• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προμήθεια

Αποτελέσματα για

Προμήθεια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. BIOPAILLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η BIOPAILLE, γαλλική επιχείρηση οικολογικά υπεύθυνη, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή καλαμακιών από φυτικές ίνες. 'Ολα τα καλαμάκια μας είναι οικολογικά, υπεύθυνα και 100% βιοδιασπώμενα. 'Ολα τα οικολογικά μας καλαμάκια κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Από την ίδρυση μας, φροντίζουμε συνεχώς να βρίσκουμε νέες λύσεις ώστε η BIOPAILLE να αποτελεί παράδειγμα όσον αφορά την οικολογική ευθύνη. Εμπορεύουμε μια μεγάλη γκάμα καλαμακιών που σέβονται 100% τον πλανήτη μας. Η BIOPAILLE είναι ο προμηθευτής και κατασκευαστής βιοδιασπώμενων καλαμακιών για τους επαγγελματίες: καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ντισκοτέκ....που επιθυμούν να καταναλώνουν με πιο υπεύθυνο τρόπο. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τα καλαμάκια σας προσθέτοντας το λογότυπο σας ή το όνομα της φίρμας σας.

  2. FRANCE BEAUTE INDUSTRIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Προωθώντας την Moorthérapie, η Rémy Laure δίνει μια καινότομη απάντηση στους προβληματισμούς αισθητικής σε σχέση με το περιβάλλον. Η Moorthérapie εκμεταλλεύεται τα μοναδικά οφέλη της γης για να ισορροπήσει το δέρμα και να επαναφέρει την αρχική του ομορφιά. Η επιχείρηση προσφέρει φυσικά προϊόντα με βάση ορυκτά για να φροντίσει το δέρμα σας. Ως πρωτοπόρος, η επιχείρηση σημάδευσε την βιομηχανία εγκαινιάζοντας την μαύρη μάσκα το 1971. Η Rémy Laure ξεχωρίζει χάρη στον πρωτοπόρο της ρόλο στην χρήση ιχνοστοιχείων και ορυκτών στα προϊόντα της. Η πρωτοπόρος αυτή προσέγγιση τεκμηριώνει την συνεχή της δέσμευση στην ένταξη των τελευταίων επιστημονικών εφευρέσεων για να εξασφαλίσει βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Έτσι, η Rémy Laure τοποθετείται ως μια επιχείρηση που προσφέρει μια εμπειρία ομορφιάς η οποία συνδυάζει το φυσικό πλούτο με την πρόοδο. Από την ίδρυση της, η Rémy Laure εκτιμά μεν τα τεχνικά προτερήματα αλλά προπαντός τα ανθρώπινα προτερήματα των πελατών της, οι οποίοι, εκφράζουν, μένοντας πιστοί στο σήμα, την δέσμευση τους με την φίρμα. Ο αυξανόμενος αριθμός των ινστιτούτων ομορφιάς που προσφέρουν τα προϊόντα Rémy Laure σε περισσότερες από 20 χώρες αποδεικνύει τον αυξανόμενο ενδιαφέρον των γυναικών για την Moorthérapie. Με μια παρουσία στην αγορά της ομορφιάς και των αρωμάτων από το 1921, η ίδια οικογένεια διαχειρίζεται την επιχείρηση και εγγυάται έτσι σταθερότητα, πιστότητα και ποιότητα στους πελάτες της.

  3. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Επιχειρηματίας από το 2020, ο Alexis Vuong ίδρυσε την Spirit Beauties, μετά από μια 26ετής διεθνής καριέρα στον όμιλο Pernod Ricard. Στην Spirit Beauties, αντιλαμβανόμαστε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οινοπνευματωδών ποτών όταν εντάσσονται στην παγκόσμια αγορά.Έτσι, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σε κάθε στάδιο της πορείας σας, είτε θέλετε να αναπτύξετε την δραστηριότητα σας σε νέες αγορές είτε θέλετε να ενισχύσετε την παγκόσμια σας παρουσία.Δεσμευόμαστε να σας συνοδέψουμε ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και να είστε πιο αποτελεσματικοί προσφέροντας τον μεγάλο μας δίκτυο, την στρατηγική μας εμπειρογνωμοσύνη και την εμπεριστατωμένη μας γνώση της παγκόσμιας αγοράς.Θα λειτουργήσουμε ως πραγματικός εταίρος. Στόχος μας να σας βοηθήσουμε ώστε να προσελκύσετε τους καταναλωτές με τα προϊόντα σας. Ξεκινήστε τη συνεργασία σας με εμάς. Στην υγειά σας ! καλή επιτυχία !

  4. ETABLISSEMENTS MAGNAN (SOCIETE NOUVELLE)

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENTS MAGNAN (SOCIETE NOUVELLE), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτροκίνητα εργαλεία μηχανικής ακριβείας, Ηλεκτροκίνητα εργαλεία μηχανικής ακριβείας, βιομηχανικες προμηθειες, και αεροσυμπιεστες. Έχει έδρα σε Nice Cedex, Γαλλία.

  5. YANTRAM ANIMATION STUDIO

    Γαλλία

    Η εταιρεία YANTRAM ANIMATION STUDIO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινούμενα σχέδια - Εξοπλισμοί και προμήθειες. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GUSTI ITALIANI B.A.L.U

    Γαλλία

    Η εταιρεία GUSTI ITALIANI B.A.L.U, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για μπαρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. BLACHERE ILLUMINATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία BLACHERE ILLUMINATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για χριστουγεννιατικα φωτα, και Λάμπα. Έχει έδρα σε Apt, Γαλλία.

  3. DOMELIT

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOMELIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προμήθειες σομιέδων για συλλογικές εγκαταστάσεις και ξενοδοχεία. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. AFSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AFSE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτογενής συγκόλληση - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες προμηθειες. Έχει έδρα σε AUBAGNE, Γαλλία.

  5. DEVIVOFOODISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία DEVIVOFOODISTRIBUTION, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, αποφλοιωμενες ντοματες, διαμεσολαβηση για εισαγωγεσ-εξαγωγες, και Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.