως έμπορος κρασιών. Είδε τις πωλήσεις του να αυξάνονται συνεχώς. Για να προσαρμοστεί στην αγορά, έγινε έμπορος κρασιών που ωριμάζει κρασιά: αγοράζει σταφύλια από τους παραγωγούς Chablis κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, και στη συνέχεια τα μετατρέπει σε κρασί στα δικά του κελάρια. Αυτό...